REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BMW BURDUŞIT CU DROGURI ÎN FAŢA RESTAURANTULUI AMSTERS DIN MAMAIA

BMW BURDUŞIT CU DROGURI ÎN FAŢA RESTAURANTULUI AMSTERS DIN MAMAIA

Replica API 29 august 2018 | 00:00 341

Un pasager din spate a fugit!

Un pasager din spate a fugit!

Alexandru Vasile I. a fost condamnat, definitiv, la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc și mare risc, decizia rămânând definitivă după ce magistrații Curții de Apel i-au respins apelul. Acesta a fost cercetat și trimis în judecată, după ce a fost prins la volanul unui BMW burdușit cu droguri, parcat în fața restaurantului Amsters din stațiunea Mamaia. Oamenii legii au găsit 300 de comprimate de ecstasy, granule de MDMA, fragmente vegetale de canabis, pulbere cu ketamină, amfetamină și ciuperci.

Polițiștii antidrog din Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul cadrul DIICOT – S.T. Constanța, au constatat, în minivacanța de 1 mai din 2017, pe litoral, 21 de infracțiuni de trafic de droguri și deținere de droguri pentru consum propriu. 6 persoane au fost reținute iar ulterior arestate preventiv și la domiciliu. Printre cei care au ajuns atunci după gratii a fost și Alexandru Vasile I., care a fost trimis în judecată pe 7.06.2017, în stare de arest, pentru traficul de droguri. A fost condamnat la 3 ani și 6 luni anul acesta, decizia rămânând definitivă în vară.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, asupra tânărului s-au găsit 300 de comprimate de ecstasy, granule de MDMA, fragmente vegetale de canabis, pulbere cu ketamină, amfetamină și ciuperci. Totul s-a petrecut pe 28.04.2017 , în jurul orei 21.00, când un echipaj de jandarmi a observat un autoturism marca BMW, în fața restaurantului Amsters, în care mai mulți tineri fumau. Când s-a apropiat de mașină, un pasager din spate a luat-o la fugă, iar șoferul a stins țigara.

La solicitarea jandarmilor, a prezentat 9 comprimate de ecstasy, afirmând că nu mai deține alte substanțe. Însă, la control au fost găsite toate! Droguri au fost găsite și în camera de hotel în care tinerii erau cazați. O tânără care se afla alături de inculpat, în mașină, a declarat: ”Îl cunosc pe numitul I.A.V. de aproximativ 2-3 luni, suntem amici și ne întâlnim, de obicei, pe la petreceri în București. În dimineața zilei de 28.04.2017, în jurul orei 05:00, a venit din București cu autoturismul său marca BMW.

Ne-am întâlnit în Mamaia, direct la petrecere, eu fiind acolo din seara zilei de joi. Menționez că I.A.V. avea o rezervare la un hotel, însă când a verificat a constatat că nu avea disponibil în cont astfel încât îi fusese anulată rezervarea. Atunci, am căutat eu pe internet și am găsit camere libere la hotelul S. din Mamaia. Am mers împreună, în jurul orei 11.00, la hotel și am închiriat o cameră. Am făcut un duș, am mâncat și apoi am mers amândoi la petrecere. Era în jurul orei 18:00-19:00. Menționez că în Mamaia se ține festivalul SUNWAVES pe plajă. Și eu și I.A.V. ne-am lăsat bagajele în cameră.

La un moment dat, în timp ce eu, I.A.V. și un amic al acestuia, mai în vârstă decât noi, ne aflam în mașina lui unde fumam împreună un joint, au venit niște jandarmi. În acel moment, amicul lui I.A.V. a fugit și nu a mai fost găsit de către jandarmi. Declar că I.A.V. a negat în fața jandarmilor că ar fi stat la hotel, acesta spunând ba că stă la un prieten, ba la mine. Jandarmii au găsit în mașină cardul de acces în camera de la hotelul S. în care eram cazați. I.A.V. a afirmat că a cumpărat pastilele și cannabisul de la o persoană pe care a cunoscut-o la petrecere”, potrivit rolii.ro. Tot în faza urmăruirii penale, inculpatul a fost audiat la data de 19.05.2017.

Acesta a declarat că o parte dintre substanțele deținute au fost cumpărate din București, în jur de 50 de comprimate ecstasy (cu forma dreptunghiulară, albastru cu galben) precum și vreo 15 grame de canabis, pentru consum propriu, dar pentru mai mulți prieteni cu care urma să se întâlnească la festivalul Sunwaves. Celelalte substanțe găsite asupra sa le-a cumpărat, în stațiunea Mamaia, de la un tânăr din București pe care îl știa de la petreceri, tot pentru consum propriu și pentru prietenii cu care urma să se întâlnească.

Cât despre ketamină și celelalte prafuri găsite, le avea prin mașină mai de demult și nici nu știa că mai erau acolo. Deși inculpatul nu a recunoscut în mod complet că drogurile erau pentru vânzare, din declarația acestuia rezultă că urma să vândă drogurile, cu profit. Astfel, acesta a declarat că a cumpărat ecstasy cu 25 lei comprimatul, respectiv, 10 lei comprimatul și luase de la niște prieteni suma de 400 de lei pentru 10 bucăți (rezultând un preț de 40 de lei bucata), potrivit anchetatorilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Raducanu Razvan , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
5
1
la bar la druga cand merg si eu vad cine cumpara si apoi sifonez ca pe ciorile din palazu
11
1
Condamnarile sunt foarte mici . Pentru asa ceva ar trebui detentie pe viata cel putin . Codul penal din Romania este bland cu traficanti de droguri si infractori . Nu ma mira stiind cine se afla pa conducere in romania .
9
3
ca doar nu era sa fie o dacie 1310 plina de droguri hehe .in malaezia,singapore,indonezia, pedeapsa e cu moarte
11
0
Pe Druga nu au voie sa il controleze pentru ca el este sifonar la politie si il protejeaza politia.Este si sifonar la sri.verificati si ca convingeti.Druga Bogdan are restaurantul acoperire pt traficul de droguri pe care il face.mai are in 4-5 o locatie unde se joaca poker dar acolo vin si politai,ce sa ii faca lui politia?
13
1
druga vinde droguri la bar cand ma duc la el la bar vad jumate de constanta ca isi aprovizioneaza stocul de aci
17
1
Mda,asadar la festivaluri fetitzili si baetii baga pastile la matz. Corporatistii devin mai creativi cand isi prajesc creierul.
9
1
Ma pis pe cacatii care vand droguri !
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218