REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bogdan Huțucă nu crede în alianța de dreapta a USR-PLUS - PNL

Bogdan Huțucă nu crede în alianța de dreapta a USR-PLUS - PNL

Replica API 6 iulie 2020 | 18:00 1300

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, nu crede în alianța de dreapta a USR-Plus - PNL. De asemenea, parlamentarul nu crede nici în scorul obținut în sondaje de către USR și recomandă partidului să facă un plan de plan intern de consolidare a poziției.

Bogdan Huțucă

„Parteneriatul de dreapta înseamnă colaborare, înseamnă proiecte comune si obiective comune. Din tot acest dans al USR-ului, ideea că își doresc un parteneriat este foarte greu de imaginat. Anunță candidați la București pentru sectoare, fără consultare, în condițiile în care există un candidat comun pentru Primăria Capitalei. Critică în termeni foarte duri programul PNL pentru consolidarea economiei naționale, fiind practic primii care și-au retras ambasadele în momentul în care România avea nevoie de asumare a guvernării din partea dreptei. USR încearcă să fie în opoziție și față de PSD și față de PNL. E absolut normal ca electoratul lor să fie dezamăgit. Acest lucru se vede foarte clar în procente - nu mai vorbim de sondaje. USR a scăzut la jumătate. Cred că ar trebui să fie un semnal de alarmă foarte puternic pentru ei. Și în aceste condiții, cel mai important este să facă un plan intern de consolidare a poziției partidului, în loc să scoată procente false pe piață“, a scris Huțucă pe pagina de Facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti sunt de fapt in cardasie. TOTI. Ne trebuie un primar, un om, un gospodar nu legume si din astia care fumeaza altele. Nu ne mai trebuie primar din partid politic. Toti sunt nocivi si reprezinta doar interesul partidului. AJUNGE
2
0
Sunt singurii liberali de p-aici. Unul monosilabic, celalalt analfabet. Hai, bagati intre voi
7
1
Felicitari, Domnule Hutuca, ptr cai reusit sa te debaraseze de balastul PSDist din PNL Constanta. Daca il scoti din joc pe inodorul Niculescu care, la un moment dat, mai mult a parut a fi avocatul terenului de la Lupoaica decat prefectul constantenilor, atunci totul chiar va fi ok!
8
6
Are dreptate
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614