REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bizoni pe dig, în weekend, la Constanţa!

Bizoni pe dig, în weekend, la Constanţa!

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:00 595

Constănțenii încep să devină din ce în ce mai lejeri, asftel încât, nici atunci când ies la plimbare pe plajă nu își pot lăsa mașinile acasă. Un astfel de caz a fost surprins în cursul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, când un constănțean a mers cu mașina până pe unul din digurile de la malul mării.

Imaginile au fost postate de un trecător pe un grup de socializare unde constănțenii nu păreau deloc solidari cu cel care a ajuns cu mașina pe dig, ci îi reaminteau chiar ce sancțiuni va primi pentru fapta făcută. În momentul de față nu există informații dacă șoferul a fost sancționat sau nu de către oamenii legii.

Ce trebuie să știți este faptul că Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral interzice circulația sau staționarea vehiculelor pe plajă. Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură interventii operative și a utilajelor de întreținere a plajelor.

Amenda pentru încălcarea acestei legi este cuprinsă între 10.000 si 20.000 de lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cel ce a scris articolul, draga sau dragule D.B. Iti comunic ca incerci sa dezinformezi prin buna stiinta sau rea vointa, opinia publica. Daca ai fi citit cu atentie comentariile de pe acel grup, de unde ai preluat poza, ai fi inteles faptul ca nu are cum soferul sa fie sanctionat, deoarece in zona nu erau indicatoare rutiere ce interziceau accesul auto, ba mai mult decat atat, legea pe care o invoci, prin faptul ca amenda este intre 10.000 lei si 20.000 lei, nu se aplica in cazul de fata, deoarece autoturismul nu este parcat pe plaja. Plaja inseamna nisip, nu drum betonat sau dig.
0
1
Cind esti prst te duci cu masina si maninci seminte cu o traseista pe dig.Atita te duce mintea.
3
1
are dreptate fulgerica ...ala de te apostrofa ca ai luat poza cu lebedele de pe internet...ptr DB si ptr toti internautii..acesta este digul mare de la eforie sud....in dreapta este kislik.ul unde ierneaza lebedele...si chiar as fi curios daca autoritatile ii vor amenda pe cei care au o afacere in domeniul scufundarilor acvatice...deja s.au facut stapani pe bratul de sud al digului....offff......la ponton au invatat sa inoate majoritatea celor din ef sud si tuzla
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102