rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Bogdan HUŢUCĂ, PNL: Se caută atragerea FONDURILOR EUROPENE pentru ŞOSEAUA de COASTĂ şi mai MULTE proiecte locale

Deputatul PNL Bogdan Huţucă este unul dintre cei mai activi şi mai implicaţi oameni pe care i-a avut liberalii la conducerea organizaţiei din Constanţa! Iar activitatea sa din ultimii ani, atât în Parlament, cât şi la nivel local, sunt o dovadă vie că, dacă vrei şi îți doreşti să schimbi ceva, se poate. Şi datorită lui şi a implicării sale, liberalii au reuşit să preia frâiele judeţului Constanţa şi al municipiului, după 20 de ani de administraţie PSD. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, candidatul PNL la Camera Deputaţilor, Bogdan Huţucă, a vorbit despre proiectele realizate în mandatul care se pregăteşte să-l încheie, dar şi despre priorităţile imediat următoare din noul mandat. Totodată, Huţucă spune că ai săi colegi, împreună cu partenerii săi din Consiliul Local şi Judeţean, vor întoarce Constanţa cu faţa la mare şi vor reînvia proiectul Şoselei de Coastă. Dar, sunt discuţii şi pentru amenajarea unei promenade, dar şi realizarea unei legături rutiere şi pietonale a cartierului Poarta 6 cu restul oraşului.

În urmă cu patru ani, a părăsit zona finanțelor publice la invitația Partidului Național Liberal și a candidat pe lista de deputați la alegerile parlamentare din 2016. Au fost 4 ani destul de complicați, spune Bogdan Huţucă, ținând cont de faptul că PNL a fost în opoziție, iar majoritatea în Parlamentul României a avut-o PSD. Preşedintele PNL Constanţa încheie cu succes primul mandat de parlamentar, lăsând în urma sa multe proiecte care au devenit legi, toate în sprijinul cetăţenilor.

“Am avut câteva zeci de proiecte pe care le-am promovat, multe întrebări, multe interpelări, informații cumulate, atât cu ce se întâmplă la nivel national, cât și despre ce se întâmplă la nivel local. O parte din proiectele promovate de mine au avut succes, altele s-au lovit de această majoritate a Partitului Social Democrat care nu-și doreau ca o inițiativă din partea unui parlamentar PNL să aibă succes”, a declarat Bogdan Huţucă.

Cele mai importante proiecte realizate

Deputatul a făcut o trecere în revistă a celor mai importante proiecte realizate în mandatul care se încheie luna viitoare. “Au fost proiecte cum ar fi eliminarea supraaccizei la carburanți, eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time. Au fost proiecte cu acordarea unor bonificații acelor agenți economici care erau bun platnici la bugetul de stat, măsură care a fost preluată de guvernul liberal și implementată în perioada stării de urgență. Un proiect care a avut succes și a trecut a fost scutirea de impozitul pe clădiri a cabinetelor medicilor de familie sau un alt proiect care viza transparentizarea activității ANAF, respectiv a modului în care se stabilesc criteriile pentru analiza de risc. A fost un proiect de succes și care a înlăturat o situație critică pentru economie, exista o procedură destul de opacă prin care agenții economici își pierdeau peste noapte acreditarea de plătitor de TVA și nu mai puteau desfășura nicio activitate comercială”, a amintit parlamentarul. “Un alt proiect de lege a fost anularea obligativităților fiscale a unor agricultori sau putem vorbi despre un proiect de lege prin care nu se mai plătește taxă de trecere pod la Fetești și la Podul Giurgeni-Vadu Oii. Proiect care, în acest moment, a trecut de toate Comisiile parlamentare și ține PNL blocat să nu intre în plen. Am avut amendamente care vizau județul Constanța - dotarea unor secții din Spitalul Județean Constanța sau centura ocolitoare Techirghiol. Acest proiect a și trecut, s-a și finanțat studiu de fezabilitate”, a continuat el.

Proiectele lui Bogdan Huţucă pentru noul mandat

Pentru cel de-al doilea mandate, Bogdan Huțucă pleacă la luptă mult mai încrezător, cu convingerea că, de data aceasta, PNL va avea majoritate şi va reuşi să-şi ducă la bun sfârşit proiectele propuse.

