REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Blocul cu apartamente de vacanţă de la intrare în Mamaia, în atenţia Agenţiei de Mediu

Blocul cu apartamente de vacanţă de la intrare în Mamaia, în atenţia Agenţiei de Mediu

Replica API 16 august 2018 | 00:00 720

sursa foto marcochim.ro

O serie de investitori au depus, în atenţia autorităţilor, documentaţiile în vederea realizării unor construcţii cu destinaţia „apartamente de vacanţă”. Spre exemplu, Marco Chim SRL, deţinut de Marius Stamate, a depus un memoriu la Agenţia de Mediu Constanţa, referitor la blocul care deja se află în construcţie în fosta zonă „Pinguin” de la intrare în staţiunea Mamaia (vis-a-vis de Pavilionul Expoziţional). Blocul, iniţial gândit a avea 6 etaje, s-a aflat şi în atenţia Primăriei Constanţa, pentru supraînălţare. Astfel, el ar urma să devină un P+8 etaje.

Interesant de menţionat că în acest bloc au început să fie deja vândute apartamente, însă, la începutul verii, un constănţean ne-a sesizat că lucrurile „au fost sistate”. „Nu ştiu dacă se mai face blocul, am fost contactat să îmi fie returnat avansul. Nu vreau să fac acest lucru, chiar îmi doresc un apartament în acea zonă”, ne-a precizat bărbatul.

Indiferent cum stau lucurile, iată că Marco Chim face un pas înainte în sensul obţinerii OK-ului pentru supraînălţare. În documentaţia depusă la APM, sunt expuse detaliile legate de construcţie, precum şi spaţiul de parcare, cât şi cel verde ce vor fi asigurate. Cu o menţiune – probabil o scăpare a celui care a redactat actul: la un moment dat construcţia este „localizată” în „oraş Constanţa, Eforie”.

De precizat că Marco Chim a mai derulat şi alte proiecte imobiliare, toate acestea fiind prezentate pe site-ul firmei, acolo unde sunt menţionate şi diposibilităţile – apartamentele de vânzare.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Locuri de parcare unde sunt, spatiile verzi unde sunt, nu se respecta HCL, pote face ceva PNL si USR impotriva spagarului de viceprimar BABU care ia apartamente pe alte nume pentru primar
3
0
Nici nu trebuia sa existe asa ceva acolo cine a dat autorizatii de constructie acolo si cine i a vandut terenul sa nu aiba parte de nimic bun in viata asta , numai cacaturi ati facut in constanta asta , pacat.
4
0
Tot oamenii lui Mazare conduc, pe asta la pus MAZARE director la VanOORD Constanta ca sa mearga lucrarile bine si dadea pe filiale bani catre strutinski, sa se verifice, tot astia ne conduc, acum Fagadau ii tine in functii.
12
2
Nu verifica si DNA cum MARIUS STAMAT care are sotia sefa la urbanism in Constanta obtine de la primaria Constanta avizele asa usor..... si altii nu obtin. Chiar asa prosti sunt astia de la DNA constanta.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218