REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bogdan Huțucă: „Pe zi ce trece, acest guvern de diletanți își arată tot mai mult limitele și își trădează incompetența”

Bogdan Huțucă: „Pe zi ce trece, acest guvern de diletanți își arată tot mai mult limitele și își trădează incompetența”

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:33 313

Partidul Național Liberal, prin vocea deputatului constănțean Bogdan Huțucă, a transmis un comunicat de presă prin care critică măsurile luate de Lia Olguța Vasilescu cu privire la salariile românilor, care, în ciuda faptului că au fost majorate, românii s-au ales cu mai puțini bani în mână. Huțucă spune că totul este un paradox și că românul este singurul pion care iese în pierdere.

„Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a mărit salariile până le-a mișcorat, în timp ce PSD joacă alba-neagra cu nivelul de trai al românilor. Este clar că guvernarea PSD-ALDE pare a fi mai degrabă un joc al paradoxurilor, un joc care are un singur perdant: românul de rând.

Institutul Național de Statistică a prezentat, în această săptămână, proporțiile dezastrului generat de o guvernare iresponsabilă și incompetentă, de un guvern de amatori și cadre de partid mediocre, ce își fac temele la comun, în biroul „marelui vizionar” Liviu Dragnea. Totul, în timp ce premierul marionetă Vasilica Dăncilă se joacă de-a experimentele fiscale, pe mâna strategului pușcăriabil al PSD, Darius Vâlcov.

Potrivit INS, inflația a ajuns la 5%, cea mai mare valoare din ultimii cinci ani, dovadă că Guvernul a scăpat economia din mână. Pe fondul așa-zisei revoluții fiscale, prețurile au explodat, în timp ce veniturile românilor au scăzut considerabil, chiar și celor care, culmea, Olguța Vasilescu le dublase salariile. Astfel, în martie 2018, față de aceeași lună a anului trecut, alimentele s-au scumpit cu 4,01%, în medie, în timp ce mărfurile nealimentare au urcat cu 6,57%, iar prețurile serviciilor cu 2,9%. Față de decembrie 2017, cele mai mari creșteri de prețuri s-au înregistrat, în martie, la citrice (11,79%), fructe proaspete (10,59%) și alte legume și conserve de legume (8,07%). De asemenea, prețul combustibilului a crescut, în martie față de decembrie, cu 2,24%. Gazele naturale s-au scumpit și ele, în martie față de decembrie, cu 5,69%”, au transmis liberalii printr-un comunicat de presă.

„Pe zi ce trece, acest guvern de diletanți își arată tot mai mult limitele și își trădează incompetența. A sufocat societatea românească, economia și mediul de afaceri cu măsuri demagogice, nesustenabile, iar efectele încep să se vadă. Românii sunt ademeniți și mințiți cu creșteri salariale fantasmagorice, dar, în realitate, constată că veniturile lor au scăzut, în timp ce prețurile au explodat la toate alimentele, produsele și serviciile, iar ratele la bănci au luat-o razna. Toate avertismentele specialiștilor în economie și finanțe sunt ignorate cu bună știință de Liviu Dragnea și Vasilica Dăncilă, care din fiefurile lor din Teleorman și Videle au primit puteri sporite asupra tuturor românilor. Aceste date ale INS ar trebui să trezească Guvernul din vria populismului și să deschidă bine ochii, căci România nu merge pe drumul cel bun”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...copetentule !
0
0
Spram ca voturile PSD sa vina la noi, adica in familia noastra.
1
0
Competenta e numa liberala, se stie de la hastagistii galagiosi precum liberilii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102