REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Blaga: Vom susține un guvern condus de Cătălin Predoiu

Blaga: Vom susține un guvern condus de Cătălin Predoiu

Replica API 18 septembrie 2015 | 00:00 265

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, într-o conferință de presă la Poiana Brașov, că liberalii vor susține un guvern condus de Cătălin Predoiu, candidatul desemnat de partid pentru această funcție, el adăugând că deocamdată nu se poate discuta despre formule guvernamentale, până când nu va fi votată moțiunea de cenzură ce urmează a fi depusă de liberali.

"Vom susține un guvern condus de Cătălin Predoiu, care este candidatul nostru pentru funcția de prim-ministru", a spus Vasile Blaga.

El a adăugat că deocamdată nu se poate vorbi de formule guvernamentale, până când moțiunea de cenzură, care va fi depusă săptămâna viitoare la Parlament, nu va fi votată. "Până nu vom avea certitudinea, prin vot, că moțiunea de cenzură a fost votată, și pe cale de consecință guvernul Ponta a picat, nu vom discuta de formule de guvernare și de funcții", a ținut să precizeze, la aceeași conferință de presă, și copreședintele PNL Alina Gorghiu.

De asemenea, Blaga a mai afirmat că PNL ar avea ca primă opțiune un guvern minoritar pentru a-și putea pune în aplicare, în totalitate, programul de guvernare al formațiunii.

Liderii PNL au confirmat, vineri, la Poiana Brașov, că liberalii vor depune luni o moțiune de cenzură pe tema lipsei de credibilitate a Guvernului Ponta.

Gorghiu a precizat, după ședința Colegiul Director Național al PNL, că vineri a obținut o decizie politică pentru depunerea moțiunii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369