REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bloc cu opt etaje pe malul lacului Siutghiol: cine vrea să construiască

Bloc cu opt etaje pe malul lacului Siutghiol: cine vrea să construiască

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 756

sursa foto: turo.ro

O nouă construcție cu 8 etaje va ”răsări” pe malul lacului Siutghiol! Primăria Constanța continuă să dea frâu liber construcțiilor pe zona verde a orașului, sau cât a mai rămas din ea. Luni, societatea a primit și certificatul de urbanism în vederea ridicării unui bloc cu 8 etaje în zona Caraiman, lacul Siutghiol.

Construcția va avea și funcțiunea de club nautic. Societatea s-a înființat în anul 2012 și are sediul în Ovidiu, dar și în Constanța, administrată fiind de Mihaela Aiftincăi. Potrivit datelor publicate pe site-ul primăriei, terenul în cauză a fost vândut în 2004.

Balkan Development Turism SRL are ca domeniu de activitate dezvoltarea/promovarea imobiliară, iar ca activități secundare: cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Din 2012, firma a avut 0 angajați, iar din 2017, societatea apare înregistrată cu un singur angajat, dar și datorii de 6 871 522 lei la stat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replicaonline.ro este un site detinut de societatea S.C. Replica Press S. R. L, o societate radiata inca din anul 2006 conform Site-ului MINISTERULUI DE FINANTE. Acestia sunt cei care informeaza constantenii. O publicatie fantoma condusa de o firma inexistenta!
38
0
topometristi, toate aceste apartamente camere de hotel trebuiesc mobilate- vanzatori de mobila, de electrocasnice, etc, etc. Apar mini investitori care cumpara cu credite apartamente- bancile castiga, salariatii din banci isi incaseaza salariile, se duc si cumpara din magazine alimente, haine, etc....banii investiti de aceste firme care construiesc ajung peste tot si astfel merge economia....si mai apare cate un nebun care vrea sa se plimbe prin Mamaia din 92 cu buruieni si cu 20000 de locuri de cazare Urmatorul segment care are de castigat - turismul- avand 100 000 de locuri de cazare
35
0
In loc sa se bucure toti constantenii si nu numai ca se investesc bani in singurele domenii - constructii si turism care tin in spate Constanta , sar cu gura pe investitorii care pompeaza capital intr-o economie si asa slaba.....pai sa ne gandim ce s-ar intampla daca s-ar opri aceste investitii care implica mai mult de 50 de procente din piata muncii din oras....firmele de constructii care angajeaza mii de oameni pe langa care traiesc inca vreo 2000 de angajati TESA, plus vanzarile de materiale de constructii - beton, otel, etc -cu alte cateva mii de angajati, firme de transport, cadastru..
38
0
MP esti multumit in sinea ta de valoarea articolului?
32
0
O initiativa ce trebuie salutata.. Atacurile nu isi au locul in astfel de activitati. Investitia aceasta va crea locuri de munca in timpul executiei cat si dupa finalizare si este ceea ce ar trebui sa apreciem, riscul investitorului. Comentariile legate de statistici ar trebui lasate in seama celor abilitati sa ia masuri si nu pt rating. Pot sa va spun ca daca o societate ar avea la anaf o astfel de datorie din anul 2017 ar fi fost de mult executata silit.
44
0
Rai am mai devenit Doamne dar rai intre noi nu cu cine trebuie. In loc sa aplaudam o astfel de initiativa...sarim repede sa moara capra vecinului. Astia suntem astfel murim
44
1
Din pacate suntem indusi in eroare cu date false si subiecte de can-can. Ar fi bine daca astfel de stiri false ar atrage raspunderea penala pentru autorii lor si "demolarea" publicatiei. Atunci am vedea cat fals si cata ipocrizie se promoveaza.
48
1
Din pacate oricine se lupta sa construiasca ceva pe proprietatea sa este huiduit de oameni care nu sunt in stare de nimic,... si asta se vede din limbajul vulgar... Bravo domne!... creati locuri de munca si ajutati bugetul local, care si asa are de suferit in ultima vreme...
48
1
Datorii nu inseamna automat datorii catre stat. Asociatii unei societati comerciale pot sa imprumute propria societate, respectivele sume fiind reprezentate contabil ca datorii. Cu alte cuvinte, asociatii aduc bani de acasa, pentru realizarea unei investitii majore.
49
1
O simpla verificare a datelor contabile, publice dealtfel, arata ca respectiva firma NU ARE NICI UN LEU DATORIE CATRE STAT! Asa ca, M.P., oricine ai fi, ar trebui, in spiritul respectarii adevarului, sa publici o erata. Si eventual, data viitoare cand te apuca scrisul, sa verifici informatiile pe care intentionezi sa le publici.
44
1
Prostul moare de drum lung si voi de grija altuia. Ce legatura are nr de angajati, cu ce doreste sa faca firma. Poate o finanteaza, poate are mai multe societati si face un holding. Dar numai asa, sa ne dam cu parerea. Informatiile sunt verificate? Intreb pentru un prieten.
37
1
Bine ca face cineva si un club nautic. Asa ceva nu avem in Romania. Inainte de revolutie exista un teleschi pe lac insa ca multe altele s a dus pe apa sambetei...
44
1
Societatea nu are nici o datorie la stat. In bilant apar apar datoriile rezultate din creditarea socieatatii in contul contabil 455 ca aport personal al asociatilor. Terenul nu este nici macar in litigiu si nu a facut obiectul nici unui proces din 2004 si pana azi.
45
1
UE moldovencei.
4
44
mihaela aiftincai ti se pare nume de machidon ? sau iti place sa mananci rahat la micul dejun ?
1
36
Nu cumparati. Terenul e in litigiu. Nu sunt proprietari.o sa ramaneti fara bani.
4
43
o mizerie de oras inghesuit.
10
32
Asteptam sa finalizeze blocul sa-l sechestram in contul datoriei!
9
34
Oierii, cine... Mai intrebati
10
33
CONSTANTA odata numit orasul verde a ajuns orasul betoanelor! Un primar adevarat ar fi conservat aceasta zona de pe malul SITGHIOLULUI ajuns tinta asa zisilor dezvoltatorilor imobiliari! Ar trebui sa luam ex ungurilor care din punct de vedere al conservarii valorilor naturii nu ne comparam nici negru sub unghie! Vedeti un ex clar BALATONUL!
16
33
Bai baieti firma asta are 6871522 lei datorie la cit trebuie sa ajunga ca sa va treziti din somn apropo o fi singura firma cu milioane datorii la stat
15
36
Firma cu zero salariati si datorii la stat de un milion jumate de euro ?!? Dati fuga si cumparati apartamente de la ac firma, chiar are nevoie de banii dvs!
25
31

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367