REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

BOMBĂ! A luat nota 2 la Constanţa, dar n-a capitulat! Cristinel Dragomir e inspector la Taxe şi Impozite Giurgiu!

BOMBĂ! A luat nota 2 la Constanţa, dar n-a capitulat! Cristinel Dragomir e inspector la Taxe şi Impozite Giurgiu!

Replica API 25 august 2018 | 00:35 311

Mai ţineţi minte că a vrut să fie prefect, dar a dat concurs pentru un post la Primăria Constanţa şi a luat nota 2? Vorbim despre Cristinel Dragomir care, dacă n-a avut şanse de reuşită la nivelul judeţului Constanţa, iată că e... pe cai mari în Giurgiu!

Fostul consilier judeţean şi fost preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Constanţa, pesedistul Cristinel Dragomir a susţinut, de dată recentă, un concurs la Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, semnalează colegii acestuia. A luat examenul pentru postul de inspector cu brio, semn că eşecul de la Primăria Constanţa l-a îndemnat să pună burta pe carte!

Odată cu obţinerea acestui post absolut banal, Dragomir câştigă mult-râvnitul statut de funcţionar public, fapt ce îi conferă speranţa că, pe viitor, nu se ştie când, ar putea ajunge prefect sau subprefect. Nu de alta, dar la Constanţa avem, în continuare, un post neocupat de subprefect. Dar, la fel de bine, vacant este şi postul de prefect al judeţului Giurgiu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fin de Babinciuc Cameliu, racolat turnator inca din liceul militar de marina, securist turnator valorificat pe plan local, individ mic, frustrat si cultura zero, arghirofil si semidoct, dar infiltrat de Babinciuc langa Mazare si ulterior langa Constantinescu, pe care I-a dat in gat si I-a sapat impreuna cu Darie Christian si cativa din primarie. Acum, cand Stroe Felix e pe faras, acest gunoi pontist incearca sa aiba cu orice pret o functie pt a putea negocia o pozitie buna la ProRomania lui Ponta. Locul acestui gunoi turnator e la beci, la munca fizica, sa ii scoata cineva securismele din cap
3
1
Cristinel Dragomir lupul in piele de oaie.Un turnator si un pervers
4
1
A fost lucrat de Decebal Fagadau la Constanta, jocuri politice.
4
1
Acest spagar,cand era constantinescu presedinte cjc,lua de la toti primariii din judet spaga pt a impartii bani in judet.acest spagar la santajat p nicu makedonu,de a devenit asociat la zodiac,imperial restaurant,etccccccc.la puscarie cu el.
12
1
Eu am luat nota 1 la fizica dar fiindca am dat spagi grase m am facut un cacat de profesor
12
13
Chiar ne credeti pe toti ca pe asta?
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369