REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Blaga: Bârfe şi lucruri fantasmagorice în declaraţiile Elenei Udrea. Se bat cap în cap!

Blaga: Bârfe şi lucruri fantasmagorice în declaraţiile Elenei Udrea. Se bat cap în cap!

Replica API 1 februarie 2015 | 23:23 222

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă că în declaraţiile Elenei Udrea de vineri se regăsesc ”prea multe bârfe” şi ”lucruri fantasmagorice”, precizând că ”se bat cap în cap” şi a reiterat faptul că nu are nicio implicare nici în dosarul EADS, nici în dosarul Microsoft.

Blaga a fost întrebat cum vede declaraţiile Elenei Udrea, care vin să dubleze acuzaţii formulate de Gabriel Sandu.

”Am văzut declaraţiile şi ale doamnei Udrea şi ale domnului Sandu. Lucruri fantasmagorice, nu înţeleg cum a finanţat, de unde a finanţat, cum a făcut, de unde au făcut. Eu v-am spus, primele declaraţiile ale domniei sale, dat fiind faptul că campania din 2008, când spuneam că în toate declaraţiile lui de avere avea zero venituri, zero bunuri, zero lei, şi aşa mai departe. De unde avea milioane de euro cu care a spus că ar fi finanţat campaniile. Repet, niciodată nu s-a pus problema ca vreun ministru al PD şi pe urmă al PDL să-şi plătească funcţia, aşa cum indirect susţine domnia sa”, a declarat Blaga.

El a menţionat că până în acest moment nu a fost contactat de procurori cu privire la dosarele EADS sau Microsoft.

”Nu am nici o implicare nici în dosarul EADS, nici în dosarul Microsoft. Repet, niciuna. Am văzut şi declaraţiile doamnei Udrea de aseară. Ea mă iubeşte mult şi printre alte trimiteri a făcut una la o emisiune la un post de televiziune care la un moment ridica problema unui martor că ar fi auzit că Florică în august 2004, că eu ca şef de campanie o să ajung ministru de interne şi o să-l ajut în cauza EADS. Eu nici nu eram şef de campanie, că în august 2004 era candidat la preşedinţie domnul Stolojan. Nici măcar nu ştiu să mintă. În 2 octombrie a devenit Traian Băsescu candidat la preşedinţie. Nu am nici o implicare în cazul ăsta, dar nici nu am fost chemat”, a mai declarat Blaga.

Co-preşedintele PNL a menţionat, răspunzând unei întrebări, că îl cunoaşte pe Florian Coldea având în vedere că a colaborat cu SRI când a avut calitatea de ministru de Interne.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369