REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bogdan Huțucă

Bogdan Huțucă

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1725

Bogdan Huțucă, deputat și președinte PNL Constanța, vrea să doneze integral indemnizațiile parlamentare pentru echipamente medicale:

Dacă PSD zice: unu,

Noi sărim și dăm dublu!

Jumate din indemnizație?

Vruum, vruum, băgăm turație!

Și-uite așa spunem: all in!

Că e bluff sau nu, nu știm!

Cert este că vom încerca,

Poate ne iese ceva.

Echipamente medicale

Să fie prin spitale!

Că e groasă `situațiunea’

Și-n pericol națiunea!

Așa că... hai, mizăm cam tot

Poate le-o dăm peste bot!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hutuca este seful partidului care de 5 luni in loc sa se ocupe de epidemie s-a ocupat de alegeri anticipate. In plus, el prin prefectul Niculescu au adus mii de coronavirusi din Italia in Constanta
0
0
Hutuca esti foarte carismatic. de ce nu candidezi la Primaria Constanta ?
0
1
Frasu lu asta a vandut copii dupa anii comunismului e la moda la pnl
1
0
Anulati pensiile speciale !
3
1
Domnule Hutuca ai uitat ca locuiesti in Eforie,nu am auzit o propozitie din gura ta ,care sa impiedice acest Genocid pentru locuitorii Eforiei Pupicurismul va caracterizeaza pe toti Rusine persoanei tale.
3
0
si Radionav doneaza...multumim lichidatorilor...huoooooooo psd, pnl etc !!!!!!
0
0
Sobolanuleeeeee
3
0
De acord cu Hutuca si Dragomir dar ce ne facem cu Niculescu, Chitac, Lupu? Niste nulitati care nu fac decat sa ne pozitioneze pt incaza 4 ani sub dinastia rosie la Constanta. Mai aveti timp sa reparati greseala asta. Nu mai asociati PNL Constanta cu iq zero, amiralul mincinos si mutu care fura pamantul.
6
0
acest individ hutuca , plin de el dar fara a-l duce capul , a batut palma cu o jigodie de amiral profesor avansat ca are ratuste de plastic in cada , sa fie candidatul pnl... chestia cu infectarea amiralului fake a scos la iveala adevaratul caracter al acestui om: facut senator pe liste pnl , 3 ani a votat alaturi de psd si acum ajutat de sponsorul comanescu care a promis ajutor in campanie , imbecilul de hutuca l-a propulsat candidat...!?! hai sictir cu pnl-ul vostru de rahat !
6
0
Hutuca si Dragomir sant singurii din PNL cu mult simt, modesti, responsabili, La Hutuca s-a vazut cat de constient e , si nu s-a bagat in cloaca lui Orban, refuzand functia de ministru la finante. Citu , daca e iresponsabil a acceptat imediat. oameni care se implica, jos palaria , in rest , panarame. Uite si prefectul asta ce tampenii face, o sluga la peneleii mari, asa cum Iohanis e sluga la U.E. , la fel si Orban bancilor si transnationalelor. Mai e un Orban dar ala e Victor, cu sange in instalatie, nu mai poate el de Soros, UE, Merkel sau alti corifei.
2
2
Asta nu compenseaza greseala de a numi prefect un incompetent ca Niculescu ale carui gafe au tras in jos mult in sondaje PNL Constanta!
9
1
Mai Hutuca tu zici bine, Sa vedem cine mai vine, Sa doneze dintr-o data, Leafa de pe luna toata. Vrem sa fiti ca patriotii, Sa doneze si toti hotii, Care-au strans averi cu basca, Si noi noi saraceam ca iasca !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218