REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bogdan Obada, director medical cu acte în regulă la Spitalul Județean

Bogdan Obada, director medical cu acte în regulă la Spitalul Județean

Replica API 29 iulie 2017 | 00:00 1156

Dr. Bogdan Obada a susținut săptămâna aceasta concursul pentru ocuparea funcției de Director Medical în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind declarat admis cu media finală 9,15. Până acum, medicul a ocupat funcția de director medical interimar, fiind numit pe data de 13.03.2017.

Dr. Bogdan Obada a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. In noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obada devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania. În prezent dr. Bogdan Obada este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tu mai bogdanel si tu ai dat concur si tu al luat cu brio daaaa o sa se duca de ripa acel spt cu dealde voi astia grasa si bogdanel.PSDei si atiit.
4
1
Nu stiu cum e ca doctor dar cu respectul fata de pacienti - varza.Am avut nevoie de el o singura data,avea program i policlinica vinerea 4 ore.L-am asteptat in zadar 3 vineri la rand pana m-am lasat pagubas.Multe succesuri in noua functie.Poate vine si la program!?
5
0
Multumesc doctore pentru tot Mi -ai redat sanatatea si dreptul la viata prin inaltul tau profesionalism si daruire.Mancatori de cacat la tot pasul,nuducem lipsa! Ne lipsesc medici ca D_voastra. Succes in functia pe care oai, nu te lasa intimidat ,ajuta_i pe cei in necaz!
1
5
Bogdane, ce fata de fundulet de bebelus ai, te invit sa faci parte din echipa mea!
2
2
De fapt pe aici era fara sanse ,si a emigrat in Germania Nu a mers la vre-o pregatire S-a iuntors cu coada intre picioruse si n-aq condus niciodata nimic .Dar a venit politicul si l-a pus director medical peste atitia medici care au ramas perplexi Habar nu are de management,dar s-a bagat la partid .caci la ortopedie este cum stiti cu totiiPacat de sanatatea din orasul nostru .Am ramas uimiti vazind ca a facut prin Germania pregatiri savante Te umfla risu-plinsu
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102