rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 28 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

BOGDAN HUȚUCĂ rămâne PREȘEDINTE al PNL Constanța

La Casa de Cultură a Sindicatelor, filiala PNL Constanța a organizat alegerile pentru un nou Birou Politic Județean. Pentru funcția de președinte s-a înscris Bogdan Huţucă, iar pentru cele două funcții de prim-vicepreședinți s-au înscris Septimiu Bourceanu și Silviu Coșa. Prezenți la eveniment au fost și Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și Florin Cîțu, prim-ministrul României, Emil Boc, primarul Clujului. Bogdan Huțucă a fost reconfirmat președintele PNL Constanța (422 de voturi).

Partidul Național Liberal Filiala Constanța, a desfășurat, în data de 26 iulie 2021, Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia se va alege noul Birou Politic Județean al filialei. Evenimentul a început la ora 18:00, și s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, cu respectarea măsurilor igienico-sanitare. Printre invitații de onoare s-au enumerat: Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și Florin Cîțu, prim-ministrul României, Emil Boc, primarul Clujului.

Prezenți în sală au fost: Vergil Chițac, primarul Constanței, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, Silviu Coșa, prefectul județului, deputatul Bogdan Huțucă, George Niculescu, secretar de stat la Ministerul Energiei, deputatul Marian Crușoveanu, Mihnea Drumea, secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, primarii localităților din județ din partea PNL, consilierii locali și cei județeni din partea PNL, dar și alții.

Iată candidații!

Lista candidaturilor pentru alegerile judeţene din data de 26 iulie este conformitate cu art. 30, (alin) 12 din Regulamentul privind organizarea, desfăşurarea şi conducerea activităţii organizaţiilor locale şi judeţene al Partidului Naţional Liberal, Filiala PNL Constanţa.

Pentru functia de președinte s-a înscris Bogdan Iulian Huţucă;

Pentru funcţia de Prim-Vicepreşedinte strategii politice şi comunicare s-a înscris Septimiu Bourceanu;

Pentru funcţia de Prim-Vicepreşedinte politici publice s-a înscris Silviu Coșa;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Strategii şi Relaţii Politice s-a înscris Vasile Delicoti – primarul localității Poarta Albă;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului imagine, comunicare, cu mass-media şi purtător de cuvânt s-a înscris George Niculescu;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională şi Fonduri Europene s-a înscris Cristian Radu – primarul municipiului Mangalia;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici Sociale, Relaţii cu Sindicate, Patronate, Organizaţii Neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni s-a înscris Valentin Vrabie.

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici privind Administraţia Publică, Justiţie, Siguranţă Naţională, Ordine Publică şi Siguranţa Cetăţeanului s-a înscris Liviu Negoiță – primarul localității Cernavodă;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu şi Dezvoltare Rurală s-a înscris Florin Mitroi – primarul localității Valu lui Traian;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici în Educaţie, Cercetare, Cultură, Culte, Minorităţi şi Sport s-a înscris Ancuța Daniela Belu – primarul din Mihail Kogălniceanu;

Pentru funcţia de Vicepreşedinte al Departamentului pentru Politici în Sănătate s-a înscris Iulian Soceanu – primar Techirghiol;

Pentru funcţia de trezorier s-a înscris Costin Avătavului;

Pentru cele 15 funcții de membru s-au înscris un număr de 16 candidaţi, si anume: Bucovală Stelian, Ciutureanu Sorin, Cojocaru George, Constantin Chirilă, Cupşa Ovidiu Sorin, Gima Stel1an, Iliescu Eugen, Ionescu Viorel, Mihnea Drumea Claudiu, Mitrana Mugur, Moldovan Gheorghe, Robert Șerban, Scupra George, Șerbănescu Cicilia, Tudorache Iulian, Urziceanu Petre;

Pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Judeţene de Revizie şi Cenzori s-a înscris Dan Pindichi;

Pentru funcţia de Preşedinte al Curţii Judeţene de Onoare şi Arbitraj s-a înscris Alexandru Marius Timofte.

