REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bolidul de lux al lui Selly, magnet pentru probleme. Două accidente rutiere, în mai puțin de un an

Bolidul de lux al lui Selly, magnet pentru probleme. Două accidente rutiere, în mai puțin de un an

Replica API 20 august 2020 | 00:00 1302

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a fost implicat miercuri, 19 august, într-un nou accident rutier, cu bolidul pentru care a scos din cont nu mai puțin de 70.000 de euro. În iarna anului trecut, tânărul a fost protagonistul unui eveniment similar.

Selly

Vloggerul Andrei Şelaru, cunoscut sub numele de Selly, şi-a avariat din nou maşina de 70.000 euro pe care o deține de anul trecut. Accidentul a avut loc pe o stradă aflată întrun complex rezidențial situat la marginea Capitalei. Din fericire, doar autoturismul s-a ales cu câteva lovituri serioase, iar Andrei Șelaru este teafăr și nevătămat, scrie click.ro.

Sursă foto: Arhivă personală

Accidentul a fost surprins de către un trecător. În imaginile făcute publice de acesta se poate observa faptul că bolidul de lux al vloggerului este avariată serios pe partea dreaptă și va avea nevoie de reparații în service. Mai mult, în înregistrarea audio poate fi auzit și Andrei Șelaru, care încearcă, vizibil deranjat, să îi îndeprtăze pe trecătorii curioși de cele întâmplate. În momentul producerii impactului, Selly se afla la volan și era însoțit de un bun prieten, și el pasionat de vlogging, cunoscut în mediul online sub numele de Gammy.

Vloggerul și-a informat admiratorii despre accidentul în care a fost implicat

Selly și-a informat fanii despre incidentul în care a fost implicat și le-a vorbit și despre reparațiile care vor trebui făcute pentru ca autoturisul să fie ca nou. „Cam astea sunt daunele. Două uşi trebuie înlocuite. Pragul cred că trebuie îndreptat, nu ştiu dacă trebuie şi schimbat. Cam asta e situaţia“, a spus vloggerul.

Selly, al doilea accident în mai puțin de un an

În decembrie 2019, Shelly a fost implicat într-un accident de circulație cu o altă mașină, iar ambele autotorisme au fost lovite. Nimeni nu a fost rănit, însă mașina de peste 70.000 de euro a fost grav avatiată. Vloggerul își obținuse permisul cu numai o lună în urmă, iar impactul a fost pus pe seama lipsei de experiență la volan a tânărului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu autoturismul e magnet pt accidente, mai degraba soferul e varza, anti-talent la condus. Daca chiar are atatia bani pe cat pretinde, ar trebui sa-si angajeze un sofer adevarat.
1
0
Sa ma pish pe Selly si bolidul lui!
3
0
Nu mai promovati ba toti papagalii!Asta nu ajunge la 30 de ani,e prea "destept",o sa-l vedeti infipt drogat intr-un pom!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614