REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Blaga: Premierul spune că duce mandatul ca până acum

Blaga: Premierul spune că duce mandatul ca până acum

Replica API 22 iunie 2016 | 00:26 230

Copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat că, în discuțiile avute cu premierul la Parlament despre comportamentul unor "prefecți pesediști" în campania electorală, Dacian Cioloș a transmis că intenționează să-și ducă mandatul ca și până acum, Blaga adăugând că liberalii, la rândul lor, i-au spus că, în atare condiții, și ei trebuie să înțeleagă dacă sunt "la Putere sau în Opoziție", notează agerpres.ro.

"Nimeni nu i-a reproșat domnului Cioloș că este în discuție cu toți cei care susțin Guvernul. I-am spus foarte clar domnului Cioloș că, în această campanie electorală, prefecți pesediști au fost comandanți de oști pentru armatele pesediste. Unii dintre ei, vedeți deja, (...) președinți de consilii județene, întâmplător. Și că, în general, lucrul pe care i l-am cerut acum opt luni, pe de-o parte, să facă un audit, pentru că și dânsul și-a exprimat nemulțumirea, probabil de dânsul, eu sunt convins, și față de miniștrii domniei sale, că, iată, ajunge să răspundă de lucruri care nu i se pot imputa lui. Ca de exemplu, întârzierea plății subvențiilor. Și ne-a explicat cum stau lucrurile și trebuia să iasă mai demult să spună de unde vin toate aceste rămâneri în urmă în zona respectivă. Și atunci i-am spus: acum opt luni de zile am discutat de depolitizare și de un fel de audit, de unde preluați și spre ce mergeți. Lucrurile acestea i le-am spus foarte clar domnului prim-ministru", a declarat copreședintele PNL, întrebat dacă liderii liberali i-au reproșat că este dominat de "pesediști".

Blaga a menționat, întrebat în acest sens, că răspunsul lui Cioloș a fost unul "foarte clar".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614