Iată rezultatele finale ale candidaților:

Bogdan Huțucă: 422
Septimiu Bourceanu: 414
Silviu Coșa: 407
Vasile Delicoti: 410
George Niculescu: 401
Cristian Radu: 405
Valentin Vrabie: 398
Liviu Negoiță: 401
Florin Mitroi: 402
Anca Belu: 409
Iulian Soceanu: 405

Ce a declarat Bogdan Huțucă:

”Mulțumesc liberalilor constănțeni pentru votul lor din această seară, vot în urma căruia am primit un mandat de încă 4 ani în fruntea PNL Constanța! Primii 4 ani în fruntea PNL Constanța au fost o onoare și o bucurie. Împreună am construit o echipă extraordinară care a reușit să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. În 2024 ne propunem să obținem cel puțin aceleași rezultate extraordinare. Sunt sigur că vom reuși!”

Iată cum a decurs tot evenimentul! Live text, în ordine cronologică

La alegeri a ajuns și Ludovic Orban.

La alegerile care se desfășoară la Casa de Cultură au ajuns și premierul Florin Cîțu, Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Virgil Popescu, ministrul Energiei, Monica Anisie, Rareș Bogdan, Lucian Bode, Emil Boc dar și președinții de Consilii Județene din țară.

.

.

.

.

"Îmi place cum arată Constanța. Este frumoasă. N-am făcut plajă, o să merg în Vamă Veche", a spus premierul. Totodată, acesta a comentat și protestul elevilor. Cîțu a declarat că ordonanța privind decontul elevilor a fost semnată, iar elevii nu sunt suficient de informații. "Voi vorbi cu ei", a precizat Florin Cîțu. Și așa a și făcut.

.

„Doresc să salut prezența în sală, Ludovic Orban, domnul Florin Citu, prim-ministru al României, doamna ministru Raluca Turcan, Adrian Oros, Virgil Popescu, domnul Robert Sigartău, Victor Paul Dobre, Alina Gorghiu, Pavel Popescu, Marcel Vela, Sigfird Muresan și Rareș Bogdan, Cătălin Toma, Emil BOC, Stelian Bujduveanu.“ a spus Bogdan Huțucă.

Gheorghe Flutur

"Am venit să vă aduc un salut din Bucovina, aici la malul mării. Am venit cu drag aici pentru a saluta performanța pe care a făcut-o PNL-ul la Constanța. Ați intrat în topul filialelor și vă respect. Dragii mei, în primul rând suntem în 26 iulie și pe 1 iulie am început alegerile interne și sper ca la final, românii să iasă câștigați. Am câteva mesaje pentru colegii mei. Eu sunt un susținător al lui Cîțu. Sunt adeptul lucrărilor mari care să lase o amprentă liberală asupra României. Acestea sunt: să legăm Carpații cu autostrăzi, sa avem curajul să facem o descentralizare administrativă în favoarea oamenilor, să susținem antreprenorii și mediul privat, apărarea identității naționale. Îi felicit pe Mihai Lupu și Vergil Chițac pentru că știu ce au de făcut. Sunt lucruri la care va trebui să răspundem prompt. Gânduri bune și înțelepciune!", a declarat Gheorghe Flutur, președintele CJC Suceava.

Rareș Bogdan: "E important ca Florin Cîțu să primească încrederea noastră"

Vreau să-l felicit pe omul pe care l-am promovat ca fiind cel care poate detrona o dinastie, el nu a făcut-o singura ci împreuna cu Bogdan Huțucă și Mihai Lupu. Vreau să-l felicit pe Vergil Chitac. Amiralul Chițac nu a câștigat singur aceasta bătălie, a câștigat pentru ca oamenii au fost oastea și pentru că a avut lângă el parteneri. Am crezut în el.

Vorbim despre o echipă, despre oameni cu viziune, oameni pe care i-am dat exemple, Emil BOC, exemple de primari care au schimbat fetele unor orașe.

Peste trei ani vrem să dăm exemple și echipa Vergil Chitac și Mihai Lupu. Peste trei ani nu vom putea să arătam cu degetul spre nimeni, ci vom putea vorbi doar despre realizări. Peste trei ani vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele reușite, cu reformele pentru romani. PNL are nevoie de un președinte precum Florin Citu. Liberalismul înseamnă construcție, viziune, schimbare. Este foarte important ca Florin citu sa primească încrederea noastră, a declarat Rareș Bogdan.

