REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bloc cu cinci etaje în staţiunea Mamaia – iată cine mai investeşte

Bloc cu cinci etaje în staţiunea Mamaia – iată cine mai investeşte

Replica API 14 februarie 2017 | 23:11 423

Dacă acum 10 ani stațiunea Mamaia avea doar hoteluri și pensiuni, de ceva timp se construiesc blocuri unde se oferă spre închiriere sau vânzare apartamente. Pentru că acest lucru a prins destul de bine, oamenii find interesați să își achiziționeze partamente în stațiune, investitorii imobiliari continuă să ceară autorizații pentru ridicarea de noi blocuri.

Astfel, în anul 2016, firma Zaphyr Tour&Travel SRL a achiziţionat un teren de 392 mp, în staţiunea Mamaia, în vecinătatea hotelului Scandinavia. Tot atunci a demarat procedurile pentru începerea unei construcţii. Dacă iniţial, s-au depus documentaţiile pentru un proiect de bloc cu parter şi 3 etaje, cu etajul 4 retras, cu funcţiunea de locuinţe colective, acum investitorul s-a răzgândit și a apelat lao modificare, pentru a-şi înălţa blocul.

Recent, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanța un nou memoriu, pentru modificarea proiectului, de la P+3-4 etaje la P+4-5 etaje. Prin realizarea obiectivului propus nu se modifică funcţiunea destinată iniţial zonei, în plus, se crează premisele desfăşurării unui turism modern, pentru atragerea unui număr cât mai mare de turişti.

Mihaeala UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da de ce nu sa se face la noi la tigani niati trimis acolo la adalchioi ce sitem animale vrim sa avem bloc acololanga mamaia niati conjurat de romini vitoru lu constanta ete de tigani cu valoare cari muncim cirsim ni da straini ca i prosti toti sa se faca pe tari unde muncim un bloc Petru Olanda un bloc Petru finlandia un bloc de Anglia primaru nu e tigan nu stie
2
0
Pescarush iao la cioc de la mache . Stii ca iti place , nebunule frustrat.
1
2
cine investeste : sorosistii ca dan inbecilu sorosist cu averea acaparata si minte ca are o suta si putin restu ai pute si nu spune incluzand hotii nazisti, si profitorii clanului basist ! Anchetea-za pe dragnea ca a platit doua fete si a facut delapidare de o suta de mii lei, Dar oare cat a furat hanis, carmelita lui si basistii ? ai anchetea-za avand dosare vechii de ani buni, paiii ..........
0
3
Nimeni.cer cu4 ca sa se aprobe si apoi obtin 5 ca sa nu plece investitorul oului.nu as veni la hotii din mamaia,nici gratis.
3
0
mamaia colonie mache.
6
1
Mamaia a ajuns un gunoi
10
2
unde se creEaza premisele unui turism modern, cand in mamaia sunt blocurile unul peste altul? Dai banii pe apartament, nu ai loc de parcare, stai la 5 metri de geamul vecinului si in 2 ani incepe sa iti cada tencuiala asa cum s-a intamplat deja la unele blocuri
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369