REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bolidul de 150.000 de euro, furat din Germania, implicat într-un accident rutier! Video

Bolidul de 150.000 de euro, furat din Germania, implicat într-un accident rutier! Video

Virgil STOIAN 5 ianuarie 2023 | 00:00 5464

Captură de senzație a polițiștilor de frontieră, chiar înainte de Anul Nou. Mai precis, pe 29 decembrie, în urma unui flagrant la Pavilionul Expozițional, aceștia au reținut un autoturism Audi A8, în valoare de 150.000 de euro, care ar fi fost furat din Germania. Ali Evdin, cel în posesia căruia se afla autoturismul, ar fi dorit să îl vândă cu 120.000 de euro. Ceea ce nu știau polițiștii... au aflat ulterior... este că bolidul a fost implicat într-un accident, cu două zile înainte de flagrant. Potrivit informațiilor noastre, o femeie care ar avea legături strânse cu Evdin, și care se afla cu acesta și în momentul flagrantului, aflându-se la volanul bolidului, a lovit la semafor, în zona Capitol, un alt autoturism, condus tot de o femeie. Reporterii Replica de Constanța au vorbit cu Petrică Bacaim, comisar șef la Garda de Coastă, despre cum a fost capturată mașina dar și despre accidentul produs pe 27 decembrie.


Potrivit informațiilor noastre, Ali Evdin, ar fi împrumutat autoturismul furat unei femei, pe nume Naomi, o prietenă foarte apropiată, care se afla cu acesta și în momentul flagrantului. Din nefericire pentru amândoi, femeia a provocat un accident rutier, pe 27 decembrie, în zona Capitol, intrând într-un alt autoturism care aștepta la semafor. În urma impactului, bolidul a fost avariat ușor. Cu toate acestea, femeia care conducea Audi-ul a părăsit locul accidentului, stabilind cu cealaltă șoferiță să se întâlnească a doua zi la poliție. Cea din urmă a aflat abia a doua zi, din presă, că mașina care a acroșat-o era furată. Potrivit informațiilor noastre, Naomi ar urma să rămână fără permisul de conducere, pentru că nu s-a prezentat la poliție după accident. Naomi nu s-a prezentat la poliție, așa cum s-a stabilit, și nici la telefon nu a mai răspuns.

Naomi și Ali Evdin

Autoturismul prezenta urme ale unui eveniment

Comisarul șef, Petrică Bacaim, de la Garda de Coastă, a vorbit, în debutul interviului, despre modul în care a fost capturat bolidul de lux: ”Informația a provenit de la partenerul nostru din Germania, o unitate de poliție cu care colaborăm în multe cazuri. Autoturismul a fost declarat ca furat în Germania pe data de 28 decembrie, noi am început activitățile specifice de căutare și identificare. Autoturismul a fost identificat pe raza municipiului Constanța, fiind indisponibilizat  în zona Pavilionului Expozițional, în jurul orei 18:30.

Întrebat dacă avea cunoștință de producerea accidentului, acesta a declarat: „În privința accidentului, am luat la cunoștință despre acest fapt de la un cetățean din Constanța, care s-a prezentat ieri la sediul Gărzii de Coastă și a depus o cerere în acest sens. Noi am observat că autoturismul are niște urme ale unui eveniment, dar nu cunoșteam exact în ce împrejurări au fost făcute aceste daune, mai mult decât atât, persoanele pe care le-am identificat  nu ne-au comunicat nimic în acest caz.“

Accidentul a fost provocat de femeia din Audi

Contactată pentru detalii, șoferița accidentată a declarat că stătea la semafor atunci când a fost lovită.  ”Accidentul s-a petrecut în zona Capitol, pe seara, la semafor. Mașina condusă de o femeie a intrat cu bara față, colțul din stânga, în bara mea din spate, dreapta, nerespectând distanța. Eu eram pe banda întâi și ea ca și cum a vrut să intre pe banda de biciclete, nu avea loc, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se uita pe telefon, ea nici nu știa că a intrat în mine. Nu știu dacă mai era altcineva în mașină, pentru că era destul de întuneric. Eu abia apoi am fost sunată de un polițist care mi-a zis că mașina a fost furat din Germania și eu acum încerc să fac rost de o hârtie ca să pot să îmi repar mașina” a declarat șoferul mașinii avariate pentru Replica de Constanța.

Reporterii Replica au contactat și avocatul lui Ali Evdin, Mirela Alina Panțuru Vieriu, pentru un punct de vedere în privința accidentului. ”Eu nu știu aspecte legate de nici un accident, nu mi-a spus clientul nimic. Vom vedea pe parcurs dacă a fost un accident sau nu. Nu vă pot da informații la acest moment, nu vă pot confirma dacă mașina a fost implicată într-un accident”, a declarat aceasta.

Cum a furat autoturismul din Germania și cum a reușit să-l introducă în țară

O rudă de-a lui Ali Evdin s-a mișcat destul de repede după ce a furat autoturismul. Imediat după ce a pus mâna pe el, a gonit în România, reușind să treacă la vamă. Cum? Simplu. Nu fusese dată, încă, alerta de furt. Acesta a închiriat mașina de la firma din Germania care o avea în posesie, și i-a pasat-o, imediat, lui Ali Evdin. Până s-a prins firma de șmecherie, hoții erau deja în România. Odată introdusă în țară, la Constanța, mașina era ținută ascunsă, fiind scoasă din ”adăpost” la combinație, doar prin discuții cu persoane recomandate.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abe braxana se moara kopilu meu da la Italia și bunika mia știrbă da la Mozambic.Spark toți smecherryy pa purik.
5
0
l-a turnat ca nu s-au inteles la combinatie
3
0
Stoiane, lasa-te!
1
1
Acum mașina are și miros de t***n care nu iese usor
8
0
Acum mașina are și miros de t***n care nu iese usor
8
0
Din câte înțeleg masina a apărut furata după acvident nu inainte
1
2
Masina o sa ajunga la madalin piron si lefterica daniel in cernavoda la vanzare ca noua masina pentru pretentiosi nu bate nu troncane da e furata
4
1
Declararea accidentului se poate face și online nu neapărat la secția de politie
3
3
Dar de accidentul lui, in care a murit un om, nu v.a declarat nimic?
11
0
Farul ala este led Matrix este ieftin, în jur de 4000 euro
7
0
Chiar Naomi Campbel a făcut accidentu. Bravo Ali ai femeie tare
6
1
Cred ca nu mai e cazul de amiabila :)))
5
0
p****i facuti gramada ,cand te stii cu musca pe caciula....iti mai dai intanlire si la pol rutiera ! Cred ca de aici a si plecat, toata operatiunea ce a urmat....
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614