REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bogdan Ionescu, nedespărţit de iubita turcoaică. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cu copiii şi mama-vitregă, la munte

Bogdan Ionescu, nedespărţit de iubita turcoaică. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cu copiii şi mama-vitregă, la munte

Replica API 24 ianuarie 2020 | 00:00 2130

Syda şi Sheila

Foto: arhivă personală

Bogdan Ionescu nu stă rău pe plan amoros. A pus punct relaţiei cu fotomodelul Maria Grigoriu, a mai bifat câteva relaţii pasagere, dar de câteva luni pare că s-a cuminţit. Cea care a reuşit să-l facă să rămână stabil într-o relaţie este noua lui iubită, o tânără de origuine turcă, de care Syda este nedespărţit. Cei doi au petrecut multe vacanţe împreună, au călătorit la fel de mult, ba chiar Sheila a reuşit să se facă plăcută de copiii lui Bogdan din mariajul cu Elena Băsescu, scrie click.ro.

Bogdan Ionescu (40 de ani), sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea în cercurile mondene prin care se învârte, a divorțat în anul 2016 de Elena Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu, dar nu a stat singur în toată această perioadă. A avut o relaţie mai lungă cu Maria Grigoriu, însă după despărţirea de ea, Bogdan Ionescu a tot fost în căutarea unei partenere.

Foto: arhivă personală

De câteva luni se afişează peste tot cu noua lui cucerire, Sheila Giafer, o tânără de origine turcă, alături de care Syda este văzut în permanenţă. Fie că se află în vacanţă în ţară sau în străinătate, fie că petrece timpul cu cei doi copii ai săi pe care îi are din căsnicia cu Elena Băsescu, Bogdan şi Sheila sunt tot timpul împreună. Recent, cei doi "porumbei" au petrecut câteva zile la Poiana Broşov, Sheila fiind o mamă vitregă grozavă pentru Sofia Anais şi Traian jr.

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais.

Foto: arhivă personală

Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni la un post tv.

Dacă vă întrebaţi cu ce se ocupă Sheila, cariera de mai bine de 15 ani în imobiliare este cartea ei de vizită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa o compari cu intretinuta de baseasca? Asta sta pe milioane, nu face copii pentru pensii alimentare
3
0
Nu ca stramba botoxata de Baseasca !
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920