REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Blaga: Săptămâna viitoare vin în PDL nume cu rezonanţă

Blaga: Săptămâna viitoare vin în PDL nume cu rezonanţă

Replica API 6 iulie 2013 | 00:00 190

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, că a colaborat foarte bine cu Adrian Papahagi şi îi pare rău că acesta a plecat din PDL, arătând că "orice coleg care pleacă din partid este o pierdere", dar că săptămâna viitoare se aşteaptă intrarea unor "nume cu rezonanţă" în formaţiune. "Îmi pare rău, (Adrian Papahagi - n.r.) a ales un alt drum, am înţeles că se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, este decizia domniei sale, am colaborat bine cu domnia sa, îi urez succes", a spus Blaga răspunzând unei întrebări pe aceasetă temă.

De asemenea, Blaga a arătat că orice coleg care pleacă din PDL reprezintă "o pierdere" pentru democrat-liberali.

Pe de altă parte, răspunzând unei întrebări, Vasile Blaga a precizat că se aşteaptă la "foarte multe intrări noi" în PDL, menţionând că săptămâna viitoare vor intra "nume de rezonanţă din mediul universitar din Capitală".

Vasile Blaga a făcut aceste declaraţii după şedinţa Colegiului Director al partidului.

Adrian Papahagi a anunţat vineri că a demisionat din PDL şi că a acceptat să facă parte din grupul de iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară.

CD al PDL aprobă o nouă funcţie de prim-vicepreşedinte. Blaga refuză să spună dacă e pentru Predoiu

Colegiul Director (CD) al PDL a aprobat mărirea numărului de prim-vicepreşedinţi ai partidului de la 4 la 5, urmând ca această propunere să fie votată sâmbătă de Consiliul Naţional de Coordonare, a anunţat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

El a arătat că această decizie a fost votată cu unanimitate în Colegiul Director al partidului.

Blaga a refuzat să precizeze dacă noua funcţie de prim-vicepreşedinte va fi ocupată de Cătălin Predoiu.

"Nu am de făcut nicio precizare. Mâine Consiliul de Coordonare va aproba această propunere de mărire a numărului de prim-vicepreşedinţi de la 4 la 5", a spus Blaga.

De asemenea, Vasile Blaga a refuzat să răspundă la o întrebare a ziariştilor legată de posibila candidatură la prezidenţiale a lui Cătălin Predoiu.

"Nu am de făcut niciun comentariu", a răspuns Blaga.

Fostul ministrul al Jsutiţiei Cătălin Predoiu a intrat în PDL, urmând să ocupe o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului, au declarat vineri pentru MEDIAFAX surse din partid.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614