Emil BOC, despre Constanța: Aveți tot ce, poate, noi ceilalți privim cu invidie

"Am venit de la Cluj să vă salut cu drag. Axa de prosperitate a României s-a reîntregit pentru ca avem și la Constanța o echipă liberală. De ce vă admir? Îl admir pe Bogdan Huțucă pentru capacitatea de a face echipa. Când ai o echipă condusă de Mihai Lupu și Vergil Chițac, vom avea o nouă stea consolidată pe cerul României, Constanța! Aveți tot ceea ce poate noi ceilalți ne uităm cu invidie. Aveți un potențial pe care poate noi nu îl avem", a declarat Emil Boc.

„Ce faceți pentru dimensiunea strategică este un lucru uriaș. Suntem în siguranță pentru că avem Constanța, avem Mihail Kogălniceanu și îl avem pe primarul Vergil Chițac. Vreau să aplaudăm întreaga armată română pentru ceea ce face pentru România. Avem viitor în 2024. Pentru primari avem planul Național de Investiții, fondul de investiții pentru localități. Închei spunând că trecerea României la un nivel următor este scopul nostru. Vrem o forță de muncă bine plătită și calificată.“, a mai adăugat Boc.

Victor Paul Dobre, către liberalii din Constanța: Aici, sunteți ȚINTĂ pentru PSD

Victor Paul Dobre se află și el la Constanța, pentru a-și susține colegii de pe litoral. Cu această ocazie, Dobre le-a transmis.

”Aici va fi o bătălie titanică. Aici, sunteți țintă pentru PSD. Sunt surprins de halul în care a lăsat județul Constanța PSD-ul”, a spus politicianul.

CÎȚU laudă echipa liberală de la Constanța: Ce primar! Ce președinte de Consiliu Județean! Felicitări!

”Cald și bine la dumneavoastră. Văd că aveți un sezon estival bun”, și-a început discursul premierul Florin Cîțu, la ședința PNL.” Performanța trebuie scoasă în evidență și asta faceți voi aici. Așa arată o echipă câștigătoare. Ce primar, ce municipiu, ce președinte de Consiliu Județean! Felicitări! ”, a continuat premierul.

”Ne vom face treabă mai departe. Vă mai rog să duceți mai departe mesajele de guvernare pentru că ele nu ajung la toți românii. După 6 luni de zile, investițiile sunt mai mari decât anul trecut. E prima oară când ne bazăm pe investiții și nu pe consum. E o premieră. Această guvernare liberală are nevoie de dumneavoastră să o susțineți”, a mai spus Cîțu.

”Noi am intrat în politică pentru a face lucruri bune pentru români. Primarii sunt cei care implementează proiecte pentru români. Noi trebuie să îi asigurăm pe români ca după această guvernare nu vor mai fi localități fără asfalt, canalizare, utilități și așa mai departe. Nu o facem pentru noi ci pentru români”, a conchis premierul.

ORBAN: Să nu credeți că decizia de a-l susține pe Chițac la primărie a fost una ușoară

După Florin Cîțu, a luat cuvântul și Ludovic Orban, candidat la funcția de președinte al PNL, la alegerile din toamnă. Fostul premier a vorbit despre Chițac și perioada cât acesta a ales să stea departe de PNL, pe vremea cât a fost senator.

Am văzut că toată lumea îl felicită pe Vergil Chițac. Domnul Chițac, după ce a fost ales senator, s-a supărat și a plecat din PNL. Dar, a stat alături de noi, senator independent. M-am bucurat ca niciodată nu a votat cu PSD, ci a stat alături de noi chiar și independent. Încă din momentul în care Vergil Chitac a plecat din PNL eu m-am gândit că în 2020 nu este nimeni mai potrivit decât el la Constanța.

Să nu credeți că decizia PNL Constanța de a-l susține la primărie a fost una ușoară. Am avut discuții, întâlniri, pentru a-i convinge că șansa de a câștiga e mult mai mare. Și a câștigat Astfel, datorită voturilor pe care le-a primit de la simpatizanții lui, dar și de la PNL. Competiția a fost dură și era aproape imposibil să câștigăm cu altcineva”, a spus Orban.

