REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bogdan Niță, directorul CT BUS, a DEMISIONAT din PSD Constanța

Bogdan Niță, directorul CT BUS, a DEMISIONAT din PSD Constanța

Replica API 23 octombrie 2020 | 17:24 7694

Valul de demisii din Partidul Social Democrat Constanța a continuat cu plecarea unui alt membru, Bogdan Niță, actualul director al CT Bus Constanța.

Contactat de Replica, Bogdan Niță ne-a precizat că a luat această decizie din considerente personale. El a mai spus că nu se gândește deocamdată să se înscrie într-un alt partid.

Citește și:

PSD Constanța a SCĂPAT și de INCOMPETENTUL și bădăranul Dumitru BABU

Valentin Pîrvulescu și-a dat demisia din PSD Constanța

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce masuri a luat sa scoata regia din faliment? Sa ne dea o lectie de management...
2
0
Foarte bine a facut!
1
0
Sobolanul politic nu are culoare! Arata exact ca asta din poza!
4
1
E omul lui comanescu care a plecat huiduit si plin de oua aruncate in el de catre salariati
3
0
Bogdan a lucrat la GSP. E omul lui Comanescu. O sa treaca la PNL. Psd devine pnl.
3
1
Scapa de Brailoiu, un individ care distruge imaginea PSD; propunerea lui este ca rectorii sa raman pe viata la conducere. Esti dement, ba sau ce iti lipseste? Scoala, evident!
5
1
Oricine putea conduce regia cat timp banii veneau de la primarie! De cand a venit el se primeau la bani de la primarie si s-a vrut transformarea din regie autonoma in societate pe actiuni... de ce nu se spune si cat a furat ... si cate mangle a facut
8
5
4 litere: unpr
2
1
Daca mai credeti in succesul unor persoane, gresit! Masoneria l-a numit pe acest individ si tot ei l-au sprijinit. Asa ca nu el a reusit sa scoata DIN FALIMENT REGIA...
5
1
Omul asta a repus pe picioare regia , pana sa vina el eram in pragul falimentului !
13
16
De parca asta-i interesa pe oameni, demisia din PSD nu de la RATC, pardon CiTiBus.
12
3
La datul cu parerea sunteti primii. Pacat.... chiar a ridicat din nimic fostul RATC
12
17
He he he ce vrajeala are cartile facute la pnl
8
6
fuge la PNL.Putina rabdare si o sa vedeti.
8
4
Sa vina un control adevarat la CT.BUS si daca se justifica toate cheltuielile atunci inseamna ca este un ditector bun si poate sa ramana mai departe in fumctie,daca s-au facut achizitii la suprapret,personal este cu mult peste necesar,ori s-au facut alte cheltuieli aiurea pe bani Constantenilor sa fie dat afara si sa acopere prejudiciul;chestia aia cu"nu am creat prejudiciu pentru ca am furat ci pentru ca am fost prost,atat m-a dus capul"nu mai tine.
13
9
Buna ziua, sunt conducator auto la city bus cu vechime, va pot spune ca dl director Nita chiar a facut performanta de cand a preluat, chiar daca noi am mai avut ceva divergente , nu ne dorim sa plece. Sa fim corecti si sa recunoastem, calitatea serviciului de transport a crescut semnificativ si in autobaza ,ceea ce nu vedeti, este disciplina si corectitudine. Dl director stie sa gestioneze si are viziune pt viitor! Un comentariu sincer de la un simplu angajat !
43
18
Cred ca l-a meditat Mitra si pe asta de toti banii pana l-a falimentat
12
1
Asta chiar era bun
18
14
Constanteanul e cel mai bun comentator, se pricepe la toate..insa daca ii dai o matura, il doare carca. Ar trebui sa faceti o paralela cum era transportul public acum 3 ani si cum e acum. Numai experti sunt in Constanta... le e greu sa isi arunce la gunoi propriul la pubela.
15
15
Encica cel nasos de la politia locala nu pleaca? Ia 14.000 lei salariu degeaba! La ce e buna politia locala? Nu fac nimic! Sa fie desfiintata
34
2
Putea rmane in PSD si sa-si dea demisia din functia de director de la CT BUS! Dar cainele nu pleaca de la macelarie nici jigodia din functia data de partid!
27
3
asa si, ce? de la ctbus nu isi da demisia? dar nevasta-sa din primarie, directoare la achizitiile lui babu? doua slugi proaste, doar sa pupe in cur stapanul stiu
27
1
El directoras pe nevatasa a bagat o director pe achizitii in primarie viata frate
29
1
Hai si cu Gheorghe si Enceanu de la raedpp. Niste bagabonti spagari. Reminiscente mazariste. Sa nu uitam si de tot consiul pds de administratie. Hai! La puscarie!
25
1
Nita asta e cel mai mare sobolan din istoria RATC-ului!
24
7
Spui Nita si dupa tragi apa! poate vroiai sa spui...
23
6
Un manager de succes care a transformat o ruina in cea mai profitabila companie de transport public din Romania.
18
26
Spini Nita si dupa tragi apa!
14
7
Sobolan cu S mare!
19
4
Cand corabia se scufunda sobolanii fug!
27
3
Un val de demisii din PSD si din functiile actuale ar trebui sa vina de la toti candidatii la alegerile locale care nu au obtinut cel putin 40% din voturi.Doar asa se poate face curatenie in PSD, doar asa ar putea fi promovati alti membrii de partid,mai tineri,mai gospodari,mai cinstiti.Si poate cu mai multa pregatire.Recomand efectuarea unui sondaj referitor la pregatirea scolara,experienta in activitate economica,etc.Succes PSD, poate fara Stroie aveti rezultate mai bune.
18
8
A cazut Nita ctbus dar a ramas nevasta Micky la primarie, tot director si ea, ca daca nu era directoare nu putea sa se f..cu dl.director. pe capabila Micky nu ti.o iei acasa? Ca n.are in directia ei decat un singur serviciu, e directoare la o directie formata dintr.un serviciu. Rad curcile faaa Micky
24
4
Cum e cu banii aia din Turcya
20
3
Tatarul eserghep, este la incalzire. Daca si-a supt-o inca 4 ani, cand nu o sa primeasca 4 milioane de euro de a guvern pentru uniunea tatarilor, a facut blat cu pnl, sa fie director la CT Bus.
16
4
F bine ca si-a dat demisia din psd, insa ar trebui sa ramana in conducerea ct bus. A demonstrat ca stie ce face acolo, degeaba sunt unii carcotasi, sa nu uitam ce microbuze erau acum 3 luni pe traseu si cum arata cele de acum plus digitalizarea ct bus.. e unul din oamenii care ar trebui sa ramana, sunt altii pe la alte companii unde nu au rezultate, acolo trebuie umblat, deocamdata ct bus e pe drumul bun
21
25
Multi nu aveau ce sa caute in mizeria asta de partid, condus de baroni. Nu s-au putut impune. Bogdan e un manager de top. A aratat ca si la o companie de stat se poate face performanta. Bravo!
23
22
Si-a dat demisia sperand ca isi protejeaza locul caldut? Sa speram ca dispare si de la ct bus acest directoras incompetent. Tinut de psd in functie
37
9
ratc sau ctbus, acelasi cacat! Autobuze infecte, pline de tigani si mirosuri infieratoare!
37
10
Numai valori...Oricum erau dati afara
34
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218