REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bloc după bloc în stațiunea Mamaia! Făgădău explică de ce SE POATE - VIDEO

Bloc după bloc în stațiunea Mamaia! Făgădău explică de ce SE POATE - VIDEO

Replica API 23 aprilie 2018 | 23:59 495

Primarul Decebal Făgădău a vorbit, în prezența ministrului turismului, Bogdan Trif, despre construcțiile din stațiunea Mamaia. Este pusă în discuție faptul că în zona de nord a stațiunii, care aparține de municipiul Constanța, apar blocuri lângă blocuri. Edilul Constanței a punctat că este ceva normal ca stațiunea să aibă activitate și în extrasezon, ca oamenii să locuiască ca în oricare alt cartier din oraș, iar ceea ce se ridică acum în stațiune se află în limita legii.

„Mamaia este și cartier. Nu este o stațiune izolată, este parte a municipiului Constanța. Dacă veți citi strategia de turism a Guvernului României în anul 2005, aprobat în ședință de guvern, când atunci era premier domnul Tăriceanu, veți vedea că Organizația Mondială a Turismului exact asta spune despre stațiunea Mamaia. Tocmai pentru a nu avea o zonă atât de productivă care se deschide la 1 mai și se închide la 15 septembrie, aceasta este recomandarea. Avem un PUZ al stațiunii Mamaia, aprobat în unanimitate în anul 2013, nu avem nicio altă reglementare. Ceea ce se construiește în stațiunea Mamaia are avizul tuturor instituțiilor, inclusiv a Ministerului Turismului, iar cei care nu au avizul sunt sancționați. Se construiește în limitele legii”, a spus Decebal Făgădău.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si comparati cu epoca radu mazare . In timp ce atunci era de nivel european , acum mamaia e de cacat !
0
0
In atentia OPC, mergeti la ofciul postal 9 ca angajatii in frunte cu directoarea sunt mai presus ca statul, cheltuiesc pensiile la oameni si le dau cu intarziere cand vor ei.Sunt inca pensii nedistribuite pe aprilie si nici gand nu au sa le livreze
2
0
Felicitari . Raspuns concis si corect .
0
0
Primarache cata spaga ai luat cu Dancu sa lasati cosciugele GMS- ULUI SA SI FACA DE CAP IN ORAS ATAT TIMP CAT EI NU AU HARTI ELIBERATE DE PRIMARIE.PARCA TU AI SPUS CA NU AU CUM SA CIRCULE ATAT TIMP CAT EI NU SUNT IN ORDINE. TI A SCHIMBAT SPAGA IDEIA NESIMTITULE
5
0
In momentul de fata o autorizatie se obtine intr-un an de zile, iar drumul spre autorizatie este foarte greu deoarece exista un arhitect sef cretin, care respinge tot ceea ce are pe masa. Dosarele se intorc de 2-3x pe masa arhitectilor pentru ca Vanturache, care este un urbanist si nu un arhitect, interpreteaza legea cum vrea, ori nu o intelege pt ca nu il duce capul.
0
1
Citi bani dai ptr casa la mamaia -spaga serioasa d-le
3
0
Ptr cal-au votat prostii
4
1
Primarul vorbeste cu interesul pe masa.Spatii versi lipsesc, inclusiv liziera de padure ce proteja plaja. Noroc ca apa este la suprafata si aceste constructii vor fi distruse in 15 ani.
10
1
sa saturat lumea de alde busu ,dusu ,cusu etc ..asa e ?
23
0
cum a ajuns asta primar !??!
27
1
-,esti optimist cu termenele , ptr autorizatii ... trebuie sa astepti cel putin un an ... !
25
1
Asa suntem noi macedonenii, harnici, strangatori, ne ajutam intre noi, suntem majoritari in hotelarie si alim publica in Mamaia. E adevarat ca nu prea avem educatie, suntem cam neciopliti, ceva mai uratei , dar compensam cu celelalte calitati. Cum ne sucim, cum ne invartim, ne descurcam in toate situatiile. Asta inseamna sa hii arman adevarat- adica nesimtit.
30
16
8 luni pentru o autorizatie. Orasul machedonilor . Daca purtam numele de Iancu sau Chirata primeam autorizatia demult. Bataie de joc.
44
6
Ma cac pe mamaia machedoneasca, mai bine ma duc la bulgari.
53
6
statiunea se cheama "maia din muntii pindului". nu cumparati apartamente de la machedoni.
53
4
Machidonul asta imputit chiar jigneste inteligenta si celor care mainau doi neuroni si l au votat pe el. E arogant si plin de tupeu. Mamaia a ajuns de un kitsch desavarsit iar mediul natural este compromis. Nesimtitule!
49
5
Iar cei care isi construiesc case in Constanta asteapta 3 luni pt un certificat de urbanism si alte 3 pt A.C, prioritatea sunt blocurile, probabil datorita spagii
38
2
Pt ca numai cere cineva 1 etaj
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614