REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Boierul Babinciuc: "Avem la Mamaia plaje cum nu găseşti nici la Cannes, Saint Tropez, batem şi Ibiza la capitolul distracţie"

Boierul Babinciuc: "Avem la Mamaia plaje cum nu găseşti nici la Cannes, Saint Tropez, batem şi Ibiza la capitolul distracţie"

Replica API 9 septembrie 2014 | 00:00 1234

De ce a urcat omul de afaceri pe scena festivalului, alături de Mazăre

De ce a urcat omul de afaceri pe scena festivalului, alături de Mazăre

Omul de afaceri Cameliu Babinciuc a făcut deliciul cunoscuţilor, dar nu numai, în momentul în care a urcat pe scena festivalului din Mamaia, interpretând diferite roluri (cum ar fi cel de boier), alături de personajul principal, nimeni altul decât primarul Constanţei, Radu Mazăre, care a fost ba Ştefan cel Mare, ba Ramses. "Nu îmi place măscăreala. Am interpretat personajele de la festivalul din Mamaia pentru că participam la ceva pozitiv, la promovarea staţiunii. Dacă fiecare am pune umărul la promovare... Verificaţi statisticile, să vedeţi cât a crescut Mamaia în ultimii ani. Asta şi datorită promovării. Avem la Mamaia plaje cum nu găseşti nici la Cannes, Saint Tropez, batem şi Ibiza la capitolul distracţie", a declarat Cameliu Babinciuc, răspunzând întrebărilor reporterilor "Replica". Omul de afaceri recunoaşte că au fost persoane care s-au declarat uimite de decizia sa de a urca pe scena festivalului şi că l-au criticat, însă continuă să creadă că de dragul staţiunii a meritat efortul. Tot Babinciuc a făcut referire şi la faptul că festivalul a fost organizat de Primăria Constanţa în colaborare cu Fashion TV-ul lui Ion Mirea: "Mirea îmi este prieten, am lucrat şi în tinereţe cu el. Îl ştiu de la 14 ani". Întrebat dacă plănuieşte ca şi la anul să participe la festivalul de la Mamaia, alături de alţi oameni de afaceri, Babinciuc a răspuns: "Dacă suntem sănătoşi şi dacă suntem solicitaţi...". În ceea ce priveşte constănţenii care critică demersul lui Radu Mazăre de a organiza spectacole, sau faptul că s-a construit foarte mult în staţiune, Cameliu Babinciuc a opinat: "Constănţeanul e puţin gelos, că ochii sunt aţintiţi pe timpul sezonului pe Mamaia... Dar să ştiţi că se cunoaşte diferenţa şi în oraş, se vede că s-au făcut lucruri". "Am văzut de dată recentă Mamaia de sus, cu hidroavionul. Nici mie nu îmi venea să cred cât de bine arată", a conchis Babinciuc.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367