REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bogdan de la Ploiești, avere din mediul online: ”Din Youtube se fac bani frumoși”

Bogdan de la Ploiești, avere din mediul online: ”Din Youtube se fac bani frumoși”

Replica API 29 septembrie 2021 | 21:23 2809

Bogdan de la Ploiești e unul dintre artiștii momentului, iar încă de anul trecut cântărețul a reușit să ”bubuie” pe internet în urma pieselor sale. Cântărețul a dezvăluit la Xtra Night Show că face bani frumoși din YouTube, scrie spynews.ro

Bogdan de la Ploiești a reușit încă de la începutul pandemiei să devină un adevărat fenomen în România în urma pieselor sale pe care le-a lansat, iar cântărețul are astăzi concerte peste concerte și abia face față telefoanele pe care le primește pentru evenimente.

Bogdan de la Ploiești face avere din mediul online

Invitat în platoul Xtra Night Show de la Antena Stars, Bogdan de la Ploiești a mărturisit că nu doar din concerte reușește să căștige sume uriașe, ci și din mediul online, acolo unde a ”bubuit” la începutul pandemiei.

El a mărturisit că câștigă bani frumoși din YouTube și colaborează cu o firmă de monetizare foarte bună care îi dă bani pentru orice apariție de-a sa indiferent de platforma de socializare. Cântărețul spune că e printre cei mai bine plătiți artiști din România în ceea ce privește monetizarea.

”Din YouTube se fac bani frumoși acolo în prezent, sunt contracte și mai mari cu procedentul, dar și mai mici, sunt mai multe firme care monetizează. Eu am contract cu o firmă care conține orice apare cu Bogdan de la Ploiești, dacă pui pe Tik Tok ceva cu mine și de acolo se monetizează. La mine se plătește printre cele mai bine canale din România”, a spus Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.

A jucat fotbal timp de 10 ani

Bogdan de la Ploiești înainte de a deveni cunoscut în lumea muzicală, artistul a jucat fotbal timp de 10 ani și își dorea o carieră în acest domeniu.

Astăzi el spune că nu regretă că a renunțat la acest sport, deoarece iubește muzica, reușește să facă bani mulți din muzică și așa își câștigă existența, dar are alături de el și o mulțime de oameni care îi sunt alături și care îi susțin în carieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo fiscul, se poate usor verifica, ia vezi si-a platit toate taxele si impozitele?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367