REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bişniţarii din Tomis III dau ţepe pe bandă rulantă: bagă hârtii în cartoanele cu ţigări!

Bişniţarii din Tomis III dau ţepe pe bandă rulantă: bagă hârtii în cartoanele cu ţigări!

Replica API 9 mai 2017 | 00:00 421

Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care doreau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 123 pachete de ţigări netimbrate (2460 ţigarete). În plus, trei cartoane în care trebuiau să fie pachete de ţigări, erau pline cu cartoane...

Două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, în ziua de duminică, 7 mai a.c., între orele 9.30-10.00, au desfăşurat o acţiune punctuală în zona Piaţa Tomis III, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 45- 52 de ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă 123 pachete de ţigări netimbrate (2.460 ţigarete), fără timbre accizabile, inscripţionate Marble, Fame, Ashima, Compliment şi Winston.

Mai mult, la vederea jandarmilor, una dintre persoane a aruncat pe jos trei cartoane de ţigări. Întrebat de ce le-a aruncat, a răspuns că nu ştie cui aparţin şi că acum le vede pentru prima oară... A fost pus să le deschidă. În interiorul acestora erau... hârtii iar greutatea acestora era sensibil egală cu greutatea cartoanelor pline cu pachete de ţigări.

„Recomandăm cetăţenilor să-şi achiziţioneze produsele numai de la comercianţii autorizaţi. Dacă nu sunteţi siguri că un vânzător a achiziţionat produsele de la un distribuitor autorizat, cereţi de la acesta informaţii despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteţi verifica”, au precizat jandarmii constănţeni. Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnul politist bancardi ia spaga
1
0
Sorine cat de curand o sa ti scot dinti din gura . Vezu ti de coltu tau saracule ca tu nu dai spagile mele sa fi baiat
0
0
Bacaim este cel mai cinstit politist de frontiera, nu o sa furati voi toata viata cat a furat el. Nici magistratii nu isi permit sa traiasca in luxul in care traieste el, si totul facut cinstit,ei bine acuma mici exceptii de cateva sute de mii de euro pe la Vama Veche si Garda de Coasta. Om de mare caracter, functia de sef ii vine manusa, cat a furat pana acuma da sa veseti de acuma inainte, spor la furat Bacaim, poate dai si spaga cea mare si ajungi si sef peste toata politia de frontiera.
3
0
am patit o ca vanzator, din amabilitate am schimbat in decurs de vreo 2 ore vreo 8 pachete de tigari, a doua zie a inceput nebunia, am primit la schimb pachete cu hartie igienica... sa imi iau omor de la clienti
0
2
Daca va lasati de fumat,cui mai vand balaoachesii astia tigari?Prostia se plateste!
8
0
sunt cumparatori tepuiti? dar ce cauta ei la tiganii astia bisnitari? de ce nu merg la un magazin ca orice om civilizat? foarte bine patesc cei care aleg sa cumpere de la tigani
11
1
Eu vand la Navodari fara probleme . D au spaga lu Anane comndantu si vand cat vreau atat timp cat haleste porcu de militian
12
4
Ce nenorociti ..politia joaca teatru iar piata este plina de bisnitari -turcoaice care stau cu berea la picior pe scaune ..iar in jurul lor roiesc stoarfe in halate de casa etc. ce jeg de oras si ce autoritati locale nenorocite platite de romanul cinstit si care munceste ptr. ei ..bletemati sa fiti ..
20
1
Parca politia nu stie ca Rafael are toti vanzatorii de tigari din Tomis trei si ca el vinde tigarile sub protectia Comisarului Bacaim Petrica, in Tomis 3 sunt prinsi de frontiera doar cei care ii fac concurenta tiganului cunoscut ca Rafael. Ce procent primeste Bacaim ?
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614