REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bogdan Huţucă

Bogdan Huţucă

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 410

Minunat! În timp ce unii dintre colegii lui au făcut parada modei când a venit preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a dat în mintea celor mici - a tinerilor de la partid, şi a îmbrăcat un tricou cu mesajul TNL, care vorbeşte despre o generaţie... altfel. Foarte drăguţ, numai că mesajul seamănă cu numele unei asociaţii pe care o conduce fostul liberal Vergil Chiţac. Asta ... aşa, ca observaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HUTUCA UN PROST CU DIPLOME!
1
0
Chitac a fost si este promovat de Comanescu. O fi cult, dar corect.... Chiar asa: o arde cu Cta altfel dar cladirile lui Comanescu nu fac parte din tintele lui. Care sunt dovezile de bun gospodar? Primarul trebuie sa aiba viziune, sustinere si finantare pt proiectele reale pe care le propune alegatorilor. Gospodar deja suna perimat. Chitac n a propus nimic concret nici la alegerile anterioare si nici in toate aparitiile tv. Il promoveaza Radu Tudor cu obstinatie la A3. Mi se pare doar un purtator de vorbe...
2
3
Prietene, nu lasa ura sa te invaluie! Nu vad legatura intre Casa cu lei si subiectul articolului. Te asigur ca AMIRALUL i ar cere chiar si lui Comanescu sa si renoveze cladirea, daca intr-adevar este a lui. Pe langa faptul ca este un intelectual, AMIRALUL este si un bun gospodar! A facut ceva in viata lui, in sensul bun, spre deosebire de ceilalti care doar mimeaza priceperea. Cand il vei vedea la lucru vei regreta ca n ai fost de partea lui de la inceput!
6
2
Ptr Constantean... prietene, Constanta Altfel este a lui Chitac in acte si este sponsorizat de Comanescu... Comanescu care are Casa cu Lei si alte 2 cladiri lasate in paragina dar de care, mancatorii aia de rahat de la asociatia vietii nu spun nimic, ca na, e sefu' cu banii.
4
4
Va rog sa nu i asociati numele cu cel al Amiralului...nu i ajunge acestuia din urma nici la degetul mic. Diferenta dintre ei se traduce in numarul de biblioteci frecventate si citite!
8
2
Mai Dle Huzuca unde la-ti ascuns pe marele Hoz,sarlatan,escroc,ordinar,Prof,Dr,Dr in ingineri finaciare,spalari de bani,inselaciuni si pacalei,cu sponzorizari la voi la partid si spagi la ANAF sa ascunda Furaciunile,Boroianu Robert Aurel daca ati auzit de el,sau il ocroteste si apara,ANAF,Justitia si SRI,nu ia-ti pus scaunelu de onoare langa Presedintele Ro,Klaus Werner Iohannis pentru reclama.
4
0
Niste prefacuti ! Iarasi il bagati in poza pe george niculescu care este un spagar si om fara personalitate. Apoi hutuca alt zero barat. A ajuns pnl un partid de conjunctura fara tinerii si activistii de odinioara, care s-au dezamagit de vechea sintagma ,,promovarea tinerilor si celor care se implica ".
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218