REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Blaga, despre Ponta: Dânsul a fost avocatul familiei Cocoş

Blaga, despre Ponta: Dânsul a fost avocatul familiei Cocoş

Replica API 10 februarie 2015 | 00:27 205

Co-preşedintele PNL Vasile Blaga l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru felul în care o cataloghează în aceste zile pe Elena Udrea.

"Nu pot să nu văd modul în care se comportă premierul în acest zile, cât de jucăuş este, cum o cataloghează în fel şi chip pe o foarte bună prietenă a domniei-sale şi a familiei domniei-sale, pe doamna Elena Udrea, doar împreună s-au afişat de atâtea ori, uitând că nu noi am fost avocaţii familiei Cocoş, ci dânsul a fost avocatul familiei Cocoş. Aşa, mai multă reţinere şi din partea domniei sale n-ar strica", a comentat Blaga.

Vasile|Blaga a mai spus, de asemenea, referitor la votul PNL de luni, din Parlament, că acesta va fi "la vedere" toate cele trei cereri ale justiţiei în cazul Elenei Udrea, "ca să nu fie surprize".

"Astăzi în Parlament, PNL va vota în toate cele trei cazuri, conform principiilor sale, adică noi nu votăm aici în funcţie de cum îi cheamă pe cei la care se referă justiţia şi vom vota cererile de fiecare dată ale Justiţiei. Vom vota la vedere, astfel încât să nu fie surprize din acest punct de vedere", a precizat Blaga.

Întrebat cum comentează acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea, în condițiile în care au fost colegi de partid o bună perioadă de timp.

"Eu nu am niciun fel de suspiciuni, pentru că nu am astfel de discuţii, nu ştiu de astfel de intervenţii. Nu am fost într-o relaţie foarte caldă cu doamna Udrea. Să-şi facă treaba justiţia! Dânsa să încerce să se apere", a răspuns Blaga.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102