REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bodo a suferit un infarct. „L-am dus pe picioare două zile. Mi s-au montat trei stenturi”

Bodo a suferit un infarct. „L-am dus pe picioare două zile. Mi s-au montat trei stenturi”

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1318

Bodo, penumele lui din buletin Bogdan Marin, a trecut prim momente dificile în urmă cu trei săptămâni, când a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Timp de două zile și jumătate, solistul trupei Proconsul nu și-a dat seama că situația este atât de gravă, însă când a ajuns la spital, medicii l-au băgat direct în sala de operație, unde i-au montat trei stenturi.

Bodo

foto: arhiva Click!

Bodo, solistul trupei Proconsul, a dezvăluit la ”Vorbește lumea” că a depășit o mare cumpănă în urmă cu trei săptămâni. „M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri (joi, n.r.) am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo.

Bodo nu și-a dat seama că este vorba despre un infarct

Bodo a explicat că nu și-a dat seama că ar fi vorba despre un infarct, după primele simptome. „Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a spus artistul, scrie click.ro.

Bodo a adoptat doi băieți în 2016

Bogdan Marin, pe numele său adevărat, are 52 de ani, iar în septembrie 2016 a adoptat doi băieți împreună cu soția sa, Loredana Preda. Este vorba despre Daniel, acum în vârstă de 7 ani, și Filip, de 8 ani.

Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, Serghei Alexandru (32 de ani), stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii. Bodo și Loredana s-au căsătorit în 2009. Cei doi s-au cunoscut după divorțul artistului Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte al României Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218