REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Blocurile de pe strada Suceava, din ce în ce mai înghesuite! Se ridică încă un imobil

Blocurile de pe strada Suceava, din ce în ce mai înghesuite! Se ridică încă un imobil

Replica API 3 mai 2017 | 13:46 801

Se va construi un nou bloc cu patru etaje pe strada Suceava din Constanța. Acest lucru va fi fi posibil doar dacă comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului care se va întruni din nou joi, 4 mai, își va da acordul.

Comisia se întâlnește pentru a lua în discuție mai multe proiecte de investiții imobiliare în municipiul Constanța. Printre cele 11 solicitări de eliberare de autorizații de construire, certificate de urbanism ori avizări de planuri urbanistice, se numără și cea de emitere a avizului de inițiere – elaborare PUZ pentru terenul cu nr. cadastral 234411, situat pe strada Suceava, între blocurile U2-X2-V3, inițiator Coman Marius Cristian.

Potrivit documentelor depuse deja la Primăria Constanța, inițiatorul, Coman Marius Cristian deține un teren cu suprafața de 296 mp, situat între blocurile U2, X2 și V3. Pe acest teren, și-a propus să construiască un imobil cu parter și patru etaje, cu funcținea de locuințe colective, dar și birouri, comerț, alimentație publică, ba chiar baze sportive de agrement.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca desi se fac atatea blocuri nu prea vad se sa inghesuie sa cumpere apartamente acolo , de unde isi recupereaza banii asa zisii dezvoltatori ?
1
3
Opriti banditilor aceste constructii in fata blocurilor. Comunistii au lasat spatii mari intre blocuri, erau locuri de agrement intre blocuri si au venit hienele aste nenorocite sa construiasca blocuri peste alte blocuri. DNA-ULE iesi la atac, fa-ti treaba cu acesti hidosi.
13
0
Angajatii primariei trebuiesc executati pe stadionul Farul pentru distrugerea orasului
12
3
Primaria da autorizatii pe banda rulanta si apar blocuri in fata altor blocuri. Soarele il mai vad oamenii in poze
15
2
Ti a lasat mostenire terenul bunica???toti ati primit mosteniri de la epilepticul de mazare care a distrus un oras intreg,iar noi ceilalti stam cu mainile in san ,in loc sa intram cu furcile peste ei!numai de frica stiu cei care ne conduc
11
2
bloc langa bloc localtarii pot sari ca tarzan de pe un balcon pe altul. mai face fata reteaua de apa, reteaua de canalizare sau ne trezim cu dejectiile pe strada? parcari unde face nenea asta? de ce dracu nu construiti in periferia orasului va faceti si parcari si gradini si parculete ce dracu inghesuitit aici ca bietii oamenii au ajuns ca amaratele de gaini in custi. Intai ajungem sa il regretam pe ceausescu acum il regretam pe mazare
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108