“Este o diferență majoră legată de modul cum am plecat la drum acum 4 ani și despre modul cum voi pleca acum. În mandatul trecut eram orientat mai mult către zona în care sunt specializat, zona aceasta de finanțe bănci, finanțe publice și toate proiectele mele vizau angajații sau angajatorii, ori crearea unor facilități, îndreptarea codului de procedură fiscală. Este un domeniu pe care apreciez că îl stăpânesc destul de bine. În acest mandat, ținând cont că PNL va fi la guvernare, întreaga mea activitate doresc să o direcționez către proiectele județului Constanța”, a spus Huţucă.

Sistemul de termoficare din Constanţa şi Spitalul de Pediatrie, priorităţile lui Huţucă

România are în față, în anii ce vin, șansa istorică a unei dezvoltări rapide. 80 de miliarde euro, bani europeni, sunt la dispoziția României pentru investiții. “La nivel național, vorbim de peste 80 miliarde de euro care vor fi infuzați de economia românească. Nu am aștept să-mi preiau mandatul, deja am început să mă ocup de el. Am avut întâlniri cu primarul Constanței, Vergil Chițac, și domnul ministru al fondurilor europene, Boloș, și premierul României, Ludovic Orban, pentru a identifica fonduri europene prin găsire unor soluții pe sistemul de termoficare al Constanței. M-am întâlnit cu președintele CJC, Mihai Lupu, și cu ministrul Boloș, pentru a găsi sursa de finanțare pentru un spital sau pentru a găsi o sursă de finanțare pentru o secție de pediatrie nouă, la nivelul Județului Constanța”, a declarat președintele PNL Constanţa. Pe lista lui Huţucă şi a PNL sunt şi proiecte ce vizează infrastructura rutieră. Centura ocolitoare a Mangaliei, centura ocolitoare Techirghiol, care are deja studiu de fezabilitate, sunt câteva dintre acestea.

Huţucă: Numai în acest an trebuie să plătim peste 50 miliarde de lei, costuri ale datoriei contractate de PSD

Adversarii politici continuă să critice modul în care PNL a ales să guverneze ţara. Însă, deputatul Bogdan Huţucă vine cu o replică dură şi reaminteşte PSD-ului cum a condus ani de zile ţara şi câte datorii a lăsat în urmă. “Dacă aș fi în locul PSD, aș privi și m-aș abține în a comenta. Au beneficiat de 4 ani de creștere economică substanțială. Când s-a tras linie, a apărut o criză sanitară care ne-a găsit cu un sistem sanitar subdezvoltat, un Guvern incapabil să facă față unui sistem sanitar nedotat. Guvernarea PNL a pornit de la un deficit bugetar excesiv de 3%. Toată politica PSD a fost de încurajare a consumului. A încurajat locurile de muncă și oferta operatorilor economici din afara țării, ignorând capitalul românesc. Am avut cea mai slabă atragere de fonduri europene într-un an de creștere economică. Am avut cele mai slabe investiții publice. Am avut niște costuri ale datoriei României excesive. Numai în acest an trebuie să plătim peste 50 miliarde de lei, costuri ale datoriei contractate de PSD. Un an în care mai mult ca niciodată avem nevoie să investim în sănătate. Asta este situația de la care am pornit. Înțelegem că Guvernul României, liberal, în anul 2019, a tras linie și rezolvat toate aceste probleme într-un interval de timp de o lună și jumătate”, a spus deputatul.

PNL şi-a asumat datoriile!

Ce s-a întâmplat ulterior? “Partidul Social Democrat a avut 4 ani de creștere economică, noi ne-am asumat guvernarea în cea mai critică situație în care se afla România, în ultima sută de ani. În această situație critică, noi am asigurat o infuzie de capital în economie de 64 de miliarde, garanții, granturi, ajutoare de stat, scutiri de impozite și taxe, 34 miliarde de investiții publice realizate, cele mai multe investiții publice realizate în România ultimilor 10 ani, s-au realizat în situație de criză sanitară și criză economică. 30 de milioane de fonduri europene atrase. Un guvern PSD în plină creștere economică atrage puțin peste 500 de milioane de euro, noi reușind să atragem 3,2 miliarde de euro. Guvernul liberal a fost un guvern responsabil, care a atras absolut toate resursele, asigurându-se că criza sanitară este ținută sub control iar criza economică poate fi depășită. Și-a asumat aceste datorii publice. Și și-a asumat și un calendar de stingere a acestor datorii publice” a mai precizat candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor.

Huţucă, despre reducerea salariilor bugetarilor cu 20 %: Nu vorbim sub nicio formă de reduceri salariale!

