REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bişniţarii de ţigări din zona Gării Constanţa, amendaţi de poliţiştii locali. VIDEO!

Bişniţarii de ţigări din zona Gării Constanţa, amendaţi de poliţiştii locali. VIDEO!

Replica API 13 noiembrie 2018 | 21:29 388

Bișnițarii din zona Gării Constanța, sancționați de polițiștii locali! Luni, 12 noiembrie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în perimetrul Gării CFR pe linia prevenirii și combaterii fenomenului de comercializare ilicită a produselor accizabile din tutun. Astfel, au fost depistate două persoane ( un bărbat și o femeie) care ofereau spre vânzare produse accizabile sub un anumit regim vamal ( țigări) fără îndeplinirea condițiilor legale.

Bărbatul deținea asupra sa 5 pachete cu țigări, iar femeia 35 pachete, iar cu ocazia efectuării unor verificări amănunțite în zonă au fost mai fost gasite 2 cartoane (20 pachete) cu produse accizabile din tutun. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în conformitate cu prevederile art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității au fost sancționate contravențional cu suma de 1.000 lei, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 - privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, polițiștii locali au dispus confiscarea banilor ( 61 lei) proveniti din derularea activitătilor comerciale neautorizate, dar și măsura complementară de confiscare a produselor accizabile comercializate nelegal. Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am nimic personal cu coloratii si nici rasist nu sunt ,ciorile chiar muncesc , majoritatea au cate 10-15 ani vechime , nu fura , nu traiesc din ajutoare sociale si nu incalca legea , sunt mandru de ciorile din constanta!. Lua-v-ar Mos Craciun sa va care.
1
0
Nu mai e niciun canal de construit? Ca ar fi tocmai bun pentru reeducarea ciorilor.
5
0
de ce ne purtam asa urat cu acesti afaceristi? nu dau bonuri fisacle ?
1
0
Pate mai are armata ceva gaze din acelea pt exterminare.Sunt bune pentru ciorile astea...
4
0
Amendati ?
2
1
Asa se elimina concurenta?
1
1
mai pute si a zer.... de oaie. Ca se fura cu acte in regula regula.
8
0
gigi... se respira tiganeste in orasul asta.Tu ai o problema ca nu furi.
5
2
Nu mai putem respira in orasul asta de atatia tigani
15
0
Nenea Petrica , stai bre linistit ca au fost predate documentele catre sectie pentru continuarea cercetarilor. Fiecare face cat ii permite legea , numai face spume pe aici, stiu ca esti suparat ca nu te mai baga nimeni in seama de cand ai iesit la pensia aia nesimtita de militian comunist si acum dai banii pe tigari fara timbru , nu le mai primesti gratuit , ce sa iti fac ? Ai vrut la pensie. Ce te plictisesti acasa ? Ia laseta si mars la peste , numai cauta atentie pe aici.
6
1
Chiar ne intrebam cand o sa te bagi in seama..stai in plm si mananca ti pensia de fost militian obosit
4
4
Vedeti militienii sulii cum va bagati ca chilotii in cur! Detinerra si comercializarea de produse accizabile este contraventie sau infractiune? Va spun eu,este infractiune,icaracterul penal inlatura pe cel contraventional iar voi favorizarea infractorului si neglijenta in serviciu! Voi credeti ca munca de militie se poate face de ce care au ca pregatire scoala de soferi?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218