REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bodu, despre Oprescu: „Făcea combinații cu portarii și gunoierii”

Bodu, despre Oprescu: „Făcea combinații cu portarii și gunoierii”

Replica API 28 septembrie 2015 | 00:00 201

Sorin Oprescu rămâne internat şi este urmărit la Spitalul Universitar Bucureşti, medicii specialişti urmând să decidă dacă va fi supus unei coronarografii, la începutul săptămânii viitoare, a anunțat duminică profesor doctor Mircea Cinteză, şeful clinii Cardiologie din cadrul SUUB.

Şeful clinicii Cardiologie a precizat că Sorin Oprescu este urmărit permanent şi, din discuţiile pe care le-a avut cu medicul de gardă, a înţeles că se pune problema dacă va face această investigaţie la începutul săptămânii viitoare, explicând că această investigaţie se face atunci când sunt semne că ar exista probleme mai grave, cum ar fi un infarct sau un infarct miocardic.

Pe durata investigaţiilor medicale primarul suspendat al Capitalei va fi sub escortă.

Sorin Oprescu a fost adus sâmbătă, în jurul orei 16.00, cu o dubă a poliţiei din Arestul Central al Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenţă, la intrarea în unitatea medicală fiind însoţit de doi agenţi. De altfel, primarul suspendat al Capitalei a fost, în perioada 1994- aprilie 2006, director al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

De asemenea, într-un raport realizat de o echipă de specialişti trimisă de Avocatul Poporului la Arestul Central al Poliţiei Capitalei pentru a face verificări cu privire la respectarea dreptului la sănătate al lui Sorin Oprescu se precizează că edilul suspendat al Capitalei trebuie dus de urgenţă şi ţinut sub observaţie într-o secţie de cardiologie, cu aparatură de specialitate, având în vedere „agravarea stării de sănătate, în contextul antecedentelor personale patologice”.

Între timp, criticile la adresa lui Sorin Oprescu se țin lanț. Fostul europarlamentar, constănțeanul Sebastian Bodu, a lansat un atac vehement la adresa primarului general suspendat.

„Vila lui Sorin Oprescu de la Ciolpani e un kitsch. O manea. Un hangar de neam prost. Locuința unuia care făcea combinații cu șoferii, portarii și gunoierii”, a spus duminică Bodu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218