REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Blaga: Băsescu este binevenit în PDL. Nu mă simt ameninţat, nu îl văd ca pe un duşman

Blaga: Băsescu este binevenit în PDL. Nu mă simt ameninţat, nu îl văd ca pe un duşman

Replica API 1 martie 2013 | 00:00 164

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu este binevenit în PDL după ce-şi încheie mandatul, precizând că nu se simte ameninţat de acesta, în cazul reîntoarcerii în partid, şi că nu îl vede pe actualul şef al statului ca pe un duşman. Întrebat ce rol ar avea Traian Băsescu în partid, Vasile Blaga a spus: "Am văzut declaraţiile domlui preşedinte, e binevenit în partid, mai departe ce doreşte domnia sa".

Întrebat dacă s-ar simţi ameninţat dacă Traian Băsescu s-ar întoarce în PDL, Blaga a spus: "Cu ce să mă simt ameninţat? Nu sunt în conflict cu nimeni. Nu îl văd pe preşedinte ca pe un duşman".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la Viena, la o întâlnire cu români din Austria, că nu poate fi pensionar după ce termină mandatul de la Palatul Cotroceni şi că o să rămână activ în viaţa politică, deşi nu îi este clar acum sub ce formă.

"Dar recunosc, la un moment dat am spus după ce îmi termin mandatul, nu mă mai interesează, vreau să fiu un om liber, nu vreau să mai aud de politică, de nimic. Ei, cred că a fost cam precum cea cu demisionez în cinci minute. Am avut vreo trei zile în care am stat degeaba şi nu îmi găseam locul şi mă întrebam într-adevăr ce aş face dacă nu aş mai avea nimic de făcut. Deci, cred că o să rămân activ în viaţa politică, în viaţa publică, nu mi-e clar cum, pentru că am mai multe variante, dar sigur o să rămân. (...) Oricum, am ajuns la concluzia că nu pot fi pensionar", a spus Băsescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367