REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Blaga: Cred că ajunge. A venit vremea ca dreapta să ia şi Consiliul Judeţean, dar şi primăriile din Constanţa şi Năvodari

Blaga: Cred că ajunge. A venit vremea ca dreapta să ia şi Consiliul Judeţean, dar şi primăriile din Constanţa şi Năvodari

Replica API 30 octombrie 2014 | 09:05 189

Misiune grea pentru românii cu drept de vot. Duminică, 2 noiembrie, sunt aşteptaţi la urne pentru a desemna viitorul preşedinte al României. Ne mai despart doar patru zile până când românii vor lua o decizie. În cursa pentru scaunul de la Cotroceni s-au înscris 14 candidaţi, dar numai doi vor avea şansa de a ajunge în „marea finală”. Vasile Blaga, liderul PDL, este ferm convins că nou şef de stat va fi dat de ACL. Prezent la Năvodari, Blaga a declarat că: „a venit vremea ca dreapta să ia şi Consiliul Judeţean, dar şi primăriile din Constanţa şi Năvodari”. Blaga consideră că „România are nevoie de un preşedinte care să scoată politica din mocirlă”.

„Acordăm o mare atenţie acestui judeţ din foarte multe motive. În primul rând, pentru că aşa cum a votat judeţul Constanţa, aşa a fost. Pe cine a votat Constanţa, acela a ajuns preşedintele României şi aşa va fi şi în 2 şi în 16 noiembrie. Eu sunt convins că v-aţi săturat să vă spună românii în zehlemea: „Judeţul sau ţara lui Nicuşor (Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC –n.r.) şi a lui Mazăre (Ştefan Radu Mazăre, primarul Constanţei –n.r.). Cred că ajunge! A venit vremea ca dreapta să ia şi Consiliul Judeţean şi Primăria Constanţei. Ar fi cazul ca şi la Năvodari dreapta să ia Primăria. Eu sunt tare bucuros că marea familie a noastră crede în proiectul Kaus Iohannis preşedintele României”, a declarat Blaga. Liderul PDL le-a mulţumit primarilor care nu s-au înregimentat în PSD. „Eu aş vrea să le mulţumesc acelor primari că nu s-au lăsat cumpăraţi de Dragnea, Ponta, tata-socru (Ilie Sârbu –n.r.) şi au rămas alături de noi. Ne trebuia un om care să scoată politica românească din mocirlă şi mai ales ţara din circul continuu în care se află. (…) În fiecare clipă atenţia României este îndreptată spre altceva cu voia, să nu se vadă situaţia dezastruoasă în care a dus-o Ponta şi PSD-ul. Tinerii pesedişti sunt de o sută de ori mai răi. Uitaţi-vă la Ponta, la Dragnea, la cine vreţi dumneavoastră. Sunt de o sută de ori mai răi. De aceea noi l-am ales pe Klaus Iohannis, omul lucrului bine făcut. S-au înscris în această cursă electorală 14 candidaţi. Tot respectul pentru curaj. Ştiam cu toţii că doi contează: Klaus Iohannis şi Victor Ponta şi va câştiga Iohannis. Nu are cum să câştige cel mai slab premier din istoria decembristă a României. Nu are cum să câştige cel mai mare mincinos din politica românească. Numai anul acesta a nenorocit 100.000 de locuri de muncă. Mai are şi tupeul să le spună românilor din Spania şi Italia să vină acasă, pentru că sunt locuri de muncă”, a spus Blaga.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614