Recent, un oficial al BNR a declarat că, pentru reducerea deficitului bugetar este imperios necesar să se înceapă cu scăderea salariilor bugetarilor până la 20 %. Huţucă linişteşte bugetarii şi spune că nu vor fi reduceri salariale. “80 de miliarde de euro infuzați în economie, pe absolut toate programele, vor crea cel puțin 500 de mii de locuri de muncă. Nu vorbim sub nicio formă de reduceri salariale!!! Vorbim de creșterea capacității de cumpărare a pensiilor, de creșterea numărului locurilor de muncă, de creșterea salariului mediu pe economie. E un subiect ce ține de evaluare și de analiză guvernamentală”, a explicat şeful PNL Constanţa.

Huţucă: Consider că USR va scoate un scor bun și ne va fi un partener bun în guvernarea viitoare.

Bogdan Huţucă are convingerea că PNL va câştiga alegerile. Dar, cu cine va face majoritate în Parlament? “Astăzi, USR este un adversar politic. Atât noi, cât și ei, candidăm pentru parlamentare și cu toții tragem să obținem scorul cel mai bun. Este extrem de important cine va administra și cine va guverna în acești ani. Consider că USR va scoate un scor astfel încât să fie un partener bun în guvernarea viitoare”, asigură candidatul PNL.

PNL vrea să întoarcă Constanţa cu faţa la mare: proiectul Şoselei de Coastă, reînviat

După 20 de ani de administraţie PSD la Constanţa, Partidul Naţional Liber a reuşit să preia frâiele. Este nevoie de multă muncă, spune liderul PNL, însă deja se lucrează la proiecte majore care să întoarcă Constanţa cu faţa la mare. Unul dintre acestea este Şoseaua de Coastă promisă cu mulţi ani în urmă de PSD dar nerealizată, dar şi amenajarea unei promenade în Constanţa, aşa cum regăsim în marile oraşe.

“Atât la municipiu, cât şi la CJ am decis cum ne formăm majorităţile. Dacă vorbim de municipiu, ne-am format majoritatea împreună cu USR, iar o primă măsură a fost să ne unim programele de guvernare locală. Avem multe puncte comune, dar am avut grijă ca proiectele să se armonizeze şi să se regăsească în acest program. Ambele programe gândesc un mod de abordare, din punct de vedere al Şoselei de Coastă, din punct de vedere al unei promenade în acea zonă. Am luat decizia să ne asumăm acest program de guvernare, atât noi cât şi partenerii noştri, prin hotărâre de consiliu local, astfel încât fiecare punct de acolo să se regăsească, să se găsească surse de finanţare şi să fie implementat în aceşti patru ani de zile.

Noua administraţie ia în calcul o bretea de circulaţie care leagă cartierul Poarta 6 de restul oraşului: Se caută soluţii

Perspectivele sunt foarte bune şi în ceea ce priveşte cartierul Poarta 6, un cartier uitat de administraţia PSD. Este nevoie de o legătura rutieră și pietonală a cartierului Poarta 6 cu restul orașului pentru că locuitorii de aici sunt nevoiţi să ocolească foarte mult pentru a ajunge, de exemplu, pe Şoseaua Mangaliei. Huţucă spune că noua administraţie ia foarte în serios această problemă, că se va finanţa un studiu de fezabilitate pentru a afla care este cea mai bună soluție pentru acest cartier. Aşa că, nu este exclusă realizarea unei bretele de circulaţie care să facă legătura cartierului Poarta 6 cu restul oraşului. “PNL a avut un proiect vizând această problemă, dar fostul primar nu a fost interesat de acest proiect. Primarul Vergil Chițac și administrația locală iau foarte în serios cartierul Poarta 6. Își pun problema identificării resurselor financiare pentru a asigura realizarea acestui proiect. Evit să vă spun care va fi soluția tehnică dar, în mod cert, se va finanţa un studiu de fezabilitate pentru a afla care este cea mai bună soluție pentru acest cartier”, spune Huţucă.

