REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOMBĂ 'Augustin Lazăr, acuzat că a fost OFIȚER ACOPERIT al Securității'

BOMBĂ 'Augustin Lazăr, acuzat că a fost OFIȚER ACOPERIT al Securității'

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:00 212

Augustin Lazăr se confruntă cu noi acuzații! Fostul decan al Facultății de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații, Cristian Troncotă, dar și profesor universitar titular la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, a declarat, marți seara, la România TV, că Augustin Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității.

”Lazăr a fost ofițer acoperit al Securității. Era angajatul lor, sută la sută. Acoperiții nu au fost dați de CNSAS drept colaboratori ai Securității. Ofițerii acoperiți erau folosiți în interior și în exterior. Documentele care să dovedească asta nu ajung la CNSAS. Ele se distrug, sau rămân clasate. De dovedit o putem face doar cu foștii ofițeri care pot dezvălui asta, altfel e greu. Sunt convins sută la mie că a fost ofițer acoperit al Securității. El este un soldat japonez disciplinat”, a spus Cristian Troncotă la tv, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care tin cu dejectii ca lazar, koorvesi, bashinescu boschete sau coldea tampitul nici nu-si dau seama pe ce lume traiesc. Sa muriti in chinuri futu-va-n gura ca ati votat pe bashinescu care a creat mafia securista.
3
1
Bomba? Este evident de prea mult timp.
2
2
TU CA OFITER DESCOPERIT DA O LIMBA IN DOS LUI TOADER SI VEZI DACA MIROASE A SECURIST......
1
2
Hai mai lasati-ne, dar actualul PSD oare ce a fost si inca este?
2
5
esti o bomba ambulanta care gandesti comunist precum pe cel care il aperi.jigodiile ar trebui puse la zid.
7
2
Cum draku ,,avem un NAZIST PRZIDENT,,,SI UN SECURIST TORTIONAR PROCUROR,,,SI VRETI DREPTATE.
13
3
pula vopsita in cap este 100 % securist imputit.Cu tupeul acestei zdrente te poti prezenta sa iei premiul Nobel.Nu este nicio diferenta intre minciunile lui si ale panaramelor de Kovesi si Johannis Trei zdrente internationale.
18
4
Pe vremea lu impuscatu nu ajungeai nimic daca nu erai cu securitatea. Acum, tot asa...
22
0
@roman ai scris bine ,cam de 7 esti de nivel tablagiu.Troncota a fost profesor la servicii nu este pesedist aici ai zbarcit-o dar ca opozant pesede se trece cu vederea!Maine vin-o sa-ti dau inca o jumatate de tabla ca recompensa !
7
8
mai usor cu bombele, bombele sunt numai in capul ciumatilor- disperatii astia sunt in stare de orice ptr a-si salva dictatorul suprem
11
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108