”E o mândrie să avem primari ca Scupra, Robert Negoiță, Mitroi, Liviu Negoiță”, a mai spus Orban. Bogdan Huțucă este un om extrem de serios și cel mai potrivit pentru această funcție. Am garanția că PNL Constanța va rămâne pe primul loc în 2024 la toate alegerile”, a completat fostul premier.

Orban vorbește despre proiectele mult așteptate

”Constanța este poarta de est a Europei. Guvernul trebuie să susțină investițiile noastre. Puțini știu de drumul expres Constanța Tulcea, care va creste oferta turistică. Există alternativa Techirghiol, care nu va mai trece prin localități și astfel să fluidizeze circulația. Se lucrează la studii. Noi, PNL vom lega Portul Constanța de Timișoara.”, a spus Orban. ”Ne confruntăm că o competiție cu alte porturi concurente. Trebuie să închidem coridoarele, altfel ne scădem competitivitatea. Sunt investiții importante în județul Constanța”, a completat Orban.

Bogdan Huțucă: Am reușit să obținem cel mai bun rezultat pe care l-a avut vreodată PNL Constanța

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a urcat pe scena Casei de Cultură, pentru a-și prezenta raportul de activitate.

”În urmă cu patru ani, când am fost votat președintele PNL am înțeles ce răspundere uriașă am primit. Mi-am dorit ca, la următoarea conferință județeană, să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus. Acel moment este acum. Și acum vă spun că împreună am reușit. Scopul a fost de a elibera Constanța de PSD. Am creat o echipă unită de valori și principii, care nu stă bazată pe interese. Am reușit să construim împreună și e meritul fiecăruia care a înțeles că interesele județului sunt deasupra intereselor personale și ale celor de grup.

După intrarea României în UE, noi am rămas captiv unei grupări care nu a fost niciodată interesantă de binele oamenilor, ci de propriile interese. Odată cu consolidarea echipei am reușit să obținem cel mai bun rezultat pe care l-a avut vreodată PNL Constanța într-un ciclu electoral.

Știm foarte bine unde eram în urmă cu patru ani, municipiul și județul veneau după două decenii de guvernare socialistă.”, a spus Huțucă.

Huțucă a lăudat și performanța prefectului Silviu Coșa.

Huțucă: Scopul nostru nu este de a câștiga alegerile

”Scopul nostru nu este doar acela de a câștiga alegerile, ci de a face lucruri bune pentru români și pentru țara. Scopul nostru este acela de a face o societate mai bună pentru noi și pentru cetățenii noștri. Românii au speranța ca vor avea condiții mai bune, vor acțiuni ferme, curajoase. Vor o reformă făcuta în interesul lor. Unde văd Constanta? Constanta va fi un centru al României. Ne asumăm investiții în spitalele din Constanta, modernizarea infrastructurii rutiere, educației”, a mai spus șeful PNL Constanța

”Dezvoltările vor aduce un plus. Nu vom reuși să facem aceste lucruri în zile, săptămâni dar am încredere că vom reuși. Se vor putea baza pe mine și pe toți cei din aceasta sala ca pe niște parteneri de încredere. Anul 2024 e un an complicat. Avem 4 rânduri de alegeri. Vrem și sperăm să le păstrăm pe toate. Trebuie să păstrăm tot ce am câștigat anterior. Trebuie să muncim la fel de mult, la fel de unit și trebuie să avem cea mai bună guvernare locală și județeană”, a conchis Huțucă

CHIȚAC îi dă REPLICA lui ORBAN, după ce i-a REAMINTIT că a DEMISIONAT din PNL

După ce Ludovic Orban a vorbit, în discursul său de la Casa de Cultură din Constanța, despre plecarea lui Chițac din PNL, în 2017, primarul Constanței a ținut să facă câteva clarificări.

