REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bogdan Vintilă, neschimbat. Anunță că vrea eventul cu FCSB: Am jucat foarte bine cu CFR!

Bogdan Vintilă, neschimbat. Anunță că vrea eventul cu FCSB: Am jucat foarte bine cu CFR!

Replica API 21 iunie 2020 | 00:00 1038

Bogdan Vintilă (48 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea partidei pe care FCSB o va juca contra celor de la Gaz Metan Mediaș, duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Antrenorul vicecampioanei a recunoscut că va fi nevoit să se descurce fără mai mulți jucători importanți, care s-au accidentat, însă are încredere în cei tineri, chiar dacă sunt lipsiți de experiență.

Vintilă s-a arătat din nou foarte mulțumit de prestația echipei sale din meciul cu CFR Cluj, chiar dacă echipa sa a pierdut derby-ul cu campioana, scor 0-1. Antrenorul lui FCSB spune că echipa sa este favorită cu Gaz Metan Mediaș, iar obiectivele au rămas neschimbate.

"Venim după primul joc după această perioadă de întrerupere, după jocul de la CFR, unde am făcut un joc foarte bun, unde echipa s-a exprimat la un nivel bun spre foarte bun. Din păcate, nu am reușit să câștigăm, să marcăm, dar jocul nostru ne-a dat încredere pentru partidele următoare.

E adevărat că am pierdut și câțiva jucători după acel joc din cauza accidentărilor. Este o situație neplăcută peste care vreau să trecem. Am jucători buni la dispoziție, chiar dacă nu au experiență așa de mare în Liga 1. Suntem pregătiți pentru un joc foarte bun cu Gaz Metan. Suntem FCSB, avem pretenții de a juca la victorie și de a câștiga indiferent de modul în care ne vom prezenta. Pot fi jucători tineri, pot fi jucători experimentați. Important e că suntem FCSB și trebuie să ne respectăm blazonul.

Obiectivele noastre nu s-au schimbat, rămân lupta la titlu și Cupa României. Ambele obiective sunt realizabile atât timp cât matematic mai avem șanse. Cel din Cupă este un obiectiv pe care-l putem atinge, e la mâna noastră. La campionat depindem de noi, dar și de celelalte rezultate", a spus Bogdan Vintilă, la conferința de presă.

3 este locul ocupat de FCSB în play-off-ul Ligii 1, care se află la 7 puncte distanță de liderul CFR Cluj

Dinamo este echipa pe care FCSB o va întâlni în semifinalele Cupei României, pe 25 iunie și 8 iulie.

Lista jucătorilor accidentați de la FCSB

Iulian Cristea

Ionuț Panțîru

Aristeidis Soiledis

Lucian Filip

Dragoș Nedelcu

Florinel Coman

Răzvan Oaidă

Jucătorii pe care Gigi Becali i-a băgat în șomaj tehnic și de care vrea să scape

Cristi Bălgrădean

Alexandru Stan

Marko Momcilovic

Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367