REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Blaga: Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu Udrea. Vom merge mai departe împreună împotriva USL

Blaga: Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu Udrea. Vom merge mai departe împreună împotriva USL

Replica API 28 martie 2013 | 00:00 137

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că a avut o discuţie cu Elena Udrea înaintea Colegiului Director şi au ajuns la concluzia că vor merge mai departe împreună împotriva USL, arătând că se bucură că Udrea şi-a dat şi ea seama că dacă ar continua disputa ar face jocurile USL. Blaga a precizat, după şedinţa Colegiului Director, că Elena Udrea a venit dimineaţă la partid şi el a invitat-o la Colegiul Director, după cum ar fi invitat-o şi pe Monica Macovei dacă aceasta era în ţară.

"Am avut o discuţie înaintea Colegiului cu doamna Udrea, eram convins că şi domnia sa ţine la PDL, vom merge mai departe împreună împotriva USL", a spus Blaga.

El a adăugat că se bucură că Elena Udrea şi-a dat şi ea seama că practic s-ar face jocurile USL dacă ar continua disputa între Udrea şi Blaga.

Blaga a mai spus că de fapt nu au fost tabere în PDL, ci au fost "mici înţepături, dar lucrurile au fost închise".

Vasile Blaga a precizat că Elena Udrea a spus că nu va candida pentru o funcţie în BPN, dar că cine doreşte poate candida.

"Domnia sa (Elena Udrea - n.r.) a spus că nu va candida pentru o funcţie BPN, am înţeles-o şi eu am făcut la fel acum doi ani de zile, dar cine doreşte poate să candideze, e valabil şi pentru doamna Monica Macovei, e valabil pentru toată lumea", a precizat Blaga, întrebat dacă la discuţii a fost abordată şi problema prezenţei în BPN a susţinătorilor Elenei Udrea.

Liderul PDL a mai spus că Emil Boc va face parte din BPN în calitate de fost preşedinte al partidului şi că a vorbit chiar şi miercuri cu acesta.

"Domnul Boc este un om care ţine foarte mult la acest partid. Nici nu ar avea cum să procedeze altfel, a fost preşedinte, ţine la partid. Şi ţin şi eu la Emil Boc, indiferent de ce discuţii am avut pe parcurs. Nici în familie nu eşti de aceeaşi parte a baricadei mereu", a mai spus Blaga.

Întrebat dacă va face demersuri pentru recâştigarea încrederii lui Traian Băsescu, Blaga a răspuns: "Eu nu am nicio problemă cu domnul Traian Băsescu. Dânsul şi-a spus punctul de vedere, noi ne-am spus punctul de vedere, Convenţia a votat".

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367