”Am fost impresionat că domnul președinte Orban a dedicat o bună parte a domniei sale unei părți din istoria mea în PNL. Simț nevoie să prezint unele clarificări. Am acceptat în 2016 cu onoare de a candida la Primăria Constanța dar, în același timp, ușor surprins de absența unor lideri care să prezinte o candidatură credibilă. A urmat un moment critic, general de conducerea de la acea vreme. Alegerile au fost organizate în absența mea, nu am avut posibilitatea de a prezenta rapoarte și bilanțuri, în calitate de președinte al organizației municipale. Acel moment rușinos mi-a diminuat încrederea de a face perspectiva cu echipa de la PNL. Am solicitat președintelui Orban o soluție, oricare ar fi fost ea, am crezut că statutul PNL se va respecta. Soluția așteptată nu a venit niciodată. În aceste condiții am părăsit, în septembrie 2017, PNL. S a folosit cuvântul trădare, deși am fost o victimă. Am revenit în PNL pentru a candida și din nou și am reușit să învingem PSD după 20 de ani. Am găsit în Bogdan Huțucă un sprijin permanent, onest, un lider pe care Organizația PNL Constanța a avut și are nevoie. De aceea, am plăcerea de a-l recomanda și susține pe Huțucă la conducerea PNL pentru un nou mandat”, a spus Chițac.

”Odată cu alegerile locale de anul trecut, am început un drum lung și greu pentru modernizarea Constanței. Pentru a concretiza acest lucru avem nevoie de ajutor. Sunt aici pentru acest mesaj, comunitatea constănțeană are nevoie de sprijin guvernamental continuu. Este nevoie de un efort de recuperare imens și intens. Constanta are nevoie urgentă de un spital”, a conchis Chițac.

Mihai LUPU l-a UMILIT pe Ludovic ORBAN: Cum vreți să se dezvolte Constanța, când NU avem...

Mihai Lupu, șeful CJ Constanța, a luat cuvântul la ședința PNL și a făcut un apel la memoria colegilor, pe care i-a întors în timp cu 4 ani și le-a reamintit unde a fost PNL și unde a ajuns. Totodată, Lupu și-a manifestat supărarea față de Ludovic Orban, pe care-l acuză că, pe vremea când a fost premier, nu a sprijinit Constanța. Din acest motiv, Lupu și-a arătat susținerea la șefia PNL pentru Florin Cîțu.

”Voi face un apel la memorie, să știm cum am ajuns astăzi aici. În anul 2016, din cauza lipsei continue și repetate a rezultatelor echipei locale condusă de 11 ani de un președinte mediocru, obedient, mi-am prezentat demisia în biroul județean și am cerut demisia biroului, pentru a crea premizele unei echipe credibile în județul nostru. În 2017, a fost ales un președinte corect, onest și a condus cu pricepere o echipă nouă, unită. Fără această echipă rezultatul alegerilor din 2020 nu ar fi fost acestea

După 20 de ani, Constanța e în postura de a implementa proiecte pentru cetățeni și nevoile acestora.”, a spus Lupu.

Și Lupu este supărat pe Orban

”Nu vom uita că cetățenii vor altfel de administrație. Anul trecut, i-am cerut sprijinul premierului de atunci, dacă voi câștiga. Nu și-a adus aminte că la Constanța e un președinte de CJ. Administrația locală are nevoie de stabilitate, credibilitate. Vă pun o întrebare, domnule președinte: ați spus că cine pierde, va pleca acasă. Dacă veți reuși să fiți președinte, și veți fi premieră, avem nevoie de susținere, cum vreți să se dezvolte Constanța, când nu avem alocări bugetare?”, a spus Lupu, referindu-se la Orban.

Silviu Coșa: Prin unitate și perseverență vom reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus

"Așteptările populației se îndreaptă către PNL. La nivel județean avem strategia de dezvoltare durabila, însă, fără să existe perseverență în a impune aceste proiecte nu putem izbuti. Prin unitate și perseverență vom reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus pentru județul Constanța.“ a spus Silviu Coșa.

Septimiu Bourceanu: Dezvoltăm Constanța împreună!

Septimiu Bourceanu a luat și el cuvântul, la ședința PNL, și a precizat: ”Dezvoltăm Constanța împreună! Constanța este cel mai important județ al țării. Județul Constanța este unul liberal. PNL a câștigat în acest județ pentru ca mulți au pus umărul la treabă. Constanța contează acum, mâine și peste trei ani de zile.

Noi vom dezvolta Constanța. Acest eveniment este despre Constanța. Voi, colegii mei, acest eveniment este pentru PNL Constanța și este meritul nostru că am reușit după 20 de ani să câștigăm Constanța. Timp de 20 de ani Constanța a stagnat. Avem nevoie de spitale, de varianta Techirghiol, de irigații, de împăduriri, de stadioane și să ducem la capăt proiectele primarilor noștri. Totul este despre fapte, nu despre declarații. La următoarele alegeri trebuie să fim mândri de ceea ce am făcut”, a spus Septimiu Bourceanu, președintele organizației municipale.

