REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bogdan Artagea

Bogdan Artagea

Replica API 14 ianuarie 2020 | 00:00 1318

Bogdan Artagea devine un soi de "nemuritorul" de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, un fel de... domnul pe care simt nevoia să îl susţină şi cei de la PSD, şi cei de la PNL... aşa consens mai rar, chiar dacă zborurile de pe aeroport nu-s nici multe, nici bănoase! Descurcăreţ, nu glumă, după cum arată ultima şedinţă de stabilire a conducerii acestui biet aeroport cu pretenţii internaţionale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca liderul machidon Fotu e cumnatul la primarita. Adica sora primaritei e tinuta sclava de acest jegos iar madam Belu se complace in relatia stiuta de f.tai intre Fotu si blonda aia cu curul lasat Moldovanu anca. Urata specie primarita asta care si a dat sora la un jegos.
9
0
Asta nu e mason e un fel de "manson". Adica membrana aia cauciucata care se pune pe penis cand e introdus in anus. Urmeaza sa zboare de pe scaunul ala pe care sta din simplul fapt ca este un incult odios care s-a jucat prea adanc cu banii statului. A ajuns sa fure si din buget si cica fura cu liderul machidon Fotu si cotizatiile sindicatului ca sa plateasca curvele in deplasari.
3
0
inca puti si o sa plesneasca umflatul si atunci scapam de el
2
0
Deci Fotule juri ca n-ai luat spaga ptr angajari? Daca juri drept iti dau castiguri nelimitate la pariuri si bonus 250 de orgasme ptr blonda, daca ai jurat stramb te pedepsesc sa mergi prin scoli ca exponat ce reprezinta o specie de canalii mincinoase, jegoase si invatate sa muste pe la spate!
16
0
Da, Artacea asta e un icopetent. De cand mai rog de el sa bage macar o casa de jocuri in aeroport si al naibii nu vrea.....
9
0
Are tonajul depasit. In aceste conditii este greu de ridicat de pe scaun.
7
1
aSTA PARCA NU E BAIATUL LUI NEA vIOREL DE LA AVIATIA MILITARA, PARCA E FIUL LUI STROIE DE LA RAJA, ACELASI TIP DE HOTI PESEDISTI DAR SI PENELISTI!
10
1
Un hobbit rotofei si infatuat, care intra in picioare sub birou si necesita clasica scandurica pusa sub basau la frizerie.
12
1
Individul asta retard stiut de toti aviatorii umbla camuflat prin oras de frica dusmanilor Are sapca si ochelari de soare chiar si noaptea. Nu ma mira ca a ajuns director la aeroport din moment ce Dancila a fost prim ministru in aceasta tara.
13
0
acopera sexul pe aeroport in timpul programului. Vezi fu....iul intre Barcaru si Filiu in timpul programului. Cum dreak sa fie curse cand acolo vin numai curve racolate din cluburi ca sa munceasca. Misto e ca asta fura si de la aeroport si de la sindicat impreuna cu liderul machidon Fotu.
9
0
Daca nu stiati, e mason! Asta e explicatia, pe care o da in cercuri f restranse...
6
1
Vorbeste cu Fotu diseara cand vine la pariuri!
18
1
Vreau sa ma angajez la paza la aeroport
7
1
omoare cu masina!!merge beat tot timpul ..
10
2
Asta este seful aeroportului cu 2 curse pe saptamana care ia 7000 de euro pe luna? Cine a innebunit sa ii dea banii astia? Comparativ, Aeroportul Bacau are 15 curse pe saptamana. Cum e posibil ca un condamnat penal sa ocupe functia de director economic?
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102