REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Blaga, întrebat dacă PDL îl susţine pe Băsescu dacă va fi suspendat: A spus că nu are nevoie de noi

Blaga, întrebat dacă PDL îl susţine pe Băsescu dacă va fi suspendat: A spus că nu are nevoie de noi

Replica API 27 martie 2013 | 00:00 180

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a fost întrebat, marţi seară, la "Gândul Live", dacă PDL îl va susţine pe preşedintele Traian Băsescu în cazul în care acesta va fi suspendat, democrat-liberalul răspunzând: "Păi a spus că nu mai are nevoie de noi".El a menţionat la "Gândul Live" că nu are nimic să îşi reproşeze vizavi de preşedintele Băsescu.

"Nu am ce să îmi reproşez faţă de preşedintele Băsescu", a spus Blaga, precizând că şeful statului va trebui să accepte, într-un final, rezultatul alegerilor din PDL.

Întrebat dacă PDL îl va susţine pe preşedintele Traian Băsescu dacă acesta va fi suspendat, democrat-liberalul a răspuns: "Păi a spus că nu mai are nevoie de noi".

Blaga a precizat însă că PDL nu susţine suspendarea preşedintelui Băsescu.

Întrebat despre anunţul lui Cristian Diaconescu privind Mişcarea Populară, Blaga a spus că dacă această fundaţie se transformă în partid, atunci va fi în competiţie cu PDL.

El a mai spus că membrii PDL, inclusiv Elena Udrea, pot intra în Mişcarea Populară cât timp acesta nu devine partid, rămânând la statutul de fundaţie.

Blaga a mai spus, de asemenea, că democrat-liberalii pot fi membri ai Mişcării Populare cât timp nu critică sau nu atacă partidul, pentru că în caz contrar sunt excluşi din formaţiune, potrivit Statutului PDL.

Întrebat dacă el va intra în Mişcarea Populară, Blaga a râs şi a răspuns: "Glumă glumă, dar până acolo. Nu, nu intru".

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat sâmbătă seară, într-un mesaj video postat pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună "definitiv şi pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL", a declarat Băsescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102