REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Boc: Oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi, dar soluţia nu sunt cărămizile aruncate

Boc: Oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi, dar soluţia nu sunt cărămizile aruncate

Replica API 16 ianuarie 2012 | 00:00 253

Prim-ministrul Emil Boc spune că doar dialogul instituţional poate rezolva problemele României şi că soarta Guvernului său poate fiu decisă doar de către Parlament. Coaliţia va discuta luni elaborarea unui nou proiect de lege al Sănătăţii. Prim-ministrul Emil Boc spune că doar dialogul instituţional poate rezolva problemele României şi că soarta Guvernului său poate fiu decisă doar de către Parlament. Coaliţia va discuta luni elaborarea unui nou proiect de lege al Sănătăţii. Boc nu crede că soarta guvernului său trebuie decisă în stradă. "Dialogul este singura cale de rezolvare a tuturor problemelor în România. Nu cred în soluţii violente. Şi jandarmii şi protestatarii sunt oameni cu familii, cu problemele lor, iar soluţia nu sunt cărămizile aruncate într-o parte sau alta. Orice se poate negocia, mai puţin viaţa", a declarat Boc, la ieşirea de la spitalul Floreasca, unde l-a vizitat pe jandarmul internat în urma incidentelor de sâmbătă. Boc a precizat că Executivul este dispus la dialog cu celelalte forţe politice pe viitoarea lege a sănătăţii. De asemenea, premierul nu a respins nici ideea convocării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului. "Orice formă de dialog este binevenită", a spus şeful Guvernului.

În schimb, Emil Boc nu pare dispus să demisioneze sub presiunea protestelor de stradă. "Soarta guvernelor trebuie să se decidă în Parlament", a comentat primul-ministru.

Sursa:Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218