Cupșa, cele mai puține voturi

Ovidiu Cupșa nu a prins loc în Comisie, la membri, fiind 16 candidați și 15 locuri. Acesta a luat cele mai puține voturi.

Huțucă, reconfirmat președintele PNL Constanța

Bogdan Huțucă a fost reconfirmat președintele PNL Constanța (422 de voturi).

Video cu rezultatele alegerilor

VIDEO INTEGRAL cu ALEGERILE PNL CONSTANȚA:

Diana BERECHET, Andreea VREJOIU, A.F., M.P., L.I.

marţi, 27 iulie 20216689
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
Avertismentul sumbru al unui medic în valul 4. Va fi dezastru în România
Comentarii

00acolo e locul vostru(27 iul 18:14)
pe stanga la nazarcea pe dr la p.alba
01Gigi(27 iul 18:09)
Mare rahat de oras
03Sa va iau pe toti(27 iul 15:29)
In p in p in p
23george(27 iul 14:39)
Bai excrementelor cu cine mergeti la drum cu unu ca Vrabie care are 10 dosare nu va e rusine cat il tii in brate Hutuca
03Anonim(27 iul 14:28)
Vedem peste 3 ani.
09Butuca Hogdan(27 iul 12:22)
astia nu s in stare nici macar sa mimeze democratia. omu si locu. nu si asuma nici cel mai mic risc. jalnici.
04De vanzare(27 iul 10:47)
Vand ghilotina facuta dupa model original Guillotin French Revolution, optional oferim si pluton de executie model 1776.Suna acum!
05Gigy(27 iul 00:56)
Ura sa ales cu H. Ula
018Ca la PCR(27 iul 00:50)
locul si candidatul. Mi-e greata!
29Pot sa le dau(26 iul 23:35)
O GUTUIE LA ACESTI BORFERI DIN ACEST ARTICOL
124Mi e(26 iul 23:09)
Scarba, mi e sila, mi e lehamite, mi e greata!
025nino(26 iul 22:31)
toata aceasta gloata la alegerile viitoare se va putea vedea la ..telenciclopedia , sectiunea civilizatii disparute
019strul(26 iul 20:16)
Am citit cu atentie aceste articolul ,din toata lista de personalitati lipseste cea mai mare poluare la ape ,Omocea si Bola
531Penelistii(26 iul 19:40)
din Constanta, nu se deosebesc prea mult de pesedisti. Astia semnalizeaza dreapta si o iau la stanga. Primarul Constantei are sfatuitori pesedisti. In afara de Mazare si Constantinescu, toata garda rosie, este pe pozitii...
830Fecalian Sacosica(26 iul 18:31)
O sacosa cu fecale nu primesc si ei peste fata?Peste palatul Elysee se stropeste cu K K din tractoarele fermierilor la noi e invers,le dam bani de Tom Ford sa miroasa scump.
mai mult...Replica
28 sep 13:28ReplicaBOMBĂ! NĂMOLUL din Techirghiol, DAT pe MÂNA unei FIRME din Caransebeș

Licențele de concesiune pentru exploatarea nămolului terapeutic din perimetrul Lacul Techirghiol Est, județul...590

27 sep 22:50ReplicaACUZAȚII la teatrul OLEG DANOVSKI: Avem colegi cu COVID dar mergem la SPECTACOLE în țară!1454
27 sep 00:00ReplicaCOVID-19: Care sunt localitățile constănțene cu CEA MAI MARE INCIDENȚĂ5179
28 sep 12:03ReplicaMINISTRUL Agriculturii, Adrian Oros DEMISIONEAZĂ... din cauza lui CÎȚU

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că astăzi, 28 septembrie a.c., va demisiona. Anunțul a fost...622

28 sep 23:56ReplicaUn CONSILIER din PORTUL Constanța a fost numit ȘEFUL companiei naționale de AUTOSTRĂZI!2591
28 sep 00:21ReplicaGROPOȘILĂ de la SMARALD LAKE RESIDENCE ar mai vrea UN ETAJ în zona CAMPUS, dacă s-ar putea…1108
28 sep 10:26ReplicaCE spun CONSTĂNȚENII despre VACCIN! VIDEO