Carantinarea Constanţei, necesară

În cadrul interviului acordat ziarului Replica, Bogdan Huţucă a vorbit şi despre carantinarea Constanţei şi cât de benefică este această măsură pentru constănţeni. “Nu este o măsură confortabilă, dar este o măsură necesară. Numărul de cazuri a crescut destul de mult și presiunea asupra sistemului de sănătate publică din Constanța, respectiv din Municipiul Constanța, este foarte mare. Numărul de persoane care se însănătoșesc și ies din sistemul de sănătate publică din Constanța, comparativ cu a acelor care intră, nu este unul echilibrat. Sunt 562 de persoane bolnave și ne aflăm la capacitate maximă. Directorului Spitalului Judeţean ia măsuri pentru a crea 40 de paturi noi COVID și se va gândeşte cum să extindă aceste paturi la 150. Perioada de carantinare are ca scop principal să protejeze sănătatea cetățenilor. Al doilea scop este să reducă presiunea de pe sistemul de sănătate din Constanța. În această perioadă de carantină trebuie să fim atenți, să purtăm masca la interior și la exterior, trebuie să ne deplasăm pe cât posibil numai la muncă sau numai să ne satisfacem niște nevoi urgente. Trebuie să avem grijă ca și cei din jurul nostru să respecte aceste reguli. Noi toți trebuie să oprim răspândirea virusului având grijă.

În materialul VIDEO de mai jos, puteţi urmări mai multe declaraţii făcute de şeful PNL Constanţa despre modul în care se desfăşoară Campania electorală, în contextul actual epidemiologic, dar puteţi afla şi care este mesajul său pentru constănţeni, cu ocazia alegerilor parlamentare.

Cod Mandatar Financiar PNL: 11200025

Mirela PASCAL

sâmbătă, 21 noiembrie 20203970
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
Joi, 27 ianuarie, interviu LIVE, începând cu ora 13.00, cu Cristian Cîrjaliu, primarul comunei Agigea
GANDUL.RO
S-au măcelărit într-o vilă de lux de la munte! Fiul unui afacerist, înjunghiat în cap
mai mult...Interviuri
25 ian 00:05InterviuriLiviu Brăiloiu: PSD a pierdut Primăria şi CJ pe motiv de Ciumă Roșie! Video

Liviu Brăiloiu, fost senator, prefect și ministru, în prezent important om de afaceri, a făcut un pas înapoi de pe...3976

14 ian 00:04InterviuriHoria Constantinescu: CHIŢAC are aşteptări MARI de la oameni foarte MICI! Video4382
22 ian 00:04InterviuriDr. Constantin Dina: E PĂCAT ca SPITALUL de BOLI INFECȚIOASE să nu REPORNEASCĂ, iar MEDICII să PLECE! Video3451
15 dec 18:31InterviuriStelian ION, în drum spre PRIMĂRIA Constanța: NU îmi e frică de CHIȚAC! VIDEO (II)

În partea a doua a interviului acordat ziarului Replica de fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, acesta a vorbit...3540

6 ian 20:24InterviuriTEO HIRA: A SCĂZUT INFRACȚIONALITATEA în Henri Coandă, de când am montat CAMERE de SUPRAVEGHERE. VIDEO3242
15 dec 20:43InterviuriȘi USR-iștii vor ca PORTUL TOMIS să TREACĂ la PRIMĂRIE! VIDEO!3648
15 ian 00:25InterviuriMihaela ANDREI, CONSILIER municipal PNL: Mă AȘTEPTAM ca lucrurile să se DERULEZE mai REPEDE în CONSTANȚA

Consilierul local municipal PNL, Mihaela Andrei, s-a aflat vineri, 14 ianuarie, în studioul REPLICA. Cu această...2676

8 ian 14:37InterviuriȚUȚUIANU: Dacă mi se PROPUNE, candidez la PRIMĂRIA Constanța! VIDEO4384
5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO3723
21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5409

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video4232
14 dec 00:25InterviuriSTELIAN Ion: PREDOIU e LEGAT de mâini și de picioare, direcționat unde vor alți POLITICIENI! Video (I)3574
Vremea
-0.6°-0.6° - 1.5° joi, 27 ianuarie 2022
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 4.65 m/s
Presiune: 1024 milibari

Loto
6/4946293334026
5/403043171836
joker3514524232
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 ian 00:00SportHandbal feminin: Victorie categorică pentru CSM Bucureşti, în campionat

CSM Bucureşti a surclasat-o pe HC Zalău cu scorul de 34-18 (18-7), miercuri, în Sala Polivalentă ''Ioan...186

27 ian 00:00SportFR de Baschet anunță că doar jucătorii nevaccinați vor fi testați înaintea meciurilor

Federația Română de Baschet a anunţat, miercuri seară, în urma unei şedinţe a Consiliului Director al forului,...110

