REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bocai, candidatul PSD pentru Primăria Ovidiu, propune locuitorilor un oraş sigur

Bocai, candidatul PSD pentru Primăria Ovidiu, propune locuitorilor un oraş sigur

Replica API 28 aprilie 2016 | 00:30 482

Industria uşoară, un punct din programul electoral

Industria uşoară, un punct din programul electoral

Dumitru Bocai

Nu mai este mult şi intrăm, oficial, în campania electorală. Între timp, candidaţii nu au stat degeaba şi şi-au anunţat deja intenţiile în faţa electoratului. Marţi a fost ultima zi de validare a candidaturilor, iar Dumitru Bocai revine în atenţia locuitorilor din Ovidiu, amintindu-le cu această ocazie şi care au fost realizările sale din mandatul 2008-2012, dar şi care este viziunea sa pentru dezvoltarea localităţii – făcând aici referire la siguranţa oraşului, dar şi la industria uşoară –, dacă va fi ales primar.

Reporter: Domnule Bocai, v-aţi depus candidature pentru Primăria Ovidiu. V-aţi evaluat bine şansele?

Dumitru Bocai: Da, sunt un om cu experienţă, am mai fost primar. Am lucrat în administraţie şi ca viceprimar, nu doar ca primar, am fost şi consilier. Clar că mi-am evaluat şansele.

Rep.: Alături de dumneavoastră în alegeri este şi o echipă – lista de consilieri. Cu ce veniţi nou în faţa cetăţenilor, din acest punct de vedere?

D.B.: Cu cetăţeni ai oraşului Ovidiu! Lista este formată din cetăţeni din diferite categorii sociale, categorii de vârstă, avem şi tineri, şi tinere, şi oameni în vârstă. Avem o listă care acoperă o paletă largă de necesităţi.

Rep.: Dar sunt oameni care fac de mult politică, oameni care sunt de mai multe mandate consilieri?

D.B.: E bine că m-aţi întrebat. Trebuie să ştie oamenii din Ovidiu că lista este formată din figuri noi. Cetăţeni din Ovidiu, dar figuri noi. Un singur nume este cunoscut, ca fost consilier, în rest, sunt oameni noi. (...)

Rep.: Care este viziunea dvs. pentru dezvoltarea oraşului în următorii ani?

D.B.: Este o viziune pe care am moştenit-o şi de la primarii din mandatele precedente, la care am adăugat propriile idei. Oraşul nu trebuie să se dezvolte pe următorii 4 ani, aşa cum a fost el gândit în ultimii ani de zile, ci pe o perioadă mai lungă de timp, şi îmi aduc aminte că am purtat discuţii cu primarii care au fost înaintea mea şi ştiu cum gândeau şi ei. Este vorba despre dezvoltarea pe linie socială, dezvoltarea pe linie economică, pe siguranţa cetăţeanului. În linii mari vă spun, pentru că voi dezvolta în campania electorală fiecare direcţie.

Rep.: Nu doriţi să spuneţi care sunt proiectele înainte de campanie, dar, din discuţiile dvs. cu cetăţenii, care sunt principalele probleme reclamate de aceştia?

D.B.: Ştiţi, fiecare zonă are particularitatea ei (...) Generale, ar putea fi tot asfaltările. E încă o problemă asfaltul. Vorbim de anul 2016, şi încă avem străzi neasfaltate. Încă din mandatul meu ştiţi că am vorbit despre proiectul pe fonduri europene privind asfaltarea majorităţii străzilor din vatra veche a satului, să îi spun aşa, ca expresie. Dar mai sunt zone neasfaltate, cum ar fi cartierul de sud, satul Poiana, exceptînd strada Principală. Mai avem de asfaltat în satul Culmea. Mai sunt probleme legate de igiena oraşului, de şcoli...

Rep.: Dacă tot aţi pomenit câteva probleme, dar fără să menţionaţi exact zone, haideţi să facem o comparaţie cu ce s-a făcut pe mandatul dvs. şi ce s-a făcut pe mandatul actualului primar… să spunem în satul Culmea.

D.B.: Aş vrea ca lumea să nu o interpreteze ca o critică, ci ca pe o analiză, pentru că aş părea subiectiv, pentru că îi sunt contracandidat (…) Am asfaltat străzile principale (…)

Mai multe detalii despre comparaţia la care a fost provocat Dumitru Bocai, dar şi câteva detalii despre cum vede candidatul PSD siguranţa oraşului, dar şi dezvoltarea sectorului economic - VIDEO, INTERVIU INTEGRAL:

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614