REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

BOMBĂ cu CEAS în CLUBUL NUBA din MAMAIA, în plină PANDEMIE! VIDEO!

BOMBĂ cu CEAS în CLUBUL NUBA din MAMAIA, în plină PANDEMIE! VIDEO!

Replica API 28 iulie 2020 | 00:11 7601

Petrecerile continuă pe litoral, în plină pandemie! Chiar dacă raziile oamenilor legii sunt în toi, fiind aplicate sancțiuni peste sancțiuni, așa cum s-a întâmplat și în cazul festivalului de muzică electronică din Mamaia Nord sau în cazul clubului Loft, iată că isteria continuă.

Astfel, o petrecere cu foarte multe persoane s-a desfășurat în clubul Nuba de pe litoral. După cum se poate observa pe imagini, persoanele depășesc numărul admis și, totodată, petrecăreții nu poartă măști de protecție.

Citește și: AMENZI USTURĂTOARE pentru organizatorii FESTIVALULUI din MAMAIA

Tinerii nu au ezitat să se laude, postând videoclipuri de la distracție

Amintim că, după ce oamenii legii au aplicat amenzi organizatorilor unui festival de muzică electronică din Mamaia Nord, întrucât nu s-au respectat măsurile, iată că nici la clubul Loft nu a fost altfel. Aici, în seara de sâmbătă, 18 iulie, artistul Puya a susținut un concert, unde au fost prezente mai mult de 500 de persoane.

Video 1:

Și, din câte se pare, ”tradiția” merge mai departe! Evenimentul a fost organizat în clubul Nuba din Mamaia Nord, în weekend.

Video 2:

L.I.

Citește și: Clubul LOFT AMENDAT de POLIȚIȘTII constănțeni, după un CONCERT susținut de PUYA! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea nu sunt cluburi sunt iad
2
0
Aoleoo iar le da 5000 lei amenda oficial si 5000 usd spaga
6
0
e simplu.inchise pt tot sezonul. si in plus amenzi de sa le sara basca.
4
1
Nuba,loft si crazy inchise pe viata!! drogurile in floare mai rau ca covidul
8
1
Lasati babuinii care nu cred ca exista virusul sa se distreze ! In schimb sa-i oblige prin lege sa semneze ca in caz ca se contamineaza nu apeleaza la sistemul medical sa se trateze. Ce e rau in asta, ca scapam de tampiti ?
9
2
Sambata seara mi-am parcat si eu Opelul in fata la Nuba
3
5
Inchideti ba tara din nou si otraviti fantanile ca oricum recolta nu mai avem si gata am terminat tot balciul
0
9
plina de drogati si cwrve
10
1
Inchideti clubul ala de kkt Breeze.toti manelistii si pestisorii vin.chiar nu vede militia?
14
0
Adunaturi de oameni falsi si la propriu si la figurat....mai bine se duc de tot, atat cluburile cat si terasele de genul, oricum primeaza cocalarii specifici anului 2020...
11
1
Amenzile sunt mici fata de valoarea castigului. Singura solutie este inchiderea totala, dar ecest lucru nu se va intampla deoarece deoarece guvernul are o intelegere cu HORECA si isi va asuma riscul.
9
0
Cluburile care nu respecta regulile, trebuie inchise.
10
1
Romania a avut mereu o conducere de tot cacatul,fapt ce a generat actuala respingere fata de tot ce vine ca recomandare din partea autoritatilor,entitati percepute doar ca opresori,nu ca parteneri sociali. Romanii nu sunt toi la acelasi nivel de educatie,asta tinand in principal de partea intima,familiala a educatiei,asadar cei mai evoluati respecta regulile de fapt simple,ceilalti,,,Dumnezeu cu mila''. Politicienii sunt de prisos,ei fiind doar adaosuri nocive, recunoscute inclusiv de aplaudacii lor.Societatea e in declin,fara sa fie nevoie de un virus. Vom vedea,...
10
0
de ce nu inchideti litoralul si gheorlaielile din bombele astea?
13
2
nu aveti cum se fac afacerile.a fost o petrecere organizata impreuna cu British American Tabacoo,sub egida brand ului GLO, ii doar ein pl pe astia de la nuba de amenzile voastre la cati bani primesc de la BAT...a fost petrecere GLO care este trecuta in contractul semnat intre nuba si bat.ii doare in palarie si pe bat si pe nuba.exact ca in cazul uber,politistii au retras placutele vineri seara si sambata dimineata UBERul a trimis masini de la bucuresti. degeaba respect eu legea samd daca pe moguli ii doare in pula. MAXIMIZAREA PROFITULUI se numeste in lectura de specialitate.. in rest muie psd
7
0
totul se face cu protectia unora dintre autoritati .........sa fiim seriosi . degeaba se cere respectarea legilor .
11
0
Clubul de manele, Breeze trebuie inchis!! Este focar de covid!!
15
0
Stare de urgenta.
9
3
Inchiderea unor astfel de focare imediat,cu suspendarea activitatii si amenda!
13
0
ce distractie e aia acolo mah.nu vezi ce tristi si expirati,verile prin discoteci erau mai misto prin anii 1999 2000.Praf si pulbere
13
0
Foarte bine ca s-au filmat viteji astia,daca vreunul din ei ajunge la spital bolnv de COVID sa-si plateasca singur spitalizarea si tratamentul,lafel si organizatorii;astia din urma au noroc pt.ca legea nu se aplica caci daca li se facea dosar penal pt.zadarnicirea combateri bolilor alora de la Loft,Colonadelor sau festivalul de muzica electronica nu isi mai faceau astia de cap,asa patroni astia isi baga pwla in ea de lege pentru ca legea-i pentru prosti nu si pentru schmecheri.
18
1
Incurajati de Ciolacu si doctorul Mitraliera.
12
1
Am fost noi cu masca pe plaja si toata lumea a ras de noi. Unde sa petreci cu masca la gura. Ai baut o vodca si nu vine nici un corona.
6
7
Dar acolo nu danseaza nimeni?
7
0
De ce nu se inchid? Din astfel de locuri pleaca focare.
16
0
erau si ei spre dimineata , la perinita si ciorba de potroace !
7
3
Stai ca vine SUnWEWS pe 31.07 in Mamaia Nord unde o sa fie plin de MINORI atunci sa vezi pandemie...inchideti mizeria asta plina de drogati , protejati copiii
24
2
Si la aia de la Colonadelor , le-ati stricat nunta ! Este corect ?
20
8
Fake news , cum sa fie la Nuba asa cv . Mai urmeaza sa ziceti ca se drogheaza lumea pe acolo . Haideti sa nu mai dezinformam
27
12
Patroni are coronavirus
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369