27 ian 00:00SportPremier League: În ce condiții pot cere cluburile amânarea unui meci

Cluburile din prima divizie a campionatului de fotbal englez pot solicita amânarea unui meci doar dacă au minimum...116

27 ian 00:00SportDaniil Medvedev, calificare spectaculoasă în semifinale - A fost condus cu 2-0 la seturi și a salvat și o minge de meci

Daniil Medvedev a fost condus cu 2-0 la seturi și a fost nevoit să salveze și o minge de meci împotriva lui Felix...195

Local
27 ian 23:44LocalCNCAV: 18.873 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în ultimele 24 de ore

Un număr de 18.873 doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson & Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore,...223

27 ian 23:42LocalPoliția Română: Atenție la înșelăciunile prin metoda Accidentul

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității avertizează cetățenii să își ia măsuri de...341

27 ian 23:42LocalA început vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani, în Constanța

592

27 ian 23:43LocalAvarie RAJA: Apă cu presiuni scăzute, în mai multe zone din Constanța și Năvodari

În cursul dimineții de 26 ianuarie 2022, s-a înregistrat o avarie pe unul din firele de aducțiune cu diametrul de...1075

27 ian 23:44LocalMașină arsă intenționat pe o stradă din municipiul Tulcea

În cursul nopții de marți spre miercuri, 25 spre 26 ianuarie a.c., salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au...295

27 ian 00:02LocalGuvernul pregătește scutirea de impozit a firmelor din HoReCa pentru 180 de zile

757

Politică
27 ian 22:55PoliticăFlorin Cîţu, despre Marcel Boloş: 'Bizar, eu nu i-am propus să fie ministru'

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, despre anunţul lui Marcel Boloş că a acceptat să preia...364

27 ian 22:55PoliticăFlorin Cîţu răspunde dur PSD: 'Pot să stea în opoziţie din nou'

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, miercuri, acuzaţiilor PSD la adresa guvernărilor liberale pe tema crizei...359

27 ian 22:53PoliticăDacian Cioloș a luat foc după decizia CCR în cazul Dragu

393

27 ian 22:54PoliticăCamera Deputaţilor cumpără servicii de transport aerian pe rute naţionale pentru deputaţi

Camera Deputaţilor achiziţionează servicii de transport aerian pentru deputaţi şi secretari generali, curse...196

27 ian 22:52PoliticăVasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus miercuri, înainte de ședința CSAT programată pentru ora 13.00, că "nu...233

27 ian 22:52PoliticăMircea Geoană dă alerta și acuză Rusia de politici agresive

346

Interviuri
15 ian 00:25InterviuriMihaela ANDREI, CONSILIER municipal PNL: Mă AȘTEPTAM ca lucrurile să se DERULEZE mai REPEDE în CONSTANȚA

Consilierul local municipal PNL, Mihaela Andrei, s-a aflat vineri, 14 ianuarie, în studioul REPLICA. Cu această...2676

8 ian 14:37InterviuriȚUȚUIANU: Dacă mi se PROPUNE, candidez la PRIMĂRIA Constanța! VIDEO

Deputatul PSD, Horia Țuțuianu, a fost prezent vineri, 7 ianuarie, în studioul Replica de Constanța, pentru o...4384

5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO

3723

21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5409

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a fost prezent în studioul Replica, luni, 20 decembrie, în cadrul emisiunii...4232

14 dec 00:25InterviuriSTELIAN Ion: PREDOIU e LEGAT de mâini și de picioare, direcționat unde vor alți POLITICIENI! Video (I)

3574

Monden
27 ian 01:47MondenJanet Jackson, dezvăluiri despre traumele din copilărie: „Michael îmi zicea scroafă!”

Janet Jackson a vorbit în premieră despre traumele din copilărie când fratele ei, Michael, îi spunea că e grasă...195

27 ian 00:00MondenBob Dylan a vândut grupului Sony întregul său catalog muzical înregistrat

Legendarul cântăreţ american Bob Dylan a vândut grupului Sony drepturile de autor aferente catalogului său muzical...141

27 ian 01:31MondenShilpa Shetty, achitată de acuzaţiile de obscenitate aduse după ce a fost sărutată de Richard Gere la o gală

172

27 ian 00:00MondenFiul lui Michael Madsen s-a sinucis la 26 de ani

Fiul actorului Michael Madsen, unul dintre actorii preferați ai regizorului Quentin Tarantino, s-a sinucis la 26 de...251

27 ian 00:00MondenMacalay Culkin s-a logodit în secret?

