REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bodi și complicii săi vor afla luni dacă rămân în AREST, în dosarul grupăriii VIOLENTE desființate de DIICOT

Bodi și complicii săi vor afla luni dacă rămân în AREST, în dosarul grupăriii VIOLENTE desființate de DIICOT

Replica API 20 noiembrie 2020 | 00:00 1329

Curtea de Apel Craiova a discutat, vineri, contestațiile, făcute de Alexandru Bodi, nașul său Adrian Tâmplaru, dar și de ceilalți membri ai grupării violente care se ocupa cu șantaj, proxenetism și trafic de carne vie, destructurată recent de procurorii de la crimă organizată. Judecătorii au rămas în pronunțare, urmând să dea o decizie luni, care va rămâne definitvă.

Alex Bodi

La termenul de vineri al procesului Alexandru Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a compărut în fața magistraților de drepturi și libertăți de la CA Craiova în regim de video-conferință, la fel ca și ceilalți inculpați din dosar, dată fiind situația pandemiei din România, au informat surse judiciare.

Cătălin Dancu, avocatul lui Alexandru Bodi, a explicat că în cazul clientului său la dosar nu s-ar regăsi mai multe documente oficiale presupus invocate de către procurorul DIICOT la luare măsurii preventive și totodată că poate proba cu zeci de înscrisuri faptul că Bodi i-ar fi dat fostei sale soții sume de zeci de mii de euro.

„Judecătorul de caz de la fond nu a fost atent nicio clipă. Motivarea are o singură pagină.

În dosar nu există nicio persoană cu numele XXX, fată exploatată sexual de Bodi, pe tot parcursul lui 2018 în Eleveia. Nu există nicio declarație a ei. Singurul înscris e un prorpiu proces verbal făcut pe scaun în birou de un ofițer.

Declarația ei, fotografii ale ei, nimic nu există. Totodatî nu există niciun însccris financiar de tranfer monetar.

Nu există nicio adresă a celeilalte fete. Ea spune că a făcut trei plăți în trei ani. În total 1200 de euro. Ea persoanl declară la procuror că nu l-a cunoscut nicio secundă pe Alexandru Bodi și că nu cunoaște să îi fi trimis vreun ban”, a declarat avocatul Dancu.

„Datele cu soția, arată foarte clar, pe 147 de pagini că toate tranzacțiile lui Bodi către soția sa depășesc sute de mii de euro. Tranzacțiile au la bază și contractele de unde provin banii, ca sa nu fie neînțelegeri, respectiv din sursă legală și comercială.

Dacă aceste dovezi arată plăți de la Alexandru Bodi către fosta soție de ce era nevoie să o traficheze el pe ea în străinătate?”, conchide avocatul Dancu.

„În dosarul de la Craiova nu există niciun dosar atașat de la autoritățile germane care l-ar privi pe clientul meu. La dosar s-au depus adrese de la germani, spanioli, elvețiene, franceze, privind dosarul de trafic de persoane.

Nu există o adresă măcar care să îl privească pe clientul meu de la nemți. Se arată totodată că a fost interceptat că se ducea pe autostrada germană...nu există în dosar nicio adresă a autorităților germane care să indice filarea sau supravegherea sa”, a mei explicat avocatul.

Omul de afaceri Alex Bodi, fostul soț al vedetei de televiziune Bianca Drăgușanu, a stat ani buni sub lupa anchetatorilor de la crimă organizată, pentru ca în final să fie reținut și apoi arestat preventiv pentru fapte constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

Citește mai mult pe: stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia sa vezi surpriza cum le dau drumul judecatorii ca astia nu prezinta un pericol public si ori dispar de nu ii mai gaseste nimeni ori martorii isi retrag plangerile si gata iar sunt baiti buni si mari oameni de afaceri. Sictir.
1
0
Ce nerusinare. Se dau acum negustori cinstiti.
3
0
Din cate am auzit uni dintre proxeneti astia vand si fete dupa care cumparatorul poate sa faca ce vrea cu"marfa"lui,ori daca este asa asta inseamna ca proxeneti care vand fete sunt crinimali in serie pentru ca nu vand doar o fata care odata vanduta nimeni nu mai stie de ea nici macar proxenetul care dupa ce si-a luat bani pe marfa"marfa"lui nu il mai intereseaza pe el ce s-a intamplat mai departe.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614