REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bogdan Trif: Strategia de dezvoltare a turismului balnear, în maximum o lună pe masa Guvernului

Bogdan Trif: Strategia de dezvoltare a turismului balnear, în maximum o lună pe masa Guvernului

Replica API 15 mai 2019 | 00:55 520

Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, luni, la Deda, că se lucrează la Strategia de dezvoltare a turismului balnear din România şi că în maximum o lună aceasta va fi pe masa Guvernului.

"Avem în lucru şi Strategia Balneo pe care urmează să o promovăm, în maximum o lună de zile o să intre pe masa Guvernului. Este agreată de către ei (Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, n.r.) şi chiar ne mulţumeau pentru acest lucru, pentru că este o strategie pe care îţi poţi baza toţi paşii pe care vrei să îi faci. De la Revoluţie nu am avut aşa ceva, deci sunt nişte măsuri clare care s-au luat pe sectorul balnear, pe care nu le-a luat niciun guvern de la Revoluţie încoace", a declarat ministrul Bogdan Trif.

Ministrul a spus că a avut discuţii cu conducerea Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi că în Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului Naţional, staţiunile balneoclimaterice au fost ridicate la rang de staţiuni de interes naţional.

"Preşedintele federaţiei balneo a declarat public că este mulţumit de politicile guvernului. Mai mult decât atât, pentru că pe Master Planul în Turism staţiunile balneo au fost ridicate la nivel de staţiuni de interes naţional, astfel încât cofinanţarea ministerului este de 90%. Guvernul României a creat şi un fond special de finanţare exclusivă a acestor staţiuni în care primăriile nu mai trebuie să vină cu cofinanţare", a susţinut Bogdan Trif.

Ministrul Turismului a vizitat, luni, băile sărate din Ideciu de Jos şi Jabeniţa, ultima staţiune a funcţionat din 1830 până după Revoluţie, când au fost lăsate în paragină.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi oameni care i se alatura si creste in sondaje! Ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE care a ruinat tara asta!.
0
0
Mai baiete tu si partidul tau ati fi putut face foarte multe lucruri cu fonduri europene dar nu v-a interesat tara ci familia si capul PSD asa ca dute si canta la alta masa.
1
0
Unde frate poate face mascariciul asta turism balnear - cu strategie ca la jocurile video , in Romania. Uita-te dreaku cu am ajuns Baile Herculane sau Govora si iti dai seama ca totul e praf psd in ochii prostilor. Nici astia nici altii nu vor fi in stare sa faca nimic pana cand in Romania nu vor disparea posturile policice -mai jos de ministru, nepotismul, pilele si toti vor castiga locul cinstit si pe ce au in tartaguta. Cat timp numrile sunt facute pe cota de la alegeri e fix kaka, toti prostii cotizanti vor fi ministri, secretary de stat, directori si secretare, inalti functionari...lepre
1
0
am citit cv-ul acestui individ si ma intreb ce face aici.Inginer agronom cu studii dupa 90,in rest diplome la greu obtinute de la imprimantele de studii superioare. Mediocratia a pus stapanire pe Romania Chiar in Ro nu mai sunt oameni competenti sau secu merge pe aceeasi strategie ..baga nulitatile in fata
3
0
Ati vandut si distrus toate statiunile din romania
4
0
In maxim o luna punem pe masa strategia.dupa vacanta.dupa vacanta alegeri.dupa alegeri iarna.dupa iarna campanie pt alte alegeri.si uite asa ramanem doar cu strategii.facute de strategi.ba lasati ne n pl noastra cu mizeriile voastre electorale. Replica, frumos,weekendul asta pe prima pagina doar fotbal si tenis.ici colo un accident de circulatie.din astea.de muia luata de psd nimic.ne am obisnuit.stim cui serviti. P.s. v a ars psd.lu guta i au dat mai mult.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218