21.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XVI Nr. 6135
21.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XVI Nr. 6135

Boala de care suferă Alexandru Arșinel. E internat la ATI după ce a contactat o infecție

Replica API 18 august 2022 562

Alexandru Arșinel a fost cazat într-un azil de lux din Otopeni. Iată că la câteva săptămâni după ce a fost cazat, actorul nu se află într-o stare bună și a fost chemată ambulanța, după ce a prezentat stări de rău. Din păcate, acesta se află la terapie intensivă, în urma contactului cu o infecție care îi pune sănătatea în pericol.

Alexandru Arșinel

Maestrul Alexandru Arșinel, la ATI, tratat de o infecție nosocomială

Actorul a trecut și prin covid, are la activ și un transplant de rinichi, dar și alte probleme de sănătate, însă nu se dă bătut. La cei 83 de ani pe care îi are, Alexandru Arșinel dă dovadă de multă rezistență fizică.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

În prezent, actorul este internat la ATI, după ce a fost luat cu salvarea din azilul de bătrâni în care a fost cazat, după ce a prezentat stări de rău frecvente. În urma analizelor, medicii au constatat că este vorba despre o infecție nosocomială care nu mai trece.

Din fericire, problemele de sănătate actuală nu-i afectează funcția renală, fiind totul sub control. Actorul este internat într-un salon în care stă singur, iar informațiile despre starea lui sunt ținute la secret.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!.”, au dezvăluit angajații teatrului de revistă, scrie cancan.ro, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

rinikiu, cum e cu rinikiu? merge, este?
0
0
mai da-l in plm pe acest revolutionar.
1
0
A contactat? Si i-a raspuns infectia? A fost prompta?
0
0

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914