REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bolcheş, un nou mandat la Organizaţia de Femei a PC

Bolcheş, un nou mandat la Organizaţia de Femei a PC

Replica API 8 noiembrie 2013 | 00:00 472

Alegeri

Alegeri

Organizaţia Municipală a femeilor Conservatoare Constanţa şi-a ales joi liderul. Mariana Bolcheş a fost realeasă lider formaţiunii locale în cadrul unui eveniment organizat la un hotel din Constanţa. În prezenţa a câteva zeci de femei Conservatoare, Bolcheş a punctat obiectivele noului mandat, cât şi valorile: credinţă, familie, naţiune. "Suntem o organizaţie tânără. Peste 100 de femei din municipiul Constanţa sunt înscrise în partid. Am speranţa că, în Constanţa, vom aduce schimbarea în această citadelă pe care o avem, cu oameni de valoare şi lucruri bune pentru copiii şi bunicii noştri. Pentru 2016, când vor fi alegeri, PC are obiective şi eu am obiective, dar vi le voi spune la momentul potrivit", a declarat, pentru Replica, Bolcheş. La eveniment a fost prezentă şi Luciana Bivolaru, preşedinte pe ţară a organizaţiei femeilor Conservatoare.

Încrezătoare în filiala constănţeană, Bivolaru a declarat pentru Replica: "Mă simt mândră şi onorată să fiu alături de Mariana Bolcheş. Le doresc succes, realizări şi împliniri şi sper ca doamnele să facă tot ceea ce e mai bun pe plan politic, familial. Organizaţia de la Constanţa se face remarcată prin acţiuni. Cred că faptele vorbesc, oamenii. Numărul nostru creşte în fiecare zi, dar pot estima undeva la câteva mii de membre. După cum ştiţi, unitatea şi familia este baza oricărei societăţi. Obiectivele noastre sunt întărirea femeii pe scările ierarhice ale societăţii".

De la evenimentul de joi nu a lipsit nici senatorul Mircea Banias, care a abordat în termeni laudativi organizaţia de femei a PC Constanţa: "Este o organizaţie activă şi doamna Bolcheş va compune un birou din 19 persoane. Sunt convins că va fi şi mai bine în continuare. Sunt femei din toate domeniile de activitate şi, totodată, cu siguranţă, un câştig pentru Partidul Conservator", a declarat Banias, pentru Replica.

Marius Forian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218