REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BLOCAJ. Medgidia încă nu încasează taxele şi impozitele locale!

BLOCAJ. Medgidia încă nu încasează taxele şi impozitele locale!

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:00 351

La Medgidia, locuitorii încă aşteaptă aprobarea valorii taxelor şi impozitelor locale. Întrucât s-au lovit de opoziţia aleşilor locali, primarul Valentin Vrabie a delegat atribuţiile privind aprobarea acestui proiect consilierilor Luminiţa Vlădescu şi Marian Butnaru.

“Aşteptăm să vedem ce fac domnul Butnaru şi doamna Vlădescu. Le-am dat lor în responsabilitate să stabilească valoarea taxelor şi impozitelor locale. Am delegat atribuţiile în ceea ce priveşte taxele şi impozitele pe 2019 doamei Vlădescu. Aştept cu mare interes ce se întâmplă. Domnii au pornit o campanie de denigrare a mea, deşi vina aparţine consilierilor întrucât aceştia nu au votat bugetul propus de mine prin care am stabilit taxele şi impozitele să rămână pe 2019 la fel ca în 2018, doar indexate cu rata inflaţiei conform legii. Ce spune legea la articolul 491 din Codul Fiscal, că suntem obligaţi să majorăm cu rata inflaţiei, nicidecum nu avem cum să reducem, aşa cum zic consilierii şi doamna Vlădescu”, a declarat Valentin Vrabie. Consilierii de la Medgidia au propus să reducă impozitele şi taxele cu 70-80%, fapt catalogat de primar ca ilegal. Pentru că nu s-au înţeles, din păcate, legea îl obligă acum pe şeful autorităţii locale să dubleze taxele, nicidecum să le reducă. Însă, primarul aşteaptă mai întâi să-şi asume cele întâmplate cei care au condus la această situaţie.

“Au început o campanie de minicună, la vârsta lor nici nu pot să zic, de mizerie, prin care vor să întoarcă oamenii împotriva mea, deşi ei trebuiau să voteze bugetul acela pe lege, ei trebuiau să voteze taxele şi impozitele pe lege”, susține Valentin Vrabie.

Camelia MATEI

Citeşte şi https://www.replicaonline.ro/la-medgidia-se-dubleaza-taxele-locale-378077/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabie o mizerie de om .
6
3
Intrebati pe borfasul oficial al Medgidiei incultul de vrabie de ce s-a ajuns in aceasta situatie.A distrus orasul,a invrajbit oamenii acest bosketar notoriu care sta si bea prin carciumi pana in zori,cade lat pe mese pisat si cacat.Asta nu e primar de oras,asta e un golan de doi bani ajuns sa conduca destinele unor oameni care au avut incredere in el.La anu la alegeri ii vom da direct sub mustata,nu ne va mai pacali ca nu mai are cu ce,nu mai are subiecte de campanie.Ala cu RAJA e expirat nici el nu crede ca va rezolva ceva pt cetateni.Un mincinos si un fals.Gunoi de om.Huooo pasare betiva
6
6
Au fost vorbe de la primar ca v-a delega aceasta atributie doamnei Vladescu, dar nu este nimic oficial....
5
4
Consiliierii si Vladeasca sunt HOTII orasului , trebuiesc eliminati definitiv la urmatoarele alegeri , alta cale nu exista ! In Consiliu , fara partide !
8
9
Bravo Vali m---uie Butnaru,Luluta si la totii psedei.
9
12
pacat ca tu vorbesti de minciuni tu esti primul care minti cu nerusinare si lumea de crede dar va veni si timpul adevarului chiar esti bolnav de putere baiatule pacat ca te votat lumea cu doua maini si acum sau mai precis peste 18 luni o sa vezi roadele activitatii tale
13
8
Puneti i pe beldis si ruxandra sa plateasca taxe golanasi de trei lei
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614