REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBA BOMBELOR! Cine va fi candidatul PSD la prezidenţiale

BOMBA BOMBELOR! Cine va fi candidatul PSD la prezidenţiale

Replica API 23 octombrie 2017 | 11:21 843

Conform evz.ro,

Conform evz.ro,

Viitorul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale din 2019 nu va fi Liviu Dragnea, dar nici actualul premier Mihai Tudose, care este “prins într-o capcană”, notează evz.ro, care îl citează pe fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Vanghelie, prezent la o emisiune Tv, a comentat situaţia foştilor săi colegi de partid, dar şi planurile privind candidatul PSD la prezidenţiale, în condiţiile în care, de dată recentă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, comenta că Liviu Dragnea ar fi o opţiune bună.

Vanghelie susţine însă că Dragnea nu are nici o şansă să fie candidatul PSD la prezidenţiale şi că ambasadorul României în SUA, George Maior (fost director SRI) va fi candidatul. “Vă spune un om care nu a fost a lui Dragnea. Ce i se întâmplă azi lui Liviu Dragnea i se întâmplă pentru că au făcut echipa Tudose cu Maior, Tudose să ajungă preşedinte PSD, Maior – candidat la alegerile prezidenţiale. De-asta se încearcă debarcarea lui Dragnea”, a spus Vanghelie la Antena 1.

Anterior, Vanghelie afirmase că Tudose, Maior şi Coldea “sunt din aceeaşi gaşcă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe razatoarea Werner ati intrebat-o?
0
0
Inca nimeni nu stie de fapt cine va fi candidatul ala,se fac doar speculatii si se baga fitile de verificare a reactiei prostimii usor de dus cu pluta. Apoi,fara un sistem puternic si dedicat Romaniei in ansamblu,te poti pisa pe presedinte,oricare ar fi el.Daca institutiile statului vor functiona la fel de haotic si impotriva propriului popor ca acum,ca ai avea ca presedinte pe Adi Minune,Papa de la Roma,Bianca Dragusanu,chiar nu mai conteaza.
1
0
os va aleaga lucifer
1
0
Ma futu-te in gura aia care maninca mereu cacat,iar ai fugit de la nabuni din Palazu?ma tu esti bolnav,asta se vede, dar ai facut curat in cimitirul musulmanilor?ai spalat-o la cur pe femeia-barbat la cur,ia-i spalat osinza?astea sint Mai importante nu ,CE cacat maninci tu de ciuma Rosie ,stai in banca ta ,ia-ti toate medicamentele,si sa nu le agresezi PE infirmierele de la Palazu ,nebunule,milogule,putoare musulmana
2
2
Psd nu osa mai ia niceodata nimic nici guvern nici presidentie nimic se desfinteaza partidu si sa imi bag pula in dragnea si iliescu care a dat lovitura de stat
12
1
aveti incredere in noi caci va fi bine, deja pentru cei care au fost eliberati este mai bine, familiile lor se bucura foarte mult. Partidul Socialist va vrea binele, doar Dragnea stie programul de guvernare si doar el si numai el este candidatul prea capabil iubit, venerat si adorat de cei inchisi, cei sarmani si fara dinti in gura, pensionarii saraci si infometati, Ei sunt cei care l-au votat si si-au pus sperantele in el , iar Dragnea nu ii va dezamagi pe ei si pe noi.
1
5
O sti ceva,,almanahe,,.
12
0
La PSD , javrele au cuvantul ! 50% dintre pesedisti sunt bronzati de cartier , iar doleanta lor personala este sa nu faca puscarie prea multa , ca ia TBC , de la ziduri , de la toillete , de la stress ... Ei vrea si functii de prefect , de directori in deconcentrate , de sefi de piete si de statii de metrou , ori controlori de bilete . Ei vrea si reprezentarea in conducere , ca au numerum clausus , adica , li se cuvine , bre ! In plm !
16
2
eh daca asa a zis excrementul zilei e clar, dupa gaina care naste pui vii ardei umplut vb iar, e clar duamna firea va iesi
6
2
Bai, dar nu va e mila de diplomele alea de jurnalisti cand scrieti titluri din astea ?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218