REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

Bodyguardul lui Joe Biden a fost arestat: era rupt de beat și a agresat un civil

Replica API 23 mai 2022 | 17:07 963

Un membru al echipei avansate de securitate a preşedintelui american Joe Biden a fost arestat la Seul, fiind acuzat că a agresat, aflându-se în stare de ebrietate, un cetăţean sud-coreean, cu o zi înainte de vizita preşedintelui american, informează poliţia, relatează Reuters, informează Agerpres.

Membrul echipei de securitate, care lucrează pentru Departamentul Securităţii Interne, a fost reţinut în primele ore ale zilei de joi după ce a fost implicat într-o luptă pentru un taxi, a declarat un oficial din cadrul poliţiei din districtul Yongsan.

Incidentul s-a produs în afara hotelului Grand Hyatt, unde va locui Biden pe durata şederii la Seul, citează stiripesurse.ro.

Poliţia nu a furnizat numele sau alte informaţii despre suspect.

Departamentul Securităţii Interne nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia. Casa Albă a transmis întrebările Reuters pe această temă către Secret Service, care nu a răspuns până acum.

Departamentul Securităţii Interne include Secret Service, agenţia care îl păzeşte pe preşedintele SUA. Membri ai agenţiei au fost implicaţi în mai multe incidente peste hotare din cauza unui comportament inadecvat şi în trecut.

Biden a ajuns la Seul vineri seară, Coreea de Sud fiind prima destinaţie din primul său turneu în Asia în calitate de preşedinte.

Canalul TV Chosun, primul care a relatat despre incident, susţine că suspectul are circa 30 de ani şi că a fost arestat după ce un alt client al hotelului a chemat poliţia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218