Constanţa a intrat deja în scenariul roşu, anunţându-se noi restricţii la care cetăţenii sunt nevoiţi să se...2253

28 sep 00:24ReplicaUn FOST POLIȚIST, CONDAMNAT pentru LUARE de MITĂ, vrea să reintre în POLIȚIE din sursă EXTERNĂ2125
28 sep 23:34ReplicaUn GREFIER din CONSTANȚA se ZBATE să obțină SALARIU mai MARE, în instanță!1088
28 sep 23:33ReplicaTRAFICANT de CANABIS din CERNAVODĂ, CONDAMNAT cu EXECUTARE

Mihai Mihăilescu a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, în regim privativ de libertate, pentru trafic de...1665

28 sep 23:31ReplicaNorul TOXIC a INTRAT în România: MEDICII fac apel la populaţie să se PROTEJEZE!2129
28 sep 23:26ReplicaLICEUL SPORTIV NICOLAE ROTARU ar putea PRIMI mai mulți BANI pentru REABILITARE384
Vremea
18.1°17.5° - 18.1° marţi, 28 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 4.93 m/s
Presiune: 1021 milibari

Loto
6/4916331163235
5/403926237328
joker163243620
Horoscop
mai mult...SPSportRT
28 sep 00:00SportCSU Craiova a învins Dinamo, scor 5-0, în Liga I

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultimul...217

28 sep 00:00SportCe a spus Igor Surkis în ziua în care Mircea Lucescu și-a prelungit până în 2024 contractul cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa de fotbal Dinamo Kiev, până în 2024, a anunţat...331

28 sep 00:00SportAntrenorul lui PSG intervine în conflictul dintre Neymar și Mbappe: 'Astfel de lucruri se întâmplă în fotbal'

Tehnicianul Mauricio Pochettino a vorbit, luni, despre conflictul dintre Kylian Mbappe şi Neymar Jr, după ce francezul...233

28 sep 00:00SportMijlocaşul român Eric Bicfalvi a marcat pentru Ural în campionatul Rusiei

Mijlocaşul Eric Bicfalvi a marcat un gol pentru Ural în victoria, scor 2-0, cu Arsenal Tula, din campionatul Rusiei,...120

Local
28 sep 12:02LocalRAEDPP pune la BĂTAIE 645.270 de lei pentru servicii de CURĂȚENIE

Regia Autonomă ,,Exploatarea Domeniului Public și Privat” se apucă de curățenie și igienizarea piețelor din...404

28 sep 23:03LocalContinuă programul de MODERNIZARE a tramei stradale din municipiul Constanța

Lucrările se desfășoară conform planificării. Pe strada Liliacului, se reabilitează infrastructura rutieră pe...438

28 sep 23:00LocalPolițiștii locali au aplicat 168 de SANCȚIUNI pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

391

28 sep 22:59LocalCovid-19: 394 de PERSOANE INTERNATE în SPITALELE din CONSTANȚA

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 47.344 de persoane...409

28 sep 22:59LocalAnul universitar începe VINERI. Iată cum vor învăța studenții constănțeni

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 1 octombrie 2021, de la ora 11.00, festivitatea de...1299

28 sep 23:00LocalVizita delegației Primăriei metropolitane Eskișehir din Turcia, la Constanța

Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a primit alături de numeroși parteneri locali, vizita unei...466

28 sep 23:00LocalINCENDIU de VEGETAȚIE USCATĂ, în localitatea GRECI

În cursul zilei de luni, 27 septembrie a.c., în jurul orei 11:00, salvatorii din cadrul Secției de Pompieri Măcin,...298

28 sep 23:01LocalAMENZI în BĂNEASA, pentru CERŞETORIE şi VAGABONDAJ

Polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii...532

28 sep 23:03LocalDOSAR PENAL pentru un BĂRBAT prins cu 42 de kilograme de peşte

853

Politică
28 sep 23:00PoliticăAvocații Elenei Udrea LUAȚI ÎN COLIMATOR de instanță la audierea MARTORILOR

Situație tensionată, luni la Curtea de Apel București, unde au avut loc noi audieri în dosarul de mare corupție al...518

28 sep 22:59PoliticăFlorin Cîțu: USR PLUS preferă să stea lângă PSD și AUR

USR PLUS preferă să stea lângă AUR și PSD, spune prim-ministrul Florin Cîțu, după ce cei doi co-președinți ai...351

28 sep 23:00PoliticăLudovic Orban: ”Nu pot fi înfrânt! Cîțu nu va mai fi prim-ministru!”