Au apărut zvonuri că Macalay Culkin s-a logodit în secret. Asta după ce iubita sa, Brenda Song, a fost surprinsă...167

27 ian 01:47MondenUnde s-a mutat Pamela Anderson după ce a divorțat de al cincilea soț

Pamela Anderson s-a mutat din Canada înapoi în California, SUA, după ce a dat divorț de al cincilea soț. Preferă...163

27 ian 00:00MondenDisneyland Paris sărbătoreşte 30 de ani de la inaugurare

Disneyland Paris sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de la inaugurare şi, în plus faţă de noi spectacole şi...123

27 ian 00:00MondenCharlotte Casiraghi a deschis, călare, prezentarea pariziană a noii colecţii haute-couture a casei Chanel

Charlotte Casiraghi, membră a familiei princiare din Monaco, a deschis, călare, prezentarea noii colecţii...137

27 ian 00:03MondenElton John a fost testat pozitiv cu COVID-19

292

Mapamond
27 ian 01:18MapamondHackerii au atacat sistemul feroviar, pentru a împiedica Rusia să ajungă spre Ucraina

Un grup de hackeri pretinde că a perturbat transportul trupelor ruseşti spre Ucraina, prin Belarus, în urma...456

27 ian 01:19MapamondJoe Biden a cedat nervos și a înjurat un jurnalist

Preşedintele american Joe Biden a fost surprins insultând un reporter de la postul de televiziune Fox News la un...544

27 ian 01:16MapamondSUA au pregătit 8.500 de militari pentru a fi trimiși în Europa de Est

227

27 ian 01:16MapamondUE cere evitarea 'crizelor de nervi' în criza dintre Rusia şi Ucraina

Uniunea Europeană a cerut luni ''evitarea crizelor de nervi'' în criza dintre Rusia şi Ucraina şi a reacţiilor...317

27 ian 01:16MapamondPrimul semnal pozitiv de la Kiev. Ce se întâmplă cu personalul diplomatic al UE

Uniunea Europeană a anunţat, luni, menţinerea personalului diplomatic în Ucraina, distanţându-se de poziţiile...522

27 ian 01:17MapamondBoris Johnson, avertisment pentru Putin: 'Invadarea Ucrainei va fi dureroasă, violentă și sângeroasă'

494

Sănătate
27 ian 00:00SănătateDe ce testele antigen ies 'pozitive' la sucul de portocale, Coca Cola și Red Bull

Un videoclip în care o persoană toarnă suc dintr-o portocală pe un test antigen Covid-19, care apoi dă ceea ce pare...177

27 ian 00:00SănătateStudiu japonez: Omicron supravieţuieşte mai mult pe plastic şi pe piele decât variantele anterioare

Varianta Omicron a coronavirusului poate supravieţui mai mult decât versiunile anterioare pe suprafeţe de plastic şi...147

27 ian 00:00SănătateRafila anunță sfârșitul variantei Delta în România: „Va fi exclusiv Omicron“

144

27 ian 00:00SănătateDouă noi simptome Omicron "bizare" pe care le au cei mai ghinioniști infectați

Potrivit datelor strânse până acum de specialiști, Omicron provoacă o boală mai ușoară decât varianta Delta a...288

27 ian 00:00SănătateOMS: Lumea se află într-un moment critic al pandemiei de COVID

Lumea se află într-un „moment critic” al pandemiei de COVID-19, a afirmat directorul Organizaţiei Mondiale a...118

27 ian 00:00SănătateDate Euronews: Imunitatea naturală protejează mai eficient decât vaccinarea

Specialiștii au descoperit ceea ce antivacciniștii spuneau deja de luni bune. Imunitatea naturală protejează mai...155

27 ian 00:00SănătateRafila solicită prelungirea unui program româno-italian care permite operarea copiilor cu malformaţii cardiace

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a solicitat, marţi, prelungirea unui acord de cooperare româno-italian în...112

27 ian 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Gradul de pozitivare a testelor COVID-19 este de 31,71%

Gradul de pozitivare a testelor COVID-19 efectuate este de 31,71%, a informat marţi Ministerul Sănătăţii. "Într-un...119

27 ian 20:06SănătateCoronavirus: Ministrul Rafila nu vede rostul unei a patra doze de vaccin

446

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT