REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Blocurile operatorii din spitale au fost redeschise

Blocurile operatorii din spitale au fost redeschise

Replica API 20 mai 2020 | 09:37 1559

Blocurile operatorii din clinicile private au fost redeschise. După o perioadă grea, cea a Stării de Urgență, în care constănțenii nu-și puteau efectua operațiile la clinicile private decât în regim de urgență, acum, conform persoanelor autorizate în acest domeniu, acestea au fost redeschise.

Bloc operator din Spitalul Mangalia

Din pricina perioadei pe care România a traversat-o, cea a Stării de Urgență, clinicile private nu au mai putut efectua operații. Constănțenii, extrem de speriați că nu își pot efectua operațiile trebuie să știe că de acum a fost ridicată acea lege în care se menționa că doar în regim de urgență pot beneficia de o operație.

Oamenii au urgențe...

Conform persoanelor autorizate în acest domeniu, oamenii care au nevoie urgentă de operații pot apela și la spitalele municipale. "În acest moment blocurile operatorii din spitale sunt deschise. Recomandarea noastră de a se efectua aceste operații doar în regim de urgență a fost doar pe perioada Stării de Urgență" a declarat Cristina Schipor, șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

Clinicile private

În ceea ce privesc clinicile private, și blocurile operatorii din acestea au fost redeschise, conform informațiilor oferite de către reprezentanții DSP Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietena mea s-a operat in aprilie la OCH si totul a fost foarte bine, conditiile super, nici nu s-a gandit la riscul de a lua virusul pentru ca erau super echipati. Deci, si pe timp de criza s-au facut operatii... a fost intradevar o urgenta... dar a avut aceasta varianta foarte ok
0
0
Sa le fie rusine privatilor! Nu stiu decat sa incaseze cati mai multi bani! Cand a fost vorba de implicare in rezolvarea cazurilor de COVID din Romania, au fost zero!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614