578

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1489

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2294

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1263

11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4181

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

Procurorul criminalist, Zafer Sadîc, a fost prezent în studioul Replica de Constanța. Cu o vastă experiență, de 23...2892

10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!

11501

Monden
28 sep 00:00MondenCobra Tate, gest de mare omenie. Cum a răsplătit afaceristul un angajat al unei benzinării

Tânărul milionar nu a uitat niciodată de unde a plecat și de fiecare dată când are ocazia îi recompensează pe...221

28 sep 00:00MondenAlina Pușcău, infectată cu COVID-19. Modelul a făcut anunțul în lacrimi pe internet

Alina Pușcău se numără printre victimele nemilosului virus, COVID-19. Modelul a anunțat că a fost depistată cu...219

28 sep 00:00MondenCe ar face Selly pentru România dacă ar fi pentru o zi președinte

120

Mapamond
28 sep 20:46MapamondRezultate alegeri Germania: Social democrații au învins la limită coaliția Angelei Merkel

Social democrații germani au obținut majoritatea voturilor în alegerile naționale de duminică, impunându-se la...547

28 sep 20:46MapamondSan Marino a legalizat avortul prin referendum

La 43 de ani după Italia vecină, cetăţenii micii republici San Marino au votat duminică, într-o proporție...243

28 sep 20:46Mapamond'SFÂRȘITUL LUMII' în Marea Britanie: Rafturi goale în magazine și cozi la benzinării

2937

28 sep 20:45MapamondSerbia a ridicat nivelul de securitate al armatei sale la frontiera cu Kosovo

Serbia a ridicat nivelul de securitate al armatei sale la frontiera cu Kosovo, a transmis duminică Ministerul...358

28 sep 20:45MapamondAvertismentul lui Fauci: Tulpina Delta s-ar putea transforma într-un 'monstru'

Anthony Fauci, invitat la o emisiune a MSNBC, a fost întrebat despre viitorul pandemiei și posibilitatea ca situația...1143

28 sep 20:46MapamondNeutra Elveție votează în favoarea căsătoriei între persoanele de același sex

280

Sănătate
28 sep 00:00SănătateSunt aditivii alimentari artificiali nocivi pentru sănătate?

Aditivii alimentari artificiali pot fi controversați, dar nu sunt atât de nocivi pe cât pot părea. Iată tot ce...105

28 sep 00:00SănătateCe sunt antifungicele și ce tratează?

Antifungicele sunt medicamente utilizate pentru tratarea infecțiilor fungice. Află în cele ce urmează de câte...96

28 sep 00:00SănătateCum să reduci nivelul trigliceridelor cu substanțe extrase din surse naturale

166

28 sep 00:00SănătateBeneficiile deliciosului MUST: bogat în resveratrol si minerale

A sosit sezonul mustului si ar fi pacat sa nu ne bucuram de proprietatile benefice pentru sanatate ale acestuia....117

28 sep 16:49SănătateCât de des trebuie să faci mișcare pentru a te menține în formă?

Frecvența antrenamentelor depinde de o mulțime de factori diferiți - cum ar fi obiectivele de antrenament,...124

28 sep 00:00SănătateDHA, unul dintre acizii grași Omega 3, poate reduce incidența cancerului

Dintre acizii grași Omega 3, DHA sau acidul docosahexaenoic este crucial pentru funcționarea creierului, vedere și...108

28 sep 00:00SănătateSuplimentele cu EPA reduc mortalitatea de cauză cardiovasculară

Rezultatele unei meta-analize au arătat o reducere semnificativ mai mare a riscului cardiovascular în studiile...130

28 sep 00:00Sănătate2 tratamente naturiste pentru părul subțire

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, putem observa cum părul începe să își piardă din volum și strălucire....120

28 sep 00:00SănătateDe ce te poți îngrășa în hipertiroidism

114

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT