REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Boc, către elevi: Dacă vreţi să reuşiţi în viaţă, cartea este singurul atu care vă poate ajuta

Boc, către elevi: Dacă vreţi să reuşiţi în viaţă, cartea este singurul atu care vă poate ajuta

Replica API 16 septembrie 2014 | 01:38 255

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a îndemnat, luni, pe elevii din municipiu să înveţe, spunând că, dacă vor să reuşească în viaţă, cartea este "singurul atu", iar fără educaţie "se poate reuşi, ici, colo, dar temporar", anunţă mediafax.ro.

Primarul Emil Boc a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai", că orice investiţie făcută în educaţie de autorităţile locale şi de părinţi este una "lipsită de grija falimentului".

"Trebuie să înţelegem cu toţii următorul lucru: chiar dacă, la prima vedere, şi fără şcoală se poate face performanţă în viaţă, să ştiţi că acest lucru nu este adevărat pe deplin. Şi fără carte se poate reuşi, ici, colo, dar temporar. Dacă vreţi să reuşiţi în viaţă, cartea este singurul atu care vă poate ajuta, singurul lucru care va da certitudinea succesului. Orice investiţie pe care o facem, ca şi autorităţi locale şi părinţi, în educaţie, este una lipsită de grija falimentului. Investiţi în educaţia dumneavoastră, pentru că este singura cale certă de împlinire profesională a dumneavoastră şi a noastră, ca societate", a spus Boc.

El şi-a amintit de prima zi de şcoală şi a spus că a intrat în clasa întâi la şase ani şi nouă zile, la unitatea de învăţământ din satul natal, Răchiţele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108