REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BOMBĂ! Cristian RADU PIERDE terenurile MANGALIEI!

BOMBĂ! Cristian RADU PIERDE terenurile MANGALIEI!

Replica API 22 februarie 2021 | 01:11 5111

Primăria Mangalia rămâne fără un teren în Jupiter, în urma unor datorii mai vechi la firma de termoficare Callatis Therm. Debitele datează din anul 2012, constând în debit subvenții energie termică. La acea dată, Cristian Radu era în funcție.

Războiul dintre firma de termoficare Callatis Therm și Primăria Mangalia este departe de a se fi încheiat. Astăzi, administrația locală este pusă în situația de a pierde un teren în Jupiter, în suprafață de 620 mp., pe strada Gala Galaction, nr 38 C, în urma datoriilor către societate, neachitate.

Un executor judecătoresc din Constanța a scos la licitație terenul din zona Teatrului de Vară, urmând ca procedura de vânzare să aibă loc pe 23 martie 2021, ora 11:00. Prețul de începe a licitației este 266.162 lei.

Războiul dintre Callatis Therm şi Mangalia este unul vechi, de uzură. De exemplu, Societatea Callatis Therm SA a oprit furnizarea căldurii către populația Mangaliei, în iarna anului 2011, în urma datoriilor acumulate de Primăria Mangalia. Iar, în martie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a suspendat o executare silită a Primăriei Mangalia de către Callatis Therm SA, care cerea încă din 2013 suma de 1,3 milioane de euro în contul unor aşa zise investiţii făcute în reţeaua de distribuţie.

La data recentă, mi exact în septembrie anul trecut, Primăria Mangalia avut conturile blocate, nemaiputând încasa nimic. Debitul pe care il datora, la acea dată, primăria către firma Callatis Therm era în valoare de 8.178.936, 42 de lei reprezentând penalităţi de întârziere la debitul iniţial de 1.066.944,65.

Precizăm că avocatul firmei de termoficare este fostul liberal Ionel Spătaru.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate terenurile din jupiter ,linga hotelul scoica,si venus,linga asa zisul sat pescaresc,vindute unor cretinozauri,au fost si sint defrisate fara mila,rAsi toti pomii. ba radu,ba pitiponcule,noi ce p moti mai tespiram daca distrugi tot,tarane? vezi ca lidl gara terorizeaza trei blocuri cu sirena ulii,care merge de lA ora 7 la 18 non stopsimbata,duminica,ore de odihna,nu.i pasa imbecilei de la lidl care ne.a pricopsitcumadta.du.te si vezi? Nu mai cumparati de la lidl mangalia!
2
0
Behehe behehe apa trece behehe! Mai sperati sa verifice cineva ceva si mai apoi sa mai si plateasca cineva ? In oricare alta parte de glob, da , aproape! La mangalistan acest copsa mica de la mare sunt aceeasi paduchi de 30de ani si bineinteles mult mai multi tigani! Asa ramane treaba inca 500 de ani , in cel mai fericit caz.
1
0
Trecand peste tot si toate acest articol este o facatura...nici un executor nu poate pune spre vanzare un bun atata timp, cat nu a facut o procedura legala, si anume sa puna o hotarare judecatoreasca definitiva in executare...restul chiar este can can. Primaria trebuia sa plateasca, iar primarul Radu Cristian trebuia sa respecte aceasta hotarare si sa nu obstructioneze reprezentantul statului...Trebuie verificata situatia tuturor proceselor pierdute de primarie si cuantumul acestora...daca este vinovat de blocarea situatiei si tergiversarea ei...Primarul Radu Cristian trebuie sa plateasca!!!!
5
3
Eram sigura ca iorgus si a bagat nasul oamenii au uitat ca tot din cauza lui au tremurat rau cand tot el cu finul ne au dat o lectie de razbunare .Mare pacat ca a intrat niar in primarie ca , consilier .Nu s a saturat de ciugulit .Pana cand va manipula fraieriii ?
10
2
ba o sa-l alegem si dupa ce moare ca si asa pune pe altcineva city manager.La o asa mare metropola asa ne trebuie...
4
2
Aceasta firma a fost infintata de Iorgus,chiar nepoata lui a fost la coducere o perioada buna de timp.Pe nandatul lui Tusac acesta s-a impotrivit sa plateaca datoriile facute de primarie cu termoficarea si datoriile au crescut,au tot crescut si acum pe mandatul lui Cristi au venit hotararile judecatoresti si trebuiesc platite datoriile.Acest Iorgus a fost si este raul Mangaliei,nu-l mai satura nimeni pe acest nenorocit,a venit in Mangalia cu o punga de 1 leu si acum este cel mai bogat om din oras.Alo,institutiile statului dorm?!
10
2
Daca nu il aveam pe Radu primar Mangalia era pierduta de mult.Il vom alege pe viata
9
8
RADU CRISTIAN ESTE CEL MAI AVAR SI DISPERAT DUPA BANII . SE LAUDA CA IL TIN PROCURORII CA IIMPART FURACIUNILE STATULUI
11
9
Ii intelegem frustrarile politicianiste ale dl primar RC ... numai ca aceasta chestiune a fost creata fix de dumnealui...Cand nu vrei tu ...primar sa platesti ceva ca asa zici tu...platesti penalitati...ca are sau nu are Callatis Therm drept moral conteaza mai putin... atata timp cat este o hotarare judecatoreasca trebuie pusa in aplicare si punct...numai ca ceea ce trebuie cercetat este indaradnicia cu care Primaria Mangalia s-a opus, semnand o intelegere sau contract pe care ulterior nu l-a mai respectat...bani de plata catre Callatis therm sunt si mai multi de plata daca verificati portalul
6
5
Eu chiar sunt curios cand o sa-l ia pe domn primar cineva la intrebari...cum poti sa ai o avere din jocuri de noroc si mosteniri de la soacra?! Chiar ne crede niste prosti? Ce mare milionara era soacra, a stat la bloc o viata intreaga?!chestia cu bani castigati din pacanele s-a extins in toata Primaria Mangalia... Alo parchetul si ANI chiar nu va sesizati?
10
4
stire de cacat !!! ce treaba are radu cu asta? tragetil la raspundere pe tusac si pe iorgus!!! dar cum sa platesti ceva ce nu ai primit!!cand au facut contractul si au asumat ca primesc bani mai greu de la primarie nu exista firma sa si ia bani la timp din primarie m ai ales ca cumnatul patronului firmei respective este marele evaluator al primariei si are si firma imobiliara AGACHI CIPRIAN sa fim seriosi cum au gasit terenul ala ??? dece nu pun sechestru pe terenul unde se arunca moluzul la iesire din mangalia???sau pe cel de la far ?? unde arunca molus masinile cu nr BMZ si DAF
6
2
Ce categorie de folosinta are terenul? Vegetatie forestiera cumva? Kkatul de executor stie sa spuna sau e tzepar ca si primaria din mangalistan? Muie lichelelor! Nu puneti botul ! E tzeapa !
12
3
pe astia de la callatis therm i-as impusca personal,in iarna lui 2011 am tremurat de frig de nu se poate,stiri false,acuma vine primarul tusac cu cisterna cu clu,uite acuma sau maine sau daca nu la anul si la multi ani,injustia din romanica loveste din nou,pe langa astia de la callatis therm ar intra si cate un judecator si magistrat,hoti numai hoti in tara